Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szexuális vonzalom fórum

Szexuális vonzalom (beszélgetés)

❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯
8958. d972032f0a (válaszként erre: 8953. - Vkj77)
2009. jún. 26. 17:48

Szia Vkj77 vagyis Judit ha jól emlékszem még....jézusom!!! azt hittem már valami történt,hogy nem jösz ide hozzánk!!

Regipocok is nagyon elveszett Apetitóval eggyütt...de mi vagyunk ha nem is tellesen egészségesen de azért vagyunk egymásnak..3 hölgyikével gyarapodtunk....S.O.S-el vagyis Hajnikával....22-sel vagyis Mónikával és Colinnal vagyis Ágicával....olyan vegyes vágott a társaság házasélete....de legalább van mit kibeszélni....

Hát vigyázzatok magatokra...és gyere ha van egy kis idöd...mi itt vagyunk..puszi neked...Rita.

8957. d972032f0a (válaszként erre: 8955. - Ebcfbfbb78)
2009. jún. 26. 17:39
Éreztem én,hogy valami nincs rendben!!!!..este sem irtál ma sem....miért nem tudják elörehozni azt a fránya műtétet? olyan sokáig nem tartana neki és harmadnap már haza is mehetnél....még egy hónap...addig még hány szurit kell,hogy kapjál ha begörcsölsz? nem is értem....mentőt kellene hivni,hogy tök szarul vagy ami igaz is és akkor hátha sűrgösbe megcsinálnák...vagy mit tudom én...csak hangosan gondolkodom.
2009. jún. 26. 17:26

Megjöttünk...eredmény este 8-kor lesz meg de azt nem vártuk meg mert amit a férjem vett kütyüt az autóhoz nem jó és egy másikat vett fehérváron...mert a pasi akié az autó holnap menne vele horváto.ba....ugyhogy az anyu is csak befutott a férjemmel a metróba és jöttek is vissza....3-kor mentem be a gépbe...két vizsgálat volt..az egyiknél csak akkor szabadott nyelni amikor nem kattogott a gép...a másiknál szabadott mindig...szorongattam rendesen a pánik gombot mert néha úgy éreztem,hogy most nyomom meg de mondtam magamban,hogy oké-oké..kibirom...ha más is kibirta akkor én is...az,hogy nem szabad nyelni amikor kattog a gép az szar...de ki lehet birni...de tuti akkor akarnál nyelni amikor mondják,hogy ne...35 perc volt a két vizsgálat.

Ja és 1 óra elött 10 percel jött meg a férjem.1 óra huszkor indultunk és 2 óra 10 perckor már ott voltunk...pedig még megálltunk a Zámoly elötti körforgalomba mert egy autó beleborúlt az árokba de rendesen és a férjem megkérdezte tölük,hogy tud-e segiteni...de már hivtak segitséget...szegény nőci eléggé sirt,,még egy idösebb pár volt vele de láthatólag nem sérültek meg..

ugyhogy izgulhatok megint egy pár napig...

2009. jún. 26. 15:19

szia bared.

én is KO vok egészségileg. egész éjjel görcsöltem . meg kő kemény volt a gyomrom.

msot meg kaptam egy kotél szurit a fenekembe.

remélem ez segít.

már csak egy bő ey hónapom van a műtétig...

8954. bared (válaszként erre: 8953. - Vkj77)
2009. jún. 26. 15:14
szia! minden ok, bár egészségileg kész vagyunk(( ha lesz időd, írj azért!!!
8953. vkj77
2009. jún. 26. 14:53
Sziasztok!Remélem mindenki jól van.Nagyon szeretném visszaolvasni mi van veletek,de nem igazán van időm és nem vagyok otthol.Én egyedül,a férjem ebben a hónapban 2x pár órát volt itthol.Amúgy semmi különös.Remélem Bared,Rita az egészségetekkel minden rendben.Puszi Nektek!!!
8952. ebcfbfbb78 (válaszként erre: 8950. - D972032f0a)
2009. jún. 26. 13:48

szia, mint írtam levélben.

a gyomrom kő kemény lett és az epém is fájt.

minden bajom volt egész éjjel félig ülve próbáltam aludni.

még ilyen fáradtan és törődötten nem néztem ki - mondta a férjem.

kicsit aludtunk s közben felnéztem ide.

most már alakul a gyomrom. de ilyenkor mikor bekeményedik a gyomrom egy teljes napig még KO vok.de legalább az epém nem fáj.

2009. jún. 26. 12:42
Hát lassam indulnunk kelllene a férjem meg még sehol....elment 10 órakkor a temetkezési vállalathoz mert a mamájának lejárt a sírhely ideje és azt rendezi...most csörögtem rá...azt mondta,hogy intézem a dolgomat...erre én...még anyut is felkell venned...még egy autó itt van amibe belekell tenni egy kütyüt ami persze csak 5 perc...de már háromnegyed egy...és 1 -kor elkellene indulnunk..és ne legyek ideges!!!!! azt mobdta nyugalom és letette a telefont...inkább csak anyuval mentem volna...éreztem én...most majd kapkodhatunk ha hazaér...ha jön!!!! majd leszek este!!!!
2009. jún. 26. 10:10
Geszti nagyon el van veszve...remélem nincs semmi baja? már este sem ir ide és privit sem!!!!!!!!!!!!
8949. d972032f0a (válaszként erre: 8944. - S.o.s)
2009. jún. 26. 10:07
Szia Hajnika....fél 3-ra megyünk....bizom benne,hogy kibirom abban a csőben...egyszer nagyon régen voltam már és akkor is éppen spiccen voltam már,hogy megnyomom a pánik gombot...anyukám ugyanigy volt...szerintem sokan vannak ezzel igy...mert bezártságérzetet kellt az emberekben...de majd valami jóra gondolok...a tengerpartra...pálmafákra és két négerre akiknek a farkukra van kötve a pálmalevél és azzal legyeznek....igy már biztos kibirom...csak ne lenne olyan hangos....majd ha hazajöttünk egyből irok.
8948. bared
2009. jún. 26. 08:48
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
8947. coline
2009. jún. 26. 08:45

Egy kis poén,csak itt, csak most, csak nektek...tőlem!:)))

>> Az iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot mutat

>> be:

>> Sakiro Suzukit Japánból.

>> Kezdődik az óra:

>> - Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből - mondja a tanárnő.

>> - Ki mondta: "Szabadság vagy halál"?

>> Siri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:

>> - Patrick Henry, 1775, Philadelphiában

>> - Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel egyenlő, ezért a

>> nemzet nem halhat meg".

>> Suzuki feláll:

>> - Ábrahám Lincoln, 1863, Washingtonban.

>> A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:

>> - Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri

>> Amerika történelmét, mint ti.

>> Hátulról egy csendes hang:

>> - Nyaljátok ki a seggem büdös japcsik!

>> - Ki volt az? - kérdezi a tanárnő

>> Suzuki jelentkezik és mondja:

>> - McAr?r tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca 1982-ben a

>> Chrysler cég közgyűlésén.

>> Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:

>> - Elhányom magam.

>> A tanárnő kiabál:

>> - Ki volt az?

>> Suzuki azonnal válaszol:

>> - Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a munkaebéd alatt,

>> Tokio, 1991.

>> Az egyik diák unottan odaveti

>> - Szopj le.

>> A tanárnő hisztérikusan:

>> - Elég! Ez meg ki volt?

>> Suzuki rezzenéstelen arccal:

>> - Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház, Ovális

>> Iroda.

>> Egy másik diák feláll és elordítja magát:

>> - Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!

>> Suzuki ismét nyugodt hangon:

>> - Valentino Rossi motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydíj.

>> Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az ajtó és

>> belép az igazgató:

>> - Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!

>> Mire Suzuki:

>> - Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006 Balatonöszöd

8946. coline
2009. jún. 26. 08:39

Sziasztok csajok!

Rita egy nagy kalappal!:) Nem lesz semmi baj!

Holnap jövök! És nézem milyen az eredmény!

Ma dolgozni megyek és nem leszek, de ti rosszalkodjatok nyugodtan!:)

8945. bared
2009. jún. 26. 08:03
*MRI..hogy írtam el ennyire?!
8944. s.o.s (válaszként erre: 8938. - D972032f0a)
2009. jún. 26. 07:52

Szia!

Igen Rita javult Hala Istenek....ugy latszik az csak egy atmeneti idoszak volt...es en persze bepanikoltam!

Na de attol fugetlenul meg se kivanom minden nap a sexet!

Rita ma hany orara kell menned a roggenyre?

Rad fogok gondolni...tudom hogy felsz en is felnek....de meglatod nem lessz semmi baj se!

Millio puszit kuldok!!!

8943. bared (válaszként erre: 8942. - D972032f0a)
2009. jún. 26. 07:49
fel a fejjel, semmi baj nem lesz! utána üljetek be egy étterembe, vagy egy cukrászdába, hogy leeressz egy picit... kapcsolj ki valahogy...és szerintnem felvethetnéd a férjednek az meri-re menet, hogy elmehetnétek valahova 2-3 napra pihenni...hátha ott ki tudnátok beszélgetni magatokat...
2009. jún. 26. 07:39

Sziasztok.....ma bevettem a papairt amire kiirtam,hogy szabadság miatt zárva....ettöl függetlenül tegnap még a vizsgás autón kivül 3 futóműállitás is csinált a férjem....

Megcsinálom a tejfölös csoda sütit mert holnap viszem a laci napra....1 órakkor induluk Székesfehérvárra...kicsit egyben van a gyomrom.

8941. bared
2009. jún. 26. 07:28
sziasztok, jó reggelt!)) mindjárt porszívó, és mosogatóbarátságba kezdek, jön anyám 11 körül, de addig be-be nézek))
2009. jún. 25. 22:18
Hát akkor jó éjt mindenkinek....szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 25. 21:35

Hát csak nézelödtem mindenho itt a hoxánl....

nem sokat beszéltünk eddig...volt egy vizsgás autóm...ott hagytam a vizsgán és a férjem hozott haza de nem sok mindent beszéltünk...kettönkről meg főleg nem....5 óra után átöltözve elvitte a motor vázát az esztergályoshoz....de 1 óra múlva itthon is volt....most este is csak ül ő is a gép mellett....olyan mintha gondolkodna...de közben folyamatosan ir.....

Nagyon dörög az ég...szerintem jó nagy vihar lesz mert tök sötét az égbolt....és a kutyus is reszket..

Megyek fürdeni és majd vissza nézek egy kicsit hátha valaki benéz.

8938. d972032f0a (válaszként erre: 8936. - S.o.s)
2009. jún. 25. 19:25

Mi van veled Hajnika? javult már a hozzáállásod a szexhez amikor a férjed simogat? tudod amit egyik nap irtál,hogy kivánod és amikor eggyütt vagytok akkor már nem?

Bocs,hogy faggatlak!!

8937. bared
2009. jún. 25. 18:38

na csajok, újra itt...néha el eltűnök, holnap jön anyám(( így most megy a főzés, készülődés)) de nem szabadultok tőlem, ne reménykedjetek!))))))))))

coline...ez akkora paraszt....meddig bírod még?((

8936. s.o.s (válaszként erre: 8935. - Ebcfbfbb78)
2009. jún. 25. 18:32
OK.Akkor annak is orulok.
2009. jún. 25. 18:25
s.o.s. hidd el senki nem bántottál meg sztem.
8934. s.o.s (válaszként erre: 8930. - D972032f0a)
2009. jún. 25. 18:08
Orulok neked...es annak hogy megertettel...nem akartam senkinek se artani...se bantani.
8933. coline
2009. jún. 25. 18:07
persze ez nem kérdés... főleg miután meg kérdeztem tegnap, hogy ki menne-e külföldre dolgozni...és a válasza..." Ne akarj te engem sehova se küldeni, menjél inkább te!" Mondom te néha el felejted, hogy ki is a család fentartó!:/
2009. jún. 25. 18:04
költözésen még rajta vagy?
8931. coline (válaszként erre: 8929. - Ebcfbfbb78)
2009. jún. 25. 18:03

Helyzet változatlan.

Viszont vettem egy vebkamerát!:))))))) Igaz nagyon fogja a gépem, de jó!:)

2009. jún. 25. 17:55

Hajnika.nincsen semmi gond ...senkit nem bántottál meg és főleg nem engem...én akartam megirni a bajomat...nyugodtan ird meg te is a véleményedet mint mindenki...el olvasom és hozzászólok és gondolkodok....nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye hiszen nem vagyunk egyformák és nem gondolkodunk egyformán...én tisztában vagyok azzal,hogy mindenki szeretne segiteni,támogatni és ez nagyon jó dolog...hiszen azért irok be,hogy meghallgassam a véleményeteket....és utána ugyis én vagyis mi döntsük el,hogy hogyan tovább...

Bared azért fejti ki a véleményét tudományosan és ezt jó értelemben irom mert emberekkel foglalkozik és családok életét kiséri figyelemmel..attól,hogy fiatalabb kicsit mint én az nem számit semmit...ő is átélt már hasonlót mármint a válást..persze nem 30 év után..de mint irta nem az évek a meghatározó hanem a tartalom...de ezt Geszti irta.... ezért van már Barednak egy kis tapasztalata.

Geszti is nagyon jót akar....és amit irt,hogy nem rátok fogok hallgatni az is igaz...de ha hozzászóltok az már sok segitség abban,hogy mérlegeljem a dolgokat...tehát Hajnika...ugyis az lesz amit itthon majd jónak látunk...ahogy majd alakul a további életünk....és tényleg nagyon jól esik,hogy ennyi jóbarátom van itt.

2009. jún. 25. 17:50
és amúgy veletek mi van coline?
❮❮ ... 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 ... ❯❯

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook