Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Khmmm...Ne beretváljad,akkor nem látszik,hogy mennyire kövér.Meg az sem,hogy kezd a bocskor talpára hasonlítani...
Kül,ne edd már magad!vannak akik kimondottan a teltebb nőket szeretik.80 kiló voltam.Baromira zavart,de nem azért dobtam le öt és fél hónap alatt húsz kilót,majd még 2-3 kilót.Ez a kettő most már visszajött,és hál' Istennek nem fogyok tovább.Kezdtem megijedni...
Amikor a barátommal megismerkedtünk,akkor még 80 kg-t nyomtam.Húsvét volt.Mondtam is:"Húsvétkor beleszerettél egy csajba,aki karácsonyra elfogyott...".
Hogy ha idejárok,akkor jobb kedvem lesz...?:)A kétpasizás elég ragadós,még majd elkapom...Na,ezzel a résszel sehogy sem vagyok kibékülve.Elképzelni tudom,de hogy gyakorlatban kivitelezni...Pedig sikeresen begyűjthetnék többet is.Na,nem azért mert olyan szép vagyok,hanem azért,mert amikor meghallják az "elvált" szót,az valami mást jelent egyeseknek.Szóval,ha elváltam,akkor ama kategóriába esem,akiket kurvának szoktak titulálni.Okés,tudtam,hogy ilyen az emberek hozzáállása,de néha zavaró.Amikor a kezem megkérte az a pasi a válás hallattán,az még vicces is lett volna,ha nem sajnálom,hogy akaratlanul megbántom.A fene gondolta,hogy Ő nem baráti érzésekkel van irántam!Bizonygatta,hogy majd megszeretem,én meg bizonygattam,hogy az nem így működik...
Egy másik pedig félhomályban első látásra belémszeretett...Vártuk a buszt,este volt,a váróban gyér világítás.Minek alapján szeretett belém első látásra???Mikor én a tükörbe sem merek már nézni...Ja,nem hittem neki:)
JÓ ÉJT NEKED IS!!!!!!
De azért biztos megértette Hajnika..nem kellett volna kétszer elküldened...hahahaha!!!!!! tudom,hogy az a fránya gép!!!
NA ALUDJ JÓL!!!!!
majd priviben megírom , h milyen néven.
itt nem írom ki.
de most mennem kell
sziasztok
majd megírom priviben milyen néven.
itt nem akarom kiírni.
de most mennem kell.. sziasztok
én már igyekszem őt belevinni a jóba!!!
remélem sikerül!!!
Baromi rossz kedvem van,de azért elmesélek valamit,mielőtt lelépnék(Nem végleg,csak pihenni.).Lehet meséltem,nem tudom.Nemrég voltam nőgyógyásznál.Vett kenetmintát,de még utána egy ideig azzal a vattás pálcikákkal babrált ott valamit.Pálcika,töröl,pálcika eldob,töröl,pálc...Rájöttem mit csinált:Pókhálózott!
Hát,nemtom,Rita...Nálad még több pálcika használódna el...
És rossz kedv ide vagy oda:Jaj annak a pasinak,akivel össze találnál jönni!Vagy lehet örülne...?:)
A sajnálatommal nem sokra mész...Lépned kellene,Rita.Nem a szex miatt,hanem a lelked miatt.Kiégsz,haszontalannak,rossznak fogod érezni magad,meg baromnak is.Pedig nem vagy egyik sem...
Rita te is font vagy az iwiwen?
En is fent vagyok mar nem is most,fel is mentem es beirtam a neved a keresobe de nem talaltalak!
mondtam neked...de jó pasi
és ne parázz már..
megírtam neki a paramétereket..kb olyan vagy mint én ...
én pár kilóval kevesebb vok.
szia
már anno válaszoltam - de nem kell emlékezned mindenre...
hát gondoltuk ezt is kipróbáljuk..
és isteni buli is volt...
Megnéztem az iwiwen....megnyugodtam,hogy nem sovány....
Az,hogy tetszem-e neki az majd kiderül....
na de rosszak vunk ..
rita itt vagy...
ne parázz márrrr
tetsszél neki mert baj lesz....
jaj te szegény...
beszéltünk ám rólad... tegnap...
Szia Mónika....havi 2-4 alkalom....hjjaj de jó lenne nekem még az 1 is.....mostmár...várjál csak...kiszámolom.... 4 éve és 4 hónapja ...igy pontosan....lehet újra szűz vagyok...a pasiktól biztos a vibrátoromtól nem..
De nem ám sajnálssz...egy kicsit lehet...mert én vagyok a nagy barom....na mindegy...vagyis nem...majd bepótolom...de utólag vagyis visszamenőleg már nem is lehet.
Iley esetben elviselném az izomlázat!!!!
már jól vok csajok.
nem napozok. egy telefonra alkudozok a teszveszen.
két fiú kutyám van.
:)Na,hallod...Két pasi...Én meg nyilván zárdába vonulhatok.Habár...Nem olyan rossz az a havi 2-4 alkalom sem,ha nem cseszem el a dilibogyóval a randevút.Jártam már úgy...Bevettem a délutáni adagom(A bogyókra gondolok...),mire eljutottam hozzá,úgy kiütöttem magam,hogy volt ám "Bocsesz,de asszem nem fog semmi történni...".Ezért jó a sorstárs-társ,mert megértő.
Azzal meg nem dicsekedtem,hogy azért kellett annyit visszaolvasnom,mert péntek délutántól vasárnap estig nem voltam gép-közelben,hanem Társ-közelben...Csak csendesen megjegyeztem,hogy néha szoktam én is...Izomláz?Van.Majd elmúlik:)