Szexuális vonzalom (beszélgetés)
Ja,majd elfelejtettem!ÜDVÖZLET AZ ÚJ TAGOKNAK!Látom,szépen szaporodunk!:)))Ez örömmel tölt el!:))
Gondolom egy cseppet kellemes állapotba volt. Másnap persze, hogy letagadta hiszen lehet nem is emlékezett rá. Én nem is tudom de az ilyen férfi nem is férfi. Ezeket külön szigeten kellene tartani.
van itt valaki?bocsi,de nem tudtam jönni tegnap este se,mert mire a DRÁGA meg a tesója leszakadtak a gépről már nagyon álmos voltam.De megígérem,hogy ma este jövök!!!Becsszó!
Nagyon sokat kéne visszaolvasnom,de erre nincs erőm.
most megyek etetni, meg altatni, majd később jövök!
hát,ha ennél később jönne...letépném a tökét! :)
volna hova utazni, pénzünk nincs, de nyaralónk igen :) szóval volna hely, de nem akar jönni, már felajánlottam többször is, pl jövőhéten is jöhetne velünk, de nem jön, így Anyuval megyek. :)
persze hogy baj van, tudom én, rosszul van összerakva az egész hapsi, épp ezért tudom, nem csak bennem van a hiba, ill. a nagyobb nem bennem van!
a gyerekre visszatérve pedig: ha így haladtok, tök mindegy együtt, avagy külön éltek, semennyit sem fog foglalkozni vele, mert egyre később fog hazajárni(
akkor itt a hozzáállással is baj van mentálisan.. . ugyanis ha azt hiszi, nem akarsz már vele lenni, annál jobban kellene, hogy hajtsa az ösztön, a gondolatai, hogy mindent megtegyen értetek... Szerintem ezt is tisztázni kellene korrektül... Csak kellene 3 nap kettesben, még mindig azt mondom,áldozzatok pár ezer forintot, és utazzatok el valami eldugott helyre a hegyekbe. Pl. a Mátrában már fejenként 3ért van szállás sok helyen, sétáljatok, beszélgessetek, és akkor a szex is csak alakul majd magától... hátha rendbe rázódtok , és minden sokkal tisztábban körvonalazódik majd...
tudom, és nem a gyerekkel pedálozok, csak nem hiszem hogy úgy értelmezed,ahogy írom.azért vagyok még itt, mert attól félek, hogy nem foglalkozna a gyerekkel még ennyit se,mint most,és ez a gyereknek lenne rossz.hülye nem vagyok, nem fogom magam feláldozni ennek az oltárán.összesen 4 éve vagyunk együtt,azért én nem beszélhetek fergetegesen hosszú időről, de nem is ez a lényeg.fél évet még kap,azért hogy megértse,vagy hogy megértessem vele, tényleg ez az utolsó dobása, de szerintem sejti is, nem véletlenül ment bele a költözésbe,és azt is tudnia kell, hogy én megyek,az tuti.
egyébként szentül megvan róla győződve, hogy én már nem akarok vele lenni, lehet hogy ezért nem pedálozik kitartóan soha...
ez baromság...az enyém 5 éves volt, mikor egyedül maradtam vele, imádja férjemet, "szerelmesek" egymásba már 6 éve... mindig agyerekkel példálóznak a felnőttek, pedig ha őszinte vagy vele, és elmagyarázod a korának megfelelően, hogy mi az ábra, meg fogja érteni, hogy anyának ezek a dolgok fájnak, és nem érzi jól magát tőlük. El kell neki mondani, hogy szeretitek egymást, de már nem tudtok együtt élni, és ettől az ők kapcsolata nem fog változni, sőt, lehet, hogy még többet is lesznek együtt. Hidd el, sokkal egyszerűbb, és kézenfekvőbb, ezen én is átmentem, és kár volt görcsölni rajta. Nem könnyű, de Te felszabadultabb és vidámabb leszel, ezt pedig a gyerek is megérzi, ő is kiegyensúlyozottabb lesz. Többet ér egy egyedülálló anyával, aki kedves, aranyos, nevetős, mint egy anyával-apával, akik depressziósok, nyomottak, ingerültek... Tudomásul kell venni: a gyerek csak kicsi, de nem hülye....
hidd el, én meg lennék nélküle, ezt már régóta tudom, és az ismerőseim mondják is, hogy én ezt már rég lesakkoztam magamban.
de a gyerek...ő még nem tudja ezt, és most se töri össze magát, hogy igazán vele legyen,hát még ha nem laknánk vele!
anyám is mindig ezt mondja. :) nem is magam miatt, a gyerek miatt teszem.
nem baj jövő szombaton elutazok a gyerekkel egy hétre,akkor lesz ideje gondolkodni.
na tudod....én 9 évig csináltam, de elegem lett belőel... Nem becsül meg, nem foglalkozik veletek, nem tesz semmit, hogy előrébb jussatok...és szerintem Ő is menekül otthonról... Miben bízol még?
szerintem butaságot csinálsz...fél év túl hosszú idő( nem adnék neki csak 3 hónapot, de azt hiszem a lelked mélyén te is tudod, ez már nem fog változni(Egyébként hidd el , a szüleid max. a te kedvedért csinálnak úgy, mintha bíznának az egészben, szerintem ők már sokkal jobban tudják mi, és hogyan fog történni a jövőben. Ha számíthatsz rájuk, szerintem ne várj sokat, tudod kutyából...
csak visszatért a rége kerékvágásba,ugyanaz,mint amivel anno ezt a fórumozást elkezdtem :) emlékszel még?
ma is kértem maradjon itthon,erre este kitalálta, hogy nem tud,mert neki ma ezer dolga van...oké, dolgozik, én sem maradtam itthon, mikor elütötték és műtötték a kezét,pedig megtehettem volna, de itt volt anyósom, hát dolgoztam.
viszont nekem most nincs senkim,vasárnap óta nem tettem ki a lábam a házból a gyerekkel együtt,szegénykém már meg van gajdulva teljesen...nyűgös,semmi nem jó neki.én itt vagyok lázasan,hót szarul...sejtheted, meg gondolom ezt Neked,aki többet vagy egyedül, nem is kell bemutatni...
szóval még amikor hazajön, akkor is a tv-vel van elfoglalva.tegnap is nagy keservesen felnyltam az egész lakást, mire ő hazajön,sáros cipővel végig mászik rajta...kezdhettem előlről....ááá,nagyon unom már.és persze semmiről nem lehet vele megin besélgetni, de bújjak oda hozzá, mintha minden rendben volna...
ááá,már rég kellett volna,az a baj, hogy nem tudom mi a francnak ígérget, ha le se sz-*ja
amúgy lemaradtál,két hete megbeszéltük elköltözünk az én szüleimhez, de még arra se volt képes, hogy beszéljünk anyámékkal, bár én mondtam nekik, jobb lett volna ha együtt tesszük, legalább látták volna, hogy komolyan gondolja, de már én se nagyon hiszem, hogy tényleg ezt akarja...
de már nem érdekel, majd lesz valami.
én megmondtam,fél évet vagyok hajlandó itt lenni még,aztán megyek...ha vele vel, ha nélküle nélküle....
RegiPocak(( Lassan neked is lépned kell, úgy tűnik((( Egyszerűen nem tudom mi lesz a pasikkal, megnősülnek, és mindenre azt hiszik kész picsa meleg málé, utána minden természetes((
nem influenza, valami más vírus...a gyerek már jól van, csak közben én is elkaptam tőle...igyekszem gyógyulni, de lusta pállal és egy eleven gyerekkel nehéz....
amúgy pálról annyit, hogy idáig tartott a nagy lendület...
sajnos nekem anyám volt ilyen, és az egész család rettegett.. Azt hiszem, jobb ha nem emlegeted előtte mire készülsz, csak megléped, és minél hamarabb költözzetek külön.Kérj a szüleidtől segítséget, és bár tudom rossz a hírük, nyugodtan fordulj családvédelmisekhez, hidd el megpróbálnak segíteni. Ne tűrd, mert rámégy Te is, a gyerek is. Ne dőlj be az öngyilkossági fenyegetőzéseknek. Hidd el, sokkal erősebb vagy mint gondolnád, csak a félelemérzeted győzd le! Gyűjts magad köré embereket akik melletted állnak nem csak itt, hanem a közvetlen környezetedben is, skat fog segíteni. Ilyenkor csak a túlélés számít minden értelemben, a hogyan lesz tovább meg majd kiforrja magát, és sokkal tisztábban fogsz látni, ha végre a férjed nélkül lesztek((
Nahát! Én jövök, ti mentek?! Persze már nekem úgyis menni kell. Mivel itthol van a nagyfiú, elviszem fodrászhoz. Utána ovi, majd lassan haza.
Fagbea tudd meg valahogyan, hogy milyen állapotban vár haza a férjed. Ha lehet, inkább haza se menj!!!
Én jövök!!! Csak ne kerüljük el egymást.
szia! megpróbálok, de aki volt hasonló helyzetben az sejti mit érzek főleg hogy már leakart löni a fiammal, persze másnap letagadta
húúúúha csajok, szerintem kapjatok hajba, kinek megy jobban;-)) Jó lenne sok olyat is olvasni(( Megnéztem a híradót, bár ne tettem volna...sokat nem fognak ezek a hírek a párok szexén javítani(((
Gyógyulj meg minél hamarabb!