Szexuális vonzalom (beszélgetés)
már csak a vérvétel vann,oda megyünk hétfőn
Lehet hogy elkapok valami útszéli kurvát hazafelé!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szia, óvatosan vezess! :o)
Minden bizonnyal! Az úszás egy univerzális gyógymód a legtöbb csontrendszert és izomrendszert érintő elváltozásnál. És akkor ugye még kimaradt a légzőrendszer ...
Az okot viszont jó kideríteni, utána járni.
Én távozom,záróra van.1.5 óra alatt haza érek,majd benézek.
Sziasztok!
Remélem nem leszek agyoncsapva.:-(((((
köszi...remélem rendbejön
amúgy náluk is a csontvégekkel van a baj :( nem egyformák
bár az lennék!most nem főne a fejem, hogy hogy jöjjek ki még 2 hétig a pénzünkből! :D
de köszi!:)
A csont végeket vizsgálták(csukló,térd,boka).A Marci 2 éves korában 94 cm. volt.Most 9 évesen 154 cm.és 39-es lába van.
vénember elmondod mi a baj?
hát...valahogy péterrel most minden szupi!:) remélem így is marad!
hűűűűha...na...más egyéb változás?))
hát...nem lehetett könnyű...nálunk is felmerült a növés gyorsasága,mert kis puncás most a doki szerint egy 4 éves gyerek magasságának felel meg, 93 centi :)
pál nem sűrűn főzött, de péter...már 3szor a héten!:D
Nálunk is a legkisebbik gyerek mikor 2-3 éves volt annyira nőtt hogy állandóan nagy volt a lépe.Neki is vizsgálták a csontjait ill. a várképét havonta 2 éven keresztül.
hát...nem vagyok orvos, de a csípőröntgenen nekem is első ránézésre megakadt a szemem a két csonton,hogy eléggé eltér...a doki is bíztatott, h semmi komoly gond, csak meg kell keresni az okát,ami sosem egyszerű...
én is gondoltam az úszásra,az nekem sem ártana, de meg akarom várni a végeredményt.mivel az én kis pockom tejérzékeny, ugye azt nem eszik, azt mondta a doki, lehet sima vitamin hiány is...remélem csak ennyi
igen...rengeteg szuri, gyógyszer után elég jól vagyok, bár nagyon legyengültem(( nyilván a betegségem melletti napi tizenóra hajtás sem sokat segít(( de holnap pihenek eskü....miután megfőztem az ebédet...bár lehet, hogy a férjem megcsinálja, az lenne az igazi))
köszönöm. most várunk és bizakodunk...de a francba, h nem inkább én vagyok beteg!!!
nálunk is ezt mondták, és kutya baja a kölykömnek...úgyhogy nyugi..agyon se lehet majd csapni...pici még, sokat változik...egyébként nekünk az úszás vált be..
ááá pált valaki elvitte míg én keszthelyen voltam, és hozott helyette egy pétert! :D
nem, elég zúzós volt ez a hét, és hétfőn folytatódik...:( beteg a gyerek, és sajna úgy néz ki, ez most komoly...de biztos írtam már ide...vagy nem?na mindegy,csontosodási zavara van a csípőjében, nem egyformán képződtek a csontjai.most vizsgálatok, és várakozás, és idegeskedés, és reménykedés, hogy valami orvosolható gond van...:S
ááá, az utóbbi pár napom káosz volt.... ki vagyok nyúlva, rég aludnom kéne, de annyira kimerült voltam, hogy a napi 1 kávé helyett ma 4 kellett,aminek most jött meg a hatása:///