Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről? (beszélgetés)
És hogy vagy Bius, vannak rosszullétek? Ünnepeket hogy bírtad, nem volt nagyon pörgős?
Hamarosan az is kiderül kisfiú vagy kislány lesz :) olyan jó ez az egész :)
Szia Agnese :)
Köszönöm BÚÉK neked is!
Mi jövő hét pénteken megyünk az első uh-ra, péntek óta szedem a gyógyszert, amit kaptam. Te is kaptál valamit?
Nagyon izgi, úgy drukkolok magunknak :)
Babus123, mi ujsag veled?
Mi ma voltunk UH-n, 3,42 cm nagy mar es mar mocorogni is lattuk. 🥰
Ket het mulva genetikai UH-ra megyunk.
Szia Ragyogzatos,
Először is BUÉK!!
Tudod már, hogy mikor mentek januárban?
Én 14-én megyek beültetés előtti első uh-ra.
Hatalmas gratula, akiknek most összejött 2020-ban!
Akiknek még most nem lehetett, vagy még most nem sikerült, kitartást és sok lelki erőt kívánok! Sikerülni fog, mert egyszerűen sikerülnie kell!!!
És mindenkinek boldog karácsonyt! Az újévben meg a további jó híreket együtt ünnepeljük majd :)
Vigyázzatok magatokra!
(Igen, én azt hiszem így iszogatok majd szilveszterkor a Gálvölgyi show mellett :D)
Akkor te is ihatsz Szilveszterkor még! :)
Sikeres évkezdést nektek is januárban!
Jaj, hát ez az! Amikor várja az ember nagyon, hogy megjöjjön akkor késik, amikor nem várjuk akkor bezzeg!! :(
Reméljük az új év szerencsét hoz nektek és januárban jól indul majd az évetek!
Nagyon sajnálom! :(
Azt hittem sikerülni fog neked is, mert nem írtál olyat, hogy megjött volna, vagy bármi rossz tünet jelentkezett, és annyira bizakodónak tűnt amiket írtál. Sajnálom! Remélem a következő már sikerül!
Hát sajnos ez sem sikerült :(
Nem baj, majd legközelebb reméljük. Eszkimók már nincsenek, de ha újra indul a stimu akk megyünk.
Sziasztok!
Én holnap megyek vérvételre, du kapok eredményt :) nagy szoritast kerek szepen mindenkitől :D <3
Szia! Köszönöm szépen az infókat. 🙂
Kettőt ültettek be most be. Leghamarabb januárban lehetne menni az utolsó fagyasztott beültetésre, de még nem tudom hogy lesz, regenerálódnom kell.
További ajánlott fórumok:
- Mit rejt a hűtőd, fagyasztód?
- Patkány a fagyasztóban
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Az alkohlistákon valóban segít a kapszula beültetés?Mik a vélemények, tapasztalatok?
- Van valakinek tapasztalata sérvműtét utáni háló beültetéséről?
- Ismeri valaki a Volom Dentált vagy a Czinkóczky fogászatot? Lehet, hogy beültetésre is szükségem lesz, írnátok tapasztalatot ezekről?