Te hogyan sütöd a sertéstarját? (beszélgetős fórum)
12. Garabonciás
2020. máj. 14. 11:00
De a legjobb meggyszosszal meg főtt krumplival, csak ugy naturban. 😁
11. Garabonciás
2020. máj. 14. 10:54
Vadasan elkeszitve is nagyon finom szerintem a tarja. Nosaltyn talalsz receptet is. 😉
10. 5236d12e25 (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
2020. máj. 14. 10:34
🤤🤤🤤🤤🤤🤤 Hova is lehet menni csipegetni? 🤔😅
9. szeretekolvasni (válaszként erre: 5. - Epresturmix)
2020. máj. 14. 10:25
Na most összefutott a nyál a számban, köszi! :P
8. szeretekolvasni (válaszként erre: 6. - Guruljka)
2020. máj. 14. 10:24
Mert te főzöd?
7. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Szeretekolvasni)
2020. máj. 14. 10:24
Nálam a tarja a leggyakoribb hús.
Fűszerezve,lisztben átforgatva, hullámos serpenyőben alig zsírral, krumplinyomóval lenyomva sütöm. Sose unom meg. Néha vasipecsenyeként készítem.
6. Guruljka
2020. máj. 14. 10:00
Miért kell mindig sütni?
5. Epresturmix (válaszként erre: 4. - Epresturmix)
2020. máj. 14. 09:40
A hús és zsír megdermedve egy kis lábosban van. Isteni finom esténként kenyérrel, paradicsommal, újhagymâval. 😍
4. Epresturmix
2020. máj. 14. 09:39
Valamelyik nap én gyorsnak csináltam meg. Csíkokra vágtam, forró (olaj nélküli) serpenyőben megkapattam. Aztán olaj, kicsit pároltam fedő alatt. Amikor megpuhult levettem, és jó kérgesre megsütöttem, 1 zacskó gyors fűszerrel. Kapros szószt csináltam hozzá.
Maradék zsírosabb részeket levâgtam hússal együtt. Ezek tetejét beirdaltam, fokhagyma gerezdeket tettem rá, és házizsìrban kisütöttem.
Egyébként naaagy wokserpenyőben sütöm.
2020. máj. 14. 09:34
Nekem is szeletelve van. Csak olyan uncsi már minden ismert receptem. Fel szeretném valahogy dobni.
2. Leoborta
2020. máj. 14. 09:31
Mindig szeletekben sütök bármilyen húst, sütőben. Nem szeretem az egybesülteket, olyan semmilyen a közepe. Legutóbb rozmaringos, egyéb zöldfűszeres változatot készítettem. S mindig letakarva s locsolgatva, amíg meg nem puhul, aztán pirítom kicsit.
2020. máj. 14. 09:26
Csont nélküli. Unom már a mustáros, a fokhagymás verziót.
Valami ötlete van valakinek?
Egyébként ti hogy sütitek? Sütőben? Hogy marad jó szaftos?
További ajánlott fórumok:
- Otthon sütöd a kenyered? Te hogyan csinálod, beszéljük meg!
- A balatoni sütödékben készült palacsintáknak mi a titkos receptje?
- Süthetek egy tepsiben sertéstarját és csirkemellet?
- Hogyan sütöd a fagyasztott krumplit?
- Csirke combot mielőtt sütöd, hogyan pácolod be?
- Ha rántott gombát sütsz, akkor előtte megfőzöd kicsit, vagy nyersen panírozod és csak sütöd?