Te milyen sót használsz az ételek ízesítésére? (beszélgetős fórum)
13. Várhegyi Márton (válaszként erre: 7. - 1594245e25)
2011. jan. 20. 16:04
Azt az írást én is olvastam.
Olyan elvi tévedések vannak benne, amik alapján egyértelmű, hogy aki írta, teljesen inkompetens.
12. 6154be5858
2011. jan. 20. 16:03
tengeri sót ami tartalmaz jódot.
11. virag0406 (válaszként erre: 7. - 1594245e25)
2011. jan. 20. 16:03
Igen!És ez az igazi só!!!Vegyél,próbáld ki és meglátod hogy sokkal jobb,és egészségesebb!
Csak drága.
10. 04e95f637a
2011. jan. 20. 16:00
jódozott sót :S
9. nocy-nocy
2011. jan. 20. 16:00
Jodozott sot
8. a14deb9047
2011. jan. 20. 15:59
tengerit, jódozottat
7. 1594245e25
2011. jan. 20. 15:59
Nemrég olvastam egy cikket a -jó só-rossz só (fénylény cikkét)-
Kicsit elbizonytalanodtam és kíváncsi vagyok ki milyen sót használ.Van olyan köztetek aki az eredeti, patikában kapható NaCL -t használja?
6. 4327a8e017
2011. jan. 20. 15:59
jódmentes tengeri sót
5. 190124133c (válaszként erre: 3. - Andi6020)
2011. jan. 20. 15:58
Hol,ilyet,hol olyat, 5kg után cserélem
4. e28ddc7c9b
2011. jan. 20. 15:57
Vagy jódozott sót, vagy tengeri sót.
3. andi6020
2011. jan. 20. 15:56
Himalája sót
2. winny
2011. jan. 20. 15:56
Tengeri sót.
1. 1594245e25
2011. jan. 20. 15:55
Te milyen sót használsz az ételek ízesítésére?