Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szexuális vonzalom fórum

Szexuális vonzalom (beszélgetés)

5718. meggy (válaszként erre: 5716. - Bared)
2009. márc. 27. 20:44

Köszi szépen!

Ezért írtam le az esetemet, hogy mindenki életében ottvannak a tragédiák is!

És megpróbálok előre nézni, poziítivabb dolgokra koncentrálni, amellett, hogy mindig anyu mindig itt van a szívemben..

5717. bared (válaszként erre: 5715. - D972032f0a)
2009. márc. 27. 20:42

én pedig örülök, hogy itt vagy! és ha ízlik a vaníliás tej, akkor még jobban!)) ám ha sok édességet ettél, azt kompenzáld valami savanyúval kicsit később, vagy egy pucolt répával....jót fog tenni meglátod, nem lesz bajod tőle!!

A férjedről pedig: igen, tényleg csúnya amit tesz, de...! Ha a barátnőddel összeszűrte a levet, annak kellett, hogy legyenek előzményei....vagy viták, vagy elfáradt a házasságotok, de az is lehet, hogy a megszokás tartotta melletted(( tudom, nem esik ez most jól amit írok, de általában ilyen dolgok előzik meg(( Azt gondolom, le kellene ülnötök beszélgetni: a bizonyosság még a bizonytalanságnál is jobb!! Ha tisztában leszel azzal hányadán álltok, bármennyire is fáj, könnyebben alakítasz ki egy új életformát, és egy idő után sokkal nyitottabb is leszel a külvilág felé...persze ez csak az én meglátásom...

5716. bared (válaszként erre: 5714. - Meggy)
2009. márc. 27. 20:35
Kívánok neked sok erőt hozzá tiszta szívből! Gondolj arra, hogy fentről vigyáz rád, és mindig veled van!:)) Sajnos az ember életében mindig történnek tragédiák, az élet nem válogat... ám mindig meg lehet találni azokat a szép pillanatokat, dolgokat, értékeket, embereket, akik tovább építik, szépítik a lelkünket...mindössze nyitottnak kell rá lennünk!
5715. d972032f0a (válaszként erre: 5713. - Bared)
2009. márc. 27. 20:33

Mintha láttad volna,úgy irod,hogy egyél édességet...egész nap faltam mint egy hülye....most egy órája is degeszre tömtem magam csokival..alig tudok levegöt venni úgy feszül a hasam...fáj a fejem,megint érzem,hogy szapora a pulzusom......a barátnőm sajnos elment a menyével...a tejet most keverem a v.cukorral....lehet az a baj,hogy túl ettem magam a csokival?

Jól van....tényleg igazad van....valóban ez foglalkoztat.....de Bared...ugye milyen aljas ez az ember? Ő készit ki teljesen..azt az embert aki vele volt a NAGYON rosszban.....

Tudom,hogy a stressz egy rohadt állapot....nagyon veled érzek...ilyen fiatalon még nem kellene.....tök azt érzi az ember,hogy itt a vég..és hogy ennyi volt az élete........

De ha most ezt nem irhattam volna le biztos hülyét kaptam volna.....finom ez a tej,pedig melegen nem szeretem....de az jó hogy itt lehetek veletek...

5714. meggy (válaszként erre: 5712. - D972032f0a)
2009. márc. 27. 20:26

Sziasztok!

Sajnos vannak tragédiák az életünkben, amiket muszály valahogy feldolgoznunk, mert még az egészségünk rovására is mehet..

Sajnálom ami veled történt, történik..

Tényleg próbálj kikapcsolódni és ne mindig a férjeden agyalni. Tudom nehéz, nekem is sokáig tartott mire feldogoztam a válásom, elengedtem az exem..

Sőt most halt meg az anyukám 2 hónapja ebben a szörnyű betegségben, aminek rák a neve..Szörnyű volt végigaszisztálni a szenvedését..

Most én is próbálok kicsit talpra állni lelkileg..

5713. bared (válaszként erre: 5712. - D972032f0a)
2009. márc. 27. 20:11
én pedig a következőt mondom neked: állj fel most szépen a gép elől, melegíts tejet, keverj bele 2 vaníliáscukrot, és lassan kortyolgasd el elnyúlva a kanapén egy jó film, vagy könyv társaságában...semmi romantika, semmi dráma, valami könnyűt válassz.... ha ez a variáció nem nyerte el a tetszésedet, akkor egyél édességet, bármit, amitől jobbnak, boldogabbnak fogod magad érezni! De talán a legeslegjobb mégis az lenne, ha felhívnád egy barátodat,felvennél valami kényelmeset, és elmennétek valahova egyet éjszakai fürdőzni, iszogatni,bowlingozni,biliárdozni, vagy egész egyszerűen csak egy pizzériába beülni beszélgetni... nem szeretném, ha félreértenél! nem az a baj, hogy leírtad amin gondolkodsz, hanem az, hogy ez foglalkoztat!! én 32 éves vagyok, nekem is kihagy a szivem, néha infarktus közeli állapotban vagyok, ez a stressz miatt van... nem tudod kivédeni, de javítani kicsit tudsz a helyzeten....
2009. márc. 27. 20:00

Sziasztok.....hát hiába volt jó a hajam,sajnos nagyon rossz volt ma a közérzetem....már éjjel 2-kor arra ébredtem,hogy nem kapok levegöt és majdnem kidobogott a szivem a helyéröl.....ilyen rosszulléteim már 95 óta van de a magas vérnyomásomra már 20 éve szedek gyógyszert....Hajnal 4-ig nem is tudtam aludni,de vettem be gyógyszert és hát nagyon ritkán szedek a leggyengébb sanaxot,de csak egy felet... tudom,hogy a nem nyugodt élet is közrejátszik.....10 éves voltam amikor apu infarktus kapott,majdnem meghalt,de hál isten még most is él....anyukám is szivtapaszt használ már 10-éve... 92-ben 34 évesen meghalt az eggyetlen, drága, nővérem akit nagyon imádtam....hátsó falu szivinfarktus és tüdőembóliája volt, álmában érte a halál......állitólag nem sokat szenvedett....

95-ben tavasszal a férjemet műtötték....rákos,rosszindulatú vastagbéldaganata volt....de szerencsére nem volt áttét,5 évig ha nem történik semmi baj,akkor már utána nem lesz gond-ezt mondta a rákkutató doki,ebböl kifolyólag meggyógyult,de 5 évig állandóan ezzel feküdtünk és azzal keltünk,hogy nehogy baj legyen.....

95-decemberben szegény anyósom halt meg....áttétes daganat volt a hasában mindenhol,főleg a hasnyálmirigyet támadta meg.....96-ban a fiam került kórházba mert a jobb combjában kiszakadt az izom az izomtokból.....8

napig volt bent az Uzsoki utcai kórházban.....rá 1 évre 97-ben ugyan ide vittük szegénykémet,mert hereér szűkülete lett a herékben, kegyetlen fájdalmas volt neki a műtét után,de hál isten minden jól működik.......és pár hátre rá anyukámat vittem az uzsokiba mert elzárodott neki a jobb oldali nyaki ere,3 órás műtétje volt,de hál isten jó lett....

És még ebben az évben teljesen kiborultam,ami nem volt csoda ennyi baj után....3 hétig voltam kórházban....és hát 2 évig kaptam még gyógyszert......

Utána nagy örömünkre 2004-ig nem történt semmi rossz...2004 összel megint a férjem került kórházba..két oldali lágyéksérve lett,ami után nagyon sokat kinlódott.....és hát következö évben 2005 tavaszán történt a motorbalesete...aminek a gyógyulása 10 hónapig tartott...áprilisban történt,2 hónapig volt bent,májusban meg megint anyukámat vitte be a mentő,a vakbelét kellett kivenni......ugyhogy este jöttünk a fiammal Pestről a férjemtől és mentünk ide Tatabányára az anyuhoz látogatni.És most februárban apósomat is eltemettük...

Nem is tudom,hogy hogy birtam...nagyon sok rosszat kibir az ember.....és gondoltam a sok rossz után majd jön a JÓ.....de nem az én kedves férjem jól kitolt velem...pedig ő is rengeteget szenvedett...a sok műtét....a sok fájdalom...szenvedés...nem is értem,hogy nincs szive ennek az embernek? hát ennyi baj után nem kellene imádnunk egymást?..örülni,hogy élünk?...,hogy eggyütt vagyunk?...amikor azt mondta a doki a bélműtétje után,hogy 5 évig bármi lehet...,mindennap úgy aludtunk el,hogy fogta a kezem.....bocsássatok meg,hogy megint csak a rosszat irom...de ezt nem tudom megérteni......éjjel egy kicsit sirtam de utána sikerült elaludnom..... sosem fogom megérteni a férjemet....

5711. bared
2009. márc. 27. 19:07
sziasztok! én pedig csak most tudtam jönni(( kivel mi újság?))
5710. Zizisicc (válaszként erre: 5708. - 3a724ecf9f)
2009. márc. 27. 17:46
Miért görcsölsz rajta?
2009. márc. 27. 16:06

na!

hova lett mindenki?

5708. 3a724ecf9f (válaszként erre: 5707. - Vkj77)
2009. márc. 27. 12:31

szia!

Neked is szép napot!

én most görcsölök az ovin

hétfőn megyünk beíratkozni...és bár csak januárban lesz ovis, én mindent el akarok intézni már most!

:)

és jelentkkeztem egy munkakereső portálon is....:)

5707. vkj77
2009. márc. 27. 11:27
Mindenkinek szép napot kívánok!Ma jön 99% a férjem,de azért én biztosan jövök,ha szabad lesz a gép.Ilyenkor hagyom,hogy ő is ide férjen...Kivel mi újság?
5706. Zizisicc (válaszként erre: 5705. - Vkj77)
2009. márc. 26. 23:46
Jó éjt! :o)
5705. vkj77
2009. márc. 26. 23:41
Azt hiszem én is megyek jobb híjján egy sima zuhanyra...Mindenkinek további jó éjszakát!
5704. Zizisicc (válaszként erre: 5703. - Vkj77)
2009. márc. 26. 23:36
Hát, erre megy ki a dolog, részben ... :o)))
5703. vkj77 (válaszként erre: 5701. - Zizisicc)
2009. márc. 26. 23:35
Szia!Akkor te most megújúltál?:OD
5702. meggy (válaszként erre: 5701. - Zizisicc)
2009. márc. 26. 23:35

Szia!

Hát az nagyon jó lehet!!

Én még nem fürödtem így!!

5701. Zizisicc
2009. márc. 26. 23:34
Sziasztok, most szálltam ki a sófürdőből .... újhold van. :o)))
2009. márc. 26. 23:15
:-(((
5699. vkj77
2009. márc. 26. 22:56
Sziasztok!Látom,lekéstem rólatok.De majd holnap...
5698. d972032f0a (válaszként erre: 5697. - Bared)
2009. márc. 26. 22:14
Oké...én is elálmosodtam itt a nézelödésben.....szép álmokat neked és majd holnap talizunk.......Rita.
5697. bared
2009. márc. 26. 22:09
nagyon helyes!! tessék is szépnek lenni!! nem tudom mi ez a csend, de én is megyek lassan hajat mosni, stb...
2009. márc. 26. 21:58
Sziasztok.....mi ez a nagy hallgatás most jöttem meg a fodrászt barátnőmtöl...jó sokáig tartott pedig csak ketten voltunk....szép lettem.....szerintem....majd jövöhéten még szebb leszek mert akkor csikok is lesznek benne....nem vagyok ám beképzelt....csak ha fodrászkodok akkor tök tetszik a hajam,és akkor az arcom is mást mutat.
5695. bared (válaszként erre: 5693. - D972032f0a)
2009. márc. 26. 19:08
nehéz ügy((
2009. márc. 26. 18:55
Hát elbúcsúzom egy kicsit mert megyek fodrászhoz...remélem szebb leszek....majd éjjelre lerakom a hajamat az éjjeliszekrényre,hogy reggel is szép legyek.
5693. d972032f0a (válaszként erre: 5688. - Bared)
2009. márc. 26. 18:25

Szerintem nem a 2 szép szeme miatt jár oda a csajhoz....én meg nem tudhatom,hogy jól van-e mert nem beszélünk róla....amit irtam már, én mindig faggattam egy ideig......és meguntam....ő nem szólt én nem kérdeztem.....de a beteg papirok azt mutatták még 2 éve,hogy nem igazán ,,működő képes,, utána azt olvastam,hogy mennie kell ondó vizsgálatra...azt az eredményt nem találtam....de lehet nincs is mert nem biztos,hogy elment .......mert még anno azt mondta,hogy minden ilyennel kapcsolatos vizsgálatot szégyell...mondtam neki,ezt nem kell szégyelned...nem tehetsz róla..történt egy baleset ebbből lett a baj....tavaly ősszel amikor visszajött a 3 napos motorozásból,rá egy hétre ágynak dölt......lázas lett....fájt ha pisilt....alig tudott ülni mert fájt a zacsija....tehát jól felfázott....feküdt 4 napig...gyógyszerek,forró tea...egyebek.......

Ugyhogy nem tudhatom,és ha eddig nem szólt,hogy oké..minden rendben mehetünk szobára.....akkor már nem is fog...én meg ennyi idö után álljak elé,hogy figyu....én már ezt megpróbáltam nem egyszer.......de idegenbe biztos másképp működik minden...

5692. bared (válaszként erre: 5690. - Zizisicc)
2009. márc. 26. 15:53
igen, kiváló helyekre kerültek...puli-foxi keverékek, kb. 3 hónaposak, tesók)) bocs, hogy 2 napja itt hagytalak, de elaludtam(( mióta beteg lettem, a tizenéves alvási problémáim /hajnali elalvások(/ kora esti szundira változtak, de sajnos így sem vagyok kipihent, talán még a 3-4 órás alvások jobbak voltak...
5691. Zizisicc (válaszként erre: 5689. - Bared)
2009. márc. 26. 15:49
Éééén? Dehogy! :o)))))))
5690. Zizisicc (válaszként erre: 5688. - Bared)
2009. márc. 26. 15:48
És sikerült? :o))
5689. bared (válaszként erre: 5687. - Zizisicc)
2009. márc. 26. 15:46
csúnya vagy:P ;-)))

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook