Te viccnek tudnád azt venni, ha a párod azt mondja neked: Te szerencsétlen! (beszélgetés)
Azt hittem, rólam! :D
De aki ismer az tudja.
összességében szerintem ha zavar a jelző beszéld meg a pároddal, hogy hogyan értette.
ennyi.
bolha és az elefánt tipikus esete.
Már rég befejeztem volna, de folyton "megszólítanak". :)
Egyébként azt csinálsz Te is, más is, amit akar.
Nekem meg az a véleményem, ami.
Még nagyon visszafogott voltam, mert az ide vonatkozó megfelelő jelzőket megtartottam magamnak. :)
Nem Téged akartalak bántani, pusztán a felvázolt helyzet hozta ki belőlem a "durvaságot".
Annak meg meg van az oka, de ez nem ide tartozik.
ezt azok a nők állítják akik jóval idősebb férfiakhoz vonzódnak (legalábbis az egyik leggyakoribb indok) tapasztalatom nincs, a férjem 2 évvel fiatalabb nálam...
DE azt gondolom mindenki maga dönt, a szerelem nem válogat... semmi közünk hozzá ki kihez vonzódik... nekem a sztoriból az jön le Kréki nagyon szereti az emberét... aki viszont elég csúnyán viselkedett vele...
Egyetértek! :)
Ki nem volt már gyerekként szerelmes a tanár bácsiba?
Köszönöm mégegyszer a véleményed!
Meghallgattam, most már jó lenne valami más témára rászállnod!
Köszönöm sokadszor!
Olyan vagy amilyen vagy mi így is szeretünk;)-csak már egy kicsit nevetséges ez az egész.
Elárulom én már túlléptem rajta és megfogadtam, ha még egyszet előfordul mások előtt jól szájon ba.zom és elmegyek.
Hát röviden ennyi.
Mindegy minek neveztek, demagógnak, vagy korlátoltnak, szerencsétlennek.
A véleményem akkor is az, ami, mégha "semmi közöm" sincs mások éltéhez.
Nem, ezt az "okosok" úgy hívták: szájkarate.
Lassan el jutunk oda, hogy engedélyt kell kérnem egyesektől ahhoz, hogy a véleményem leírhassam...
Jó lenne, ha nem követnél fórumról fórumra!
Az, hogy melyikünk a korlátolt, nem vitakozok.
Te, aki nyilvánosan ledebellázol és lebunkózol ismeretleneket inkább tartsd meg a véleményed!
Amit az utolsó bekezdésedben említettél, az nem acsarkodás volt, hanem az én véleményem. Ha jól emlékszem ott is te ugrottál a torkomnak és nem én a tiédnek.
Nem "rohadtul szemét" vagy, hanem végtelenül korlátolt szerencsétlen ember, akinek mások fikázására van szüksége, hogy saját magát elfogadhatónak érezze. :)
Nekem alapból nem jönnek be az idősebb férfiak, de egyszer én is voltam szerelmes egy negyven évvel idősebb tanáromba, és több esetről tudok, amikor fiatal nő jóval idősebb férfi mellett kötelezte el magát, és nem a férfi pénze miatt.
Ami az adósság-témát illeti, én sem hiszem, hogy belezúgnék olyanba, aki eladósodott (különös sorsokat leszámítva persze), egyszerűen azért, mert az ilyesmi általában gyenge jellemmel jár együtt, az illető valószínűleg túl fontosnak tartja anyagi javak minden áron való megszerzését, én meg nem, úgyhogy nemigen illenénk össze életmódilag.
"Vagyok annyira toleráns, hogy elfogadjam, hogy ki kit választ.
Semmi közöm hozzá! "
Akkor meg miért rugózol azon, nős-e a pasas? A felvetett kérdésre nem ez dönti el a választ. Gondolom egyébként, hogy az, és azért nem kapsz választ, mert a topiknyitó már rájött, hogy csak még egy felületet adna neked, hogy belevájd az agyarad.
"Viszont, ha valaki egy fórumon kér véleményt, akkor engedtessék meg, hogy leírjam a saját verziómat!"
Pár napja éppen te acsarogtál amiatt, hogy mások más véleményen voltak, mint te, ehhez képest itt senki nem támadott azért, mert leírtad ,mit gondolsz, szóval fölöslegesen tiltakozol itt olyasmi ellen, amit te követtél el másutt.
Persze.
Zene a füleimnek mikor mondja.
Jön hozzá a forint is...
Nekem ezzel, amit leírtál semmi gondom!
Vagyok annyira toleráns, hogy elfogadjam, hogy ki kit választ.
Semmi közöm hozzá!
Viszont, ha valaki egy fórumon kér véleményt, akkor engedtessék meg, hogy leírjam a saját verziómat!
Nézd! Nem tudhatjuk. Mindenki másképp csinálja. A nóta is így mondja.
Most e topiktól teljesen függetlenül mondom, hogy volt itt egy topik aminek az volt a témája, hogy fiatal nő, idősebb férfi. Nahát, ott is a legváltozatosabb hozzászólások voltak. A leg meglepőbb az volt számomra amikor valaki azt írta, hogy ő még 5 év korkülönbséget is undorítónak(!) tart. Ráadásul a férfi az idésebb 5 évvel. Szerintem rengeteg ilyen kapcsolat van, talán a zöme ilyen. Ahol a nő 25 éves, a férfi 50 akármennyi, ott meg kell gondolni, mi ennek a jövője. De ha azt mondja a hölgytag, hogy őt a ma érdekli nem a jövő, akkor ő látja. Ez is egy felfogás.
Az viszont tényleg furcsa, ahol a nő az idésebb, ráadásul nem is kevéssel. Volt egy ilyen, 45 éves férfi 90 éves nővel, a Fókusz is foglalkozott vele. Hát nem irigyelni való egy 90 éves nő akinek 45 éves f@szija van? Szerintem igen! Akkor is, ha a pénz miatt van!
Nem ezt a felfogást akarom népszerűsíteni, de tudomásul kell venni, hogy sokfélék vagyunk.
Én meg egyelőre csak annyit szólnék hozzá, hogy
abban biztos vagyok, ha egy CSÓRÓ 50-es pasiról lenne szó, akkor nem lenne a "párod".
Mit gondolok a pénzről?
Elmúllik mind az mi
Eme földből nő most ki
Mindenki teste egyhelyen végzi
Ahová már csak a lelke kiséri.
Röviden ennyit szólnék még hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap JÓ SZERENCSÉT!
- Komolyan csak én vagyok ennyire szerencsétlen?
- Reménykedem Suhajda Szilárd szerencsés visszaérkezésében.
- Az, hogy két ember találkozik, kölcsönösen egymásba szeretnek, az a szerencsén múlik, vagy a Sorson?
- Milyen könyvet lenne érdemes elolvasnom, ha nem értek a pasikhoz, és a párkapcsolatok terén sem vagyok túl szerencsés?
- Miért agyalnak a nők állandóan? (tisztelet a szerencsés kivételeknek) És miért nem agyalnak a férfiak?