Társkeresés áldozata (beszélgetés)
Linkelnéd, hogy hol olvastad ezt? Engem érdekel. A trükkök is. Nem magamnak, nyugi:)))
Természetesen igaz, hogy mindkét részről vannak szélhámosok, nem akarok védeni senkit. Sajnálom, amikor valakivel naivitása vagy drog miatt ilyen történik.
amugy meg hazassagkotes utan is gallyra lehet vagni valakit, ha erre keszul;
igen, az illuzio sokba kerul, ha valakinek azt mondjak, amit hallani szeretne;
mond valakinek valamit a Jo estet nyar, jo estet szerelem?
Most tényleg az a téma, hogy kik szélhámosok, a férfiak vagy a nők?
Meg kell keresni a KSH-t, majd az megmondja...Vagy nem, mert nem szalad minden megbolondított a rendőrségre, mert szégyelli magát. Amivel jól vissza is élnek a szélhámocskok.
Egyébként nemtől független ez a viselkedésforma. Nem csak szeretetéhes nők vannak, hanem "gyengédségre" vágyó férfiak is, akik közül nem egy járt már úgy,hogy a randevú végén eszméletlenül, de legalább pénz nélkül ébredt. Érdekes megvilágítás, hogy "a nőknek hisznek". Szerintem nem a nőknek, hanem annak aki előbb fordul a hatósághoz/közvéleményhez. Legalábbis elsőre úgy indul, hogy neki van igaza... Aztán ha kiderül, hogy nem, akkor nem:)
ket egyenruhast is ismerek, akik sajnos kemenyen benne voltak a nemi eroszak temaban; mindkettot elitelte a katonai birosag! ebbol az egyik bunugyi osztalyvezeto volt!
penzben, szerelemben nincs baratsag!
Lehet társat keresni a neten, de közös befektetés, pénzügyi tanácsok hallatán úgy dobnám ki az embert, hogy a lába sem érné a földet!
Vagy ennyire mindegy már, csak végre valaki legyen?
Na ne mááár!
Senki nem látta a filmet, amit írtam? Megtörtént esetet dolgoz fel. Már miért ne lehetne egy nő hiszékeny, és csaphatja be a férfi?
Éppen ezért nem kell a nagy szeretetéhséget hangsúlyozni!
Amúgy meg azonnal kidobnám a pasit, amikor elkezd pénzt kérni!
Kaméleon c. magyar film tökéletes tanmese a témában : a mellékszálak valóban megtörtént események alapján
A portáltól, és minden egyes nőtől lefüggetlenítve, bazd ki nem merem már mondani! Már megint azt kapnám, hogy nőgyűlölő vagyok. :DDDDDDDDDDD
Á nem jó már ez így, megölte hoxa a férfi véleményt. Itt maximum csak bókolni vagy szépeket mondani lehet. :D
Majd rejtjeleket írok most már, hogy a nők ne sértődjenek meg, de te tudd, hogy bólogatok vagy sem. :DDDDD
ez most független a portáltól.
nézd meg azt a szajha Zsanettet aki megvádolta anno a rendőröket hogy megdugt*k. még a rendőröket akarták meglincselni miatta.
akkor hol van az esélyegyenlőség?kérdezem én!
Ez hazugság, de amit máshol olvastál simán elhiszed?
Mindkét nemben vannak szélhámosok, gazemberek, ezt miért nehéz elhinni? Próbálj kilépni a skatulyáidból, legalább gondolatban. Vagy esetleg használd azt ami a két füled közt van, érdekes élmény lenne neked.
További ajánlott fórumok:
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Hogy kérnéd számon a férjed, ha meg látnád egy társkereső oldalon?
- Mi a véleményetek a társkereső profilomról?
- Randiznátok társkeresőn keresztül megismert emberrel?