Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szombat esti láz fórum

Szombat esti láz (beszélgetés)

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯
1781. Joys
2008. dec. 29. 10:08

A filmet láttam /Goldie Hawn, Chevy Chase/, azt a szép zenét azonban, ami utána jön, sajnos nem ismerem.

/Közvetlenül előtte-ha nem tévedek- egy Csajkovszkij-balettzene taktusai kezdődnek, nyilván nem erre gondoltál, ezt követően indul az említett melodikus, jól táncolható szám./

1780. célia88
2008. dec. 28. 20:19

Virgi! Ide írok, mert ide szoktam ha keresek egy zenét.

[link]

Ez az Óvakodj a Törpétől c. filmből van. 1 perc 09.-kor elkezdődik egy jó zene, amit lehet te ismersz is. Sajnos nem találom a többi videó között mi lehet a mű címe, de nagyon tetszik. Tudsz segíteni? :)))

Joys! Benned is bízom, mert a komoly zenét te jobban ismered nálam. :)

1779. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1778. - Joys)
2008. dec. 27. 15:43

A hócpőm tele van ezzel a hölggyel.

Amúgy meg minden újság is.

:-(((

1778. Joys
2008. dec. 27. 12:00

Vége a szerelemnek-Ördög Nóri kiszállt

2008. 12. 26.

„Szombaton van az esküvő, vasárnap meg a nászút Hétfőn, kedden jön a gyerek, szerdán pedig elválunk”

Énekelhetné Ördög Nóri, az RTL Klub műsorvezetője, aki négy hónapos házasság után válni akar. A népnyelv szerint a hetedik év a párkapcsolatok vízválasztója. Ők ezen épphogy túl vannak, hiszen Nóri alig múlt 19 éves, amikor belepistult Kristófba. A házasságukat megelőző hét évben boldog szerelemben éltek, ám miután egy világraszóló, királyi párnak kijáró János-hegyi lagzi keretében „lepapírozták” a dolgot, kapcsolatuk megromlott.

Sőt már az esküvő idején is azt suttogta a zuhanyhíradó, hogy csak azért házasodnak össze, hogy megmentsék kapcsolatukat. Mára kiderült, hogy ez sem segített, olyannyira nem, hogy az ünnepeket már nem is töltik együtt. Az elhidegülés valódi okairól vajmi keveset tudunk, de annyi bizonyos, hogy kettejük szakmája, a fordított élet, meggyengítette kapcsolatukat. Kristóf, a Celeb vagyok, ments ki innen argentín, 50 napos forgatása után még „élvezhette” a felemás, se veled se nélküled állapotát, de Nóri ennek is hamar véget vetett. Egyes vélemények szerint kapcsolatuk túl korán vált túl komollyá.

Az információk szerint Nóri nem sokat hüppögött a dolgon: már más oldalán keresi a boldogságot. Az elmúlt hónapok kimerítő, dolgos hétköznapjai után az ünnepek idejére elutazik újdonsült kedvesével, mert állítólag már ilyen is van neki. A nők olyanok, mint a majmok: amíg egyik kezükkel még nem kapaszkodnak egy új faágba, addig másik kezükkel nem engedik el az addig fogottat…

/Forrás: hírextra/blikk/

1777. Joys
2008. dec. 27. 10:40
Olvasom, hogy miután az Rtl Klub szerződést bontott vele, nem kizárt Medveczky Ilona szerepeltetése a TV2 "Jóban-rosszban"-szappanoperájában.
1776. Joys (válaszként erre: 1774. - 3e0ba54fb8)
2008. dec. 26. 08:22
Az is elismerésre méltó, de már egy ideje felhagyott a tánccal, amit sajnálok, mert ami igaz, az igaz, nagyon szépen mozog a parketten.
1775. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1774. - 3e0ba54fb8)
2008. dec. 25. 20:59

Mindent elismerek és annak a reverzét is. De a magánéletéhez semmi közöm. Semmi, semmi, semmi! Azért hívják "magán"életnek"!

:-((

1774. 3e0ba54fb8 (válaszként erre: 1769. - Joys)
2008. dec. 25. 14:38
Amennyiben a magyar bajnokság kevés, úgy valóban keveset tett az asztalra. Viszont neki még bőven vaj ideje, hiszen nagyjából 25 éves lehet.
1773. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1772. - Joys)
2008. dec. 24. 20:24

Nem, ugye?

Azért állt össze 4 hónapi házasság után (amiből 2-t töltöttek együtt) éppen a Playboy aktfotósával!

Na, ne röhögtess!

Az, hogy táncolt, nagyon becsülendő szép foglalkozás. De annak vége.

Most szerkesztő és műsorvezető, tehát valójában hasonló dolgokat csinál, mint a D. Tóth Kriszta, a Gönczi Gábor, a Pálffy István, a Bárdos András, stb. Őket azért ennyire nem sztárolták. Persze, a Nóri szép és fiatal, meg kell becsülni, mert majd úgy járunk, mint a M. I. művésznővel. :-)

De - ami engem zavar rettenetesen - , ezek a sztárocskák nem a munkájukkal tűnnek ki a többiek közül, hanem a magánéletükkel!

Amihez semmi közöm, sőt abszolut nem érdekel, mégis minden újságból ez köszön rám.

NEM ÉRDEKEL! Kérem, ne tessék engem ilyenekkel bombázni és az sem fog érdekelni, ha holnap után X. Y.-nal lesz együtt, mert aki 4 hónapi házasság után ezt teszi a férjével, az a többivel is ezt fogja tenni. Vannak monogám emberek és vannak...

1772. Joys (válaszként erre: 1771. - Joys)
2008. dec. 24. 19:57

..úgy értem, csak egy egyszerű műsorvezető.

Már hívták erotikus fotózásra, de nem vállalta.

1771. Joys (válaszként erre: 1770. - Ujlany)
2008. dec. 24. 19:14

Mint tudjuk, ő már felhagyott a tánccal, egy műsorvezető.

A hangját főként a bekonferálásokkor emeli fel, mint egy vásári kikiáltó, de ez figyelhető meg másoknál, legutóbb Bereczky Zolinál is.

nyilván ezt kéri tőlük a rendező-a nagyobb hatás kedvéért.

1770. ujlany
2008. dec. 24. 18:56

Nekem Noraval nem az a bajom amit a maganeleteben csinal, hanem az hogy keptelen rikacsolas nelkul beszelni.

Eszrevettetek, hogy a mondat vegen sokszor felviszi a hangsulyt, amikor meg ordit is hozza, na az elviselhetetlen.

Az agyam allanoan ugy erzekeli, hogy meg csak a mondanivaloja egy resze hangzott el, es mindjart befejezi, de nem mar bejefezte, csak eppen a hanglejtese csapnivalo.

nekem tutira nem hianyozna ha soha tobbe nem jelenne meg a kepernyon.

Aki uyg tartja, hogy tehetseges, az meg tudna mondani, hogy miben, mert en meg nem jottem ra.

1769. Joys (válaszként erre: 1768. - Joys)
2008. dec. 24. 18:14

Összességében nem vitás, hogy még keveset tett le az asztalra, ehhez képest jóval nagyobb az ismertsége a televíziós szereplései révén, no meg sztárolják is őt, akárcsak a többit.

De ez így megy a Tv2-nél is.

Nincs új a nap alatt.

1768. Joys (válaszként erre: 1766. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 24. 13:55

Azért Ördög Nóra táncosnőként már bizonyított. Nem azt mondom, hogy ezzel országos hírű lett, de eléggé ismert, különösen mint műsorvezető..

Ettől még persze elképzelhető, hogy ahogy berobbant, úgy eltűnik..

1767. tücsimücsi (válaszként erre: 1766. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 24. 13:22

Naív vagy Pusi....honnan veszed, hogy 2 év múlva Nórika már a fasorba se lesz?

Ez még csak a kezdet....N.P.-nál lesznek nagyobb halak is, megfelelő időben a megfelelő helyen helyezkedünk kérem szépen!!!

1766. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1765. - Tücsimücsi)
2008. dec. 24. 12:20

Igazad van, ezért gondoltam, hogy egy ocsmány reklám. Többezer nő elválik, miért őt kell kipécézni? Mert ő is már egy "sztár", celebritás?

Mert ha azért sztárolnak valakit, mert letett az asztalra valami nívósat - semmi kifogásom ellene! De ezek mit tettek le? A sejhajukon kívűl! De azt legalább jó helyre!!!

Egyébként pedig Magyarországon NINCSENEK sztárok! Lennének, de azok nem vállalják! Mert van agyuk és nem tárják a magánéletüket /is/ a nyilvánosság elé. Mert igazi, tehetséges, normális MŰVÉSZEK. Nem percemberkék. Most nem akarom Ördög Nórát poentírozni, csak 'véletlenül'? ő van soron. Mi lesz vele/belőle 2 év múlva? Az Ördög sem fogja ismerni a nevét! Azt sem tudják majd, hogy ki - volt!

1765. tücsimücsi (válaszként erre: 1763. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 24. 11:34

Egészen biztos nem kacsa, mert a másik fórumon egyesek már a férj iwiw oldalát is megnézték, aki már egyedülállóként tünteti fel magát.

Nórika lódított mindenütt, még a mostani Maximába is a tökéletes házasságáról zeng ódákat.

Bebízonyította, hogy ő sem különb, mint a többi celeb *****. A retek klubnál ez már szerintem felvételi követelmény.

1764. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1763. - 7abb7adbf0)
2008. dec. 24. 11:20
Bocs, a Kapu szerkesztőjét értettem alatta.
1763. 7abb7adbf0 (válaszként erre: 1762. - Joys)
2008. dec. 24. 11:19

Azért a bulvársajtó nem tagadja meg magát! Tegnap és ma a Kapu cimsoraiban egymás alatt/mellett szerepelt a 2 hír:

Ördög Nórát vacsorával várja a férje...

Ördög Nóra kihajította a férjét...

Igazából azon sem csodálkoznék, ha az egész csak kacsa lenne, a SZEL reklám-utógondozása.

Legalább a szerkesztő összehangolhatná a híreket!

:-((((

1762. Joys (válaszként erre: 1761. - Tücsimücsi)
2008. dec. 24. 10:50

Én még csak annyit tudtam, máris akadt, aki vigasztalja..

Mondjuk ezt nem csodálom, mert feltűnő szépség és úgy hallottam, értelmes is. /Ami nálam mindig fontos szempont volt./

1761. tücsimücsi (válaszként erre: 1760. - Célia88)
2008. dec. 24. 08:21
Tényleg nem hallottad? Pedig minden ezzel van tele. Sőt már az is kiderült ki az új pasi: Nánási Pál, a fotós.
1760. célia88 (válaszként erre: 1746. - Tücsimücsi)
2008. dec. 23. 21:26
Komolyan??? :O Ezt nem is hallottam!
1759. Joys (válaszként erre: 1757. - Joys)
2008. dec. 23. 14:37

Megvallom, Nagy Ferónál én mindig többre becsültem egykori feleségét, a kiváló énekesnő Csuka Mónikát /kezdetben egy együttesben zenéltek/, akinek "Sirályok sírnak, mint én.." c. nagy hatású számára ma is jól emlékszem, valahol még most is megvan itthon, hangkazettán.

Cs. Mónika ma úgy tudom, tanít, énekiskolája van.

1758. virgilius (válaszként erre: 1757. - Joys)
2008. dec. 23. 14:30
A "Gyere, kislány, gyere" az mi más, ha nem disco? :) Utána persze utálta teljes mellszélességgel, de attól még biza csinálta ő is. Persze az ember változik. :)
1757. Joys (válaszként erre: 1756. - Virgilius)
2008. dec. 23. 14:28

Egyik-másik beszólását én is kedvelem, mert laza fickó manapság is.

A "Gyere kislány, gyere"-számára jól emlékszem, de egészében véve úgy tudom, ő discót nem énekelt, ezt a zenei stílust mélyen lebecsülte, az ABBA-együttest is utálta, limonádénak tartotta, erről a nyilatkozatát magam hallottam a rádióban.

Más tekintetben becsültem az igyekezetét, meg az eredményét néhány évvel ezelőtt, amatőr jégtáncosként, bár ezt a műsort mi itthon nem néztük.

1756. virgilius (válaszként erre: 1755. - Joys)
2008. dec. 23. 14:12
Azért azt se felejtsük el, hogy Feró a baboskendős korszaka előtt bizony Discót énekelt! "Gyere, kislány, gyere!" - rémlik? :D AMit viszont mostanában csinál, az mind egy nagy vicc. És én bírom a humorát.
1755. Joys (válaszként erre: 1754. - Virgilius)
2008. dec. 23. 13:44

Általában engem sem.

Mióta Nagy Feró szólót énekel, nekem bizony valahogy nem tetszik, ráadásul olyan számokat erőltet, amelyeket sok évvel ezelőtt, a BEATRICE frontembereként megvetően leszólt, fikázott.

Én úgy látom, ahogy mennek nála az évek, egyre inkább olcsó eszközökkel operáló ripacs lesz.

Annak ellenére ez a véleményem, hogy a szombat este elhangzott száma valóban egy paródia, ami azonban nem neki való volt.

Ferónak ma is jobban állnak az egykori babos-kendős dalai, meg a "8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás", mint Karel Gott világhíres "Lady Karnevál"-száma és egyebek..

Eltérő a véleményünk, nem baj.

1754. virgilius (válaszként erre: 1751. - Joys)
2008. dec. 23. 13:27
Joys, nem tudom, te hogy vagy ezzel, de engem nem befolyásol a saját véleményemben az, hogy a többség mit gondol egy adott témáról. Nekem tetszett és pont. :)
1753. Fiatal nő (válaszként erre: 1743. - Virgilius)
2008. dec. 23. 12:22
Ismertem / ismerem az eredetit és nagyon szeretem. DE. Szerintem nagyot vont le Feróból, hogy nagyon halk volt a produkció, alig lehetett hallani. :-/ Plusz nem volt elég meggyőző a tátogás sem. Elrontotta azt is. Mondjuk nem csak Ő, mindenki. (Még Bereczki Zoli is. Ha már playback, csinálják normálisan, plííz.)
1752. Fiatal nő (válaszként erre: 1746. - Tücsimücsi)
2008. dec. 23. 12:20

Én ma reggel hallottam a rádióban. :-(

Kissé meglepődtem. :-(

❮❮ ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook