Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Te hogyan sütöd a sertéstarját? fórum

Te hogyan sütöd a sertéstarját? (beszélgetős fórum)


1 2
2020. máj. 14. 11:00
De a legjobb meggyszosszal meg főtt krumplival, csak ugy naturban. 😁
2020. máj. 14. 10:54
Vadasan elkeszitve is nagyon finom szerintem a tarja. Nosaltyn talalsz receptet is. 😉
10. 5236d12e25 (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
2020. máj. 14. 10:34
🤤🤤🤤🤤🤤🤤 Hova is lehet menni csipegetni? 🤔😅
9. szeretekolvasni (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
2020. máj. 14. 10:25
Na most összefutott a nyál a számban, köszi! :P
8. szeretekolvasni (válaszként erre: 6. - Guruljka)
2020. máj. 14. 10:24
Mert te főzöd?
7. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
2020. máj. 14. 10:24

Nálam a tarja a leggyakoribb hús.

Fűszerezve,lisztben átforgatva, hullámos serpenyőben alig zsírral, krumplinyomóval lenyomva sütöm. Sose unom meg. Néha vasipecsenyeként készítem.

2020. máj. 14. 10:00
Miért kell mindig sütni?
5. Epresturmix (válaszként erre: 4. - Epresturmix)
2020. máj. 14. 09:40
A hús és zsír megdermedve egy kis lábosban van. Isteni finom esténként kenyérrel, paradicsommal, újhagymâval. 😍
2020. máj. 14. 09:39

Valamelyik nap én gyorsnak csináltam meg. Csíkokra vágtam, forró (olaj nélküli) serpenyőben megkapattam. Aztán olaj, kicsit pároltam fedő alatt. Amikor megpuhult levettem, és jó kérgesre megsütöttem, 1 zacskó gyors fűszerrel. Kapros szószt csináltam hozzá.

Maradék zsírosabb részeket levâgtam hússal együtt. Ezek tetejét beirdaltam, fokhagyma gerezdeket tettem rá, és házizsìrban kisütöttem.


Egyébként naaagy wokserpenyőben sütöm.

2020. máj. 14. 09:34
Nekem is szeletelve van. Csak olyan uncsi már minden ismert receptem. Fel szeretném valahogy dobni.
2020. máj. 14. 09:31
Mindig szeletekben sütök bármilyen húst, sütőben. Nem szeretem az egybesülteket, olyan semmilyen a közepe. Legutóbb rozmaringos, egyéb zöldfűszeres változatot készítettem. S mindig letakarva s locsolgatva, amíg meg nem puhul, aztán pirítom kicsit.
2020. máj. 14. 09:26

Csont nélküli. Unom már a mustáros, a fokhagymás verziót.


Valami ötlete van valakinek?


Egyébként ti hogy sütitek? Sütőben? Hogy marad jó szaftos?

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook