Született Feleségek 6. évad! :) (beszélgetés)
Bocsi, nem halt meg csak elfelejtettem ide benézni:(
Én általában olyan sorozatokat kedvelek amiket már befejeztek, mert akkor egybe le tudom darálni:)
De most fejeztem be nem rég House-t, X-akták!
Nagy kedvencem a feleségeken kívül:Csillagkapu, CsK Atlantis, Szex és New York, Döglött akták, Dr Csont,Szellemekkel suttogó,Szökés, szívek szállodája,ez a felsorolás a teljesség igénye nélkül!
Most nézem:Így jártam anyátokkal, Tuti Gimi, Két pasi meg egy kicsi, meg amit elkapok a tv-be!:)
Nagyon várom elkezdeni a True Blood-ot mert vámpírfüggő is vagyok az Alkonyat óta:)
Röviden ennyi mert most értem haza, reggel meg mehetek vissza!:(
Sziasztok! Köszönöm szépen a privi üziket, már meg is néztem 4 részt:) Nem bírtam magammal, tegnap hármat megnéztem, ami egy tíz hós gyerek mellett igen szép teljesítmény:D
Most megnézem a következőt, de még be kell hoznom titeket:)
Én nem nézek mást,csak néha az X-aktákat szoktuk nézni,de azt is inkább télen. :)
Én nem sorozatfüggő vagyok,hanem D.H. függő! :D
Miket nézel még Zsú?
Az a baj, hogy én nem tudlak lekörözni mert annyi jó sorozat van amin tudok még függeni:)
Bevallom, én sorozatfüggő vagyok:-DDD
Jaj,lányok! Én nem bírok magammal,újra nézem az 5.évadot,aztán ha végeztem vele,kezdem az 1.-vel immár harmadszorra. :D Mire végignyomom a 6 évadot majd csak szeptember lesz. :) És úgy terveztem ezt addig csinálom míg meg nem unom. :D Én totál hülye vagyok,basszus,a férjem és a gyerekeim után őket szeretem a legjobban! :D :D :D :D :D
Ki tud lekörözni,lássuk! :)
Üdv Nektek! :)
sziasztok!
szerintem MJ lesz a "cseregyerek", mivel 1általán nem hasonlít se Susan-re se Mike-ra. bár most már a mimikája Mike-ra hajaz, de az arca és a szöszi feje nem. és a filmben is azt mondják, h csak 1család érintett Széplakról...de vajon kiével cserélték el? tuti, h őt is ismerjük már,csak nem ott lakik a Lilaakác közben
Paul fogalmam sincs miért jött vissza,de az ő titkára épül az évad,persze csak részben. :)
Zach nem hiszem,hogy visszajönne,kinyílvánította Paulról a véleményét,nem segített kijutattni őt a börtönből... nem hinném,hogy megjelenik.
Most Vanessa W. felváltja Susan-t? :( Remélem,hogy nem...
Remélem azért sűrűn mutatják őket,nem zárják ki az évadból telyesen. :(
Lee,lehet,hogy csak Bob-ot hagyta ott,de Széplakot nem. :)
Nem tudom...ha Carlos megtudja...húúúú....durva lesz. Szerintem Andew börtönbe kerül.
Szaiasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy ki az a csávó aki kivette Susan házát? Bár hogy töröm a fejem nem ju eszembe hogy kicsoda :(
Köszi
Már nagyon vártuk a teóriád!Hát ven benne valami!
Még azon agyalhatnál, hogy Paul Young miért tér vissza?És szerintetek a fia is vissza fog térni?
Ja és a Lee dolog?Mikor tért vissza?
És szerintetek Gaby, hogy fog reagálni Bree vallomására?Bree fel adja majd Andrewt a rendőrségen?
csak a sok kérdés, kérdés, kérdés......:)
Sziasztok!
Ideértem. :)
Lehetséges,az lesz a sztori,hogy egy eddig ismeretlen anya és az egyik jól ismert egy időben szültek,és szülés után kis idővel meghalt az egyik ismert feleség babája és kicserélték a másik anya babájára.De erről csak a nővér tudott,az anyák nem.
És szerintem kis korú gyrmekről van szó,mert az valamennyivel megrázóbb,mintha egy felnőtt lenne (Andrew,Daniell,Julie),mert a felnőtt már saját maga dönt,hogy hogyan tovább,a kisgyereket meg talán el is vehetik a családtól.
Úgyhogy szerintem is haláleste is lesz a történetben,nem szimplán két élő kicsrélt gyermek.
Tiata : Kathrine lányára annó rádőlt a szekrény és szörnyethalt,elásták a kertben.Elutazott Romániába és az ottani árvaházban talált egy kislányt aki kiköpött mása volt az ő lányának,ezért örökbefogadta.
Nem hiszem,hogy sok köze lesz Kathrinnek hozzá,mert ő már nem szerepel tovább,lesz egy sorozata,ahol főszerepben helyszinelő lesz vagy ilyesmi és Nick Bolen lesz a férje. :D
Ez nekem is beugrott! :D
Van egy új elméletem,nemsokára leírom. :)
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Született feleségek szereplői
- Desperate Housewives (Született feleségek) Akik már előrébb járnak:)
- A Született feleségek hányadik évadja megy most?
- Miért nem volt tegnap (szerda) este a Született feleségek? Vége az évadnak? Vagy másik időpontban lesz a következő rész?
- Tud valaki ajánlani jó sorozatot? Olyasmit, mint a Született feleségek.