Szolizzunk, vagy ne? (beszélgetés)
Nekem a szoláriumos csaj ajánlott egy szoli előtti krémet, azzal kenem be az arcom, nyakam.
A testemet csak 3 óra eltelte után, mert úgy hallottam, hogy szolizás után ajánlatos várni egy picit a tusolással!
Nem!!! Sajna (euro3) cső olyan,hogy legalább 10 percre be kell menni!Akkor ér valamit,de nem égeti ,roncsolja a bőröd!
Ezek a csövek amik 4-6 perc alatt barnítanak(égetnek) a pikkelysömör gyógyítására szuperek!:))))
Nekünk legalábbis ezt mondta a pasi aki volt bemérni!:))))
Nem is szabad,csak fokozatosan!Attól szárad,repedezik,foltosodik a bőr!
De biztosan hallotatok róla,hogy megszorítások vannak most a szoli csövek terén!Ellenőrök járnak,és hamarosan mindenhol megszünnek ezek az erős csövek!
Szia!
Én is sokáig szoliztam, de sokszor azon kaptam magam, hogy nagyon száraz a bőröm..és nagyon féltem attól, hogy pár év múlva tiszta ránc leszek....úgyhogy elhatároztam,hogy kifogom próbálni a kézi fújós szoláriumot, állítólag 1 hétig fent van és egyenletesen kezd el kopni.
Mivel elég hosszú a tél, ezért úgy gondoltam,- mivel a lelkünknek is jót tesz - hogy elkezdek szoláriumozni.
Azelőtt nagyon keveset voltam, mert bezártsági érzésem volt a fekvő szoliban, így inkább csak nyáron barnultam, a természetes fénynél.
Most viszont rászántam magam és állószoliba járok hetente egyszer.
Nem fehér a bőröm,de azért csak 4 perccel indítottam, kb.2 hónapja. Utána 6, illetve megint csak 4 percre álltam be süttetni magam. Nagyon sok rossz dolgot hallani a szolizásról, ezért most én is megijedtem egy picit! Sok jót, de sajnos sok rosszat is hallottam már róla!
Főleg az arcbőrömet féltem. Szemüveget mindig felteszem és előtte bekrémezem magam, szolárium krémmel.
Várom azok hozzászólását, akik rendszeresen szoláriumoznak! Mire figyeljünk a legjobban oda?