Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Tárkonyos csirkeszárny leves recept

Tárkonyos csirkeszárny leves recept

Elkészítési idő 60 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Tárkonyos csirkeszárny leves hozzávalói:
70 dkg csirkeszárny
15 dkg sárgarépa
5 dkg gyökér
1 ek. liszt
1 dl tejföl
1 cs. petrezselyem
1 ek. friss tárkonylevél
citromlé
patikasó, őrölt színes bors


A Tárkonyos csirkeszárny leves elkészítési módja:
A csirkeszárnyat 1,5 liter vízben felforraltam. Fűszereztem, majd lefedve fél órán át főztem. Közben a megtisztított, kockára vágott zöldségeket a levesbe tettem. Amikor minden puhára főtt, a levest a tejföllel elkevert liszttel besűrítettem. Tálalás előtt apróra vágott petrezselyemmel és tárkonylevéllel fűszereztem és kevés citromlével ízesítettem.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A tárkonyos csirkeszárny leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook