Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szombat esti láz (beszélgetés)
Sajna nem láttam a végét. Ugye azt akarjátok mondani hogy Katusék nyertek!
sziasztok na most nagyott koppantak Stohlék.azt hittem egészen méig hogy ök nyerik
Én bárkinek hajlandó vagyok szurkolni, csak a Stohl-nak nem!
Hogyan lehet egyszer műsorvezető, másszor meg versenyző ugyanabban a műsorban?
Pénzért mindent?
Igazad van Célia. Azért ilyen szoros a verseny, hogy még többen telefonáljanak.
Ha Hajrá..., akkor STOHL! Ha már szurkolsz neki, tudd leírni a nevét!
:-((((
Jaja!
Stohl meg milyen idételen, bamba fejet vág mindig a zsűri véleményének hallgatása közben. A száját is nyitva felejti. :P LOL
remélem,mert már nagyon aggodom..
Jaj, Istenem. A Heni egyik táncosnőjének mekkora kékfolt volt a combján! Láttátok? :D Amúgy jót nevettem egyik-másik dögös tekinteten, mert néha minden volt, csak dögös nem! :DDD
Huuu, ez a "dupla" tanc nagyon jo volt:)
Szerintem Katus jobb, én neki szurkolok.
Húúh, Ramóna rucija igencsak szexuálisra sikeredett. Talán túlzottan is, mert most azért így eléggé látszott az a szilikon.
Viszont nagyon jól táncolt! :)
Jáááj, ez a Csányi. Nem kellett benne csalódnom. :S :P Nyalizott ám Lujzának. Kicsit tahó dolognak tartom, hogy úgy adta át a rózsát, hogy két nő volt a zsűriben. Megnéztem volna a Medveczky fejét, amikor ő nem kapott semmit. Juj, de gonosz vagyok. :P :D
Hajrá Sthoh Buci !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az első perctől kezdve neki szurkolok!
:))
Ez a Böhm meg egy állat! :D
Azt meg kell hagyni, hogy Iringónak nagyon jól áll a csa-csa-csa. Hihetetlen csípőmozgása van.
Ti elhiszitek hogy valóban ilyen szoros az állás? Lehet tényleg bunda azt egész. Mindenesetre gyanús...
Ki énekelte ezt a tangót? De sz@r volt. A múltkori sokkal jobban adta elő.
Így igaz Katus lemaradt. Remélem most is le fog maradni. De úgyis a közönség dönt. Én bucinak szurkolok
Sajnos nem érdemes szavazni, ismerősöm mondta, hogy előre le van szervezve, hogy Stohl nyer, ő is tudja! Hányinger! Bárcsak ne így lenne!
Az a baj hogy Keleti Andinak túl nagy lett az arca
mióta megnyerte a Szombat esti lázat, meg a dzsungel
királynője címet. Szerintem ez már el volt döntve, hogy a Celeb vagyok-ba ő nyert
Malek Andrea olyan playback mint a szél...:S
Én is Stohl Bucinak szurolok már a műsor kezdése óta
Remélem megnyeri
További ajánlott fórumok: