Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Társkereső portál fórum

Társkereső portál (beszélgetés)

1 2
8. df1e1c376c (válaszként erre: 6. - Kathryna)
2020. júl. 21. 08:23

Ha érdekel, keressed! Mégis csak te b.tad rá a telefont.

Nekem az onfényezés, ex szidas nem jön be, de valakik szeretik ezt kozosen művelni.

7. Kathryna (válaszként erre: 4. - Lávli*)
2020. júl. 21. 08:20
Ja de cuki vagy. Nagyon köszönöm. Pont ilyenre gondoltam. Lehet h most fel sem tűnik, h csak magáról mesélt. Máris könnyebb lett. Köszönöm.
6. Kathryna (válaszként erre: 5. - Df1e1c376c)
2020. júl. 21. 08:19
Igazából nem tudom eldönteni, hogy ez most jó-e vagy sem, mivel ez telefonon történt, és nem láttam az arcát, a mimikát, fintort, stb., Akkor talán könnyebb lenne dönteni. Ezért is kérdeztem hátha valakinek egy olyan aspektus jut eszébe, ami nekem nem. Mit lehetne ilyenkor még mérlegelni? Azt, hogy fényezte magát? Hogy a volt neje hülye és nem szerette? Vagy még mit? Segítsetek kérlek.
5. df1e1c376c (válaszként erre: 1. - Kathryna)
2020. júl. 21. 08:01
Bejött, hogy ennyit beszél?
4. Lávli* (válaszként erre: 3. - Kathryna)
2020. júl. 21. 07:59

Jajj Kati, én nem tanácsolok semmit, nehogy az én véleményem alapján dönts!

Csak én nem kedvelem az ilyen nagydumás, órákon keresztül magukról beszélő embereket, mert az a tapasztalatom, hogy önmaguk érdekli őket a legjobban, imádják a hangjukat hallgatni, a másik meg nagyjából le van tojva, csak jó közönség.

Még véletlenül se magadban keresd a hibát!

Jó, te mondhattad volna, hogy nekem ez így sok, Bélám, aludjunk, de ő meg kereshetett volna azóta.

3. Kathryna (válaszként erre: 2. - Lávli*)
2020. júl. 21. 07:52

Szia,

Elmesélte az életét - és mivel az életemben ez az első eset, nem tudtam, hogy mi a jó? megfelelő? pozitív? hozzáállás.

Aztán és is meséltem az életemről, majd megint átvette a szót. Éjfél után már pisilni kellett, meg aludni akartam, mert ilyenre nem számítottam. Ő egész nap dolgozik a Media M-ben, este 8-kor zárnak, ezért került ilyen este későn a beszélgetés.

Arra is gondoltam, hogy nem tetszett a stíusom, hangom, stb,. De ha Te is ezt tanácsolod, akkor hagyom a csudába - csak azt hittem szokás elköszönni - bocsi, nem téged kereslek-.

Köszönöm a tanácsot.

2. Lávli* (válaszként erre: 1. - Kathryna)
2020. júl. 21. 07:36

Szia Kati!

Ő nem keresett azóta?

Akkor hagyd.

Gyereket is beszél a hasadba meg sértődős is ... 🙄 Azt meg elfelejti azóta megkérdezni, hogy vagy.

Jó türelmes vagy! Én nem hallgattam volna órákon keresztül 😀

2020. júl. 21. 07:31

Sziasztok!

58 évesen életemben először regisztráltam egy társkereső portálon. 5 éve vagyok egyedül. Már aznap elég szép számmal voltak jelentkezők. Egy főnek válaszoltam is, akivel most nem tudom hogyan tovább. Naponta leveleztünk, majd 1 hétre rá beszélgettünk Messengeren. Na, ez a beszélgetés a kérdéses, mert nem tudom mi tévő legyek. Szombaton este beszéltünk kb. 21:10-től vasárnap 00:20-ig. Én ekkorra már elveszítettem a türelmemet, és igen gyorsan elbúcsúztam, szinte levágtam a telefont. Igaz, hogy erre a típusra mondják, hogy „gyereket beszél az ember hasába”.

A kérdésem erre vonatkozik, hogy mit tennétek a helyemben, írjak bocsánatkérő sorokat, vagy hagyjam a csudába?

Kati

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook