Szexre tényleg könnyű egy pasit "felszedni"? (beszélgetés)
Fura a te elmeállapotod.
Ha én azt írom, hogy szerintem ha egy nő úgy száll be a kocsijába, hogy kilátszik a bugyija, és ezt egy fiatal fiú izgatónak látja, és ettől messzemenő következtetéseket von le, hogy micsoda szexistennő lehet a csaj, de valójában lehet, hogy mégsem az, kitudja, ... ha te ebből azt szűröd le, hogy engem ez idegesít, és minden nőt ilyennek gondolok, és hogy "mindenki azèrt napozik a strandon, hogy beterpeszthessen és ezzel téged idegesítsen." - vagyis engem ...
Hát akkor veled nagyon nagy bajok vannak.
De ha te így gondolkodsz, ilyennek látod az embereket, ily módon ki tudod forgatni a szavaikat, akkor rád vetítve pedig ez úgy szól: az oktatódnak semmi baja a negyvenes nőkkel, sőt, téged viszont nagyon idegesítenek, és szerinted van még pár évük, hogy hajszolják a szexet, ami után annyira sóvárognak és kaparkodnak, szerencsétlen vén hülyék.
Látod, lehet így is olvasni, csak nekem nem megy olyan profin, mint neked :D
Szánalmas vagy.
Ezek mind a te elmeszüleményeid, félelmeid, idegességed, bocsi, ha tükröt tartottam.
Aki figyelmesen elolvassa a hozzászólásaimat, az még véletlenül se így, ezt szűri le, hanem érti, amiről beszélek.
Nem járok strandra, nyaralónk van :D ;)
Biztos.
Ha te mondod, akkor egészen biztos.
:DDD
Te miről beszélsz?! :O
Anyám ...
De ne ragadj ki egy fél mondatot én csak azt írtam le, amit a tanárom mondott, és nagybetűvel írtam, hogy persze, hogy nem MIND ilyen, hanem ő így beszélt azokról, akik hozzá jártak.
Akinek nem inge...
A hozzászólás erre érkezett: kétségbeesve keresik azt a pár év dugást.
Tisztában vagyok a milf jelentésével:)
Frézia kèrdezte, hogy mijazamilf.
Én csak válaszoltam rá, hogy mi, nem mondtam ezzel semmi olyat, hogy temessétek el magatokat, csak válaszoltam a kèrdésre, hogy a milf=Mother I Like to Fuck, 30-40 közötti anyuka. 50-esek pedig cougar.
Ez a milf. Nem én találtam ki a meghatározást, gyanítom, hogy férfiak. Legközelebb kiguglizza,ha tudni akarja
A retinának is vannak szenzorai, ne izélj már :)))
Meg van az a szólás, hogy beleégett a retinámba :)
Egyébként kismillió ilyen kísérletet végeztek már, amik a szemműködés gyorsaságára irányultak, vagyis hogy az ember nem is tudatosítja, mi mindent észlel a millió információból, miközben néz.
Mozifilmekbe becsempésznek pl pár kocka citromfotót, és a nézők özönlenek a büfébe kóláért, mert az agyuk látta a citromot, és kiadta a parancsot, hogy inni kell :)
Nem kis biznisz a világ, benne a porszemnyi emberkékkel :D
Azért buszon ülve és háttal álló pali ha odaficcen, gondolom nem a cipődet nézed 😁
Csakvicceleknemizélok.
Én ezt most bemondom.
Darukezelő nincs nő a világon. Biztos a diszkrimináció 😎
Férfi titkárok langyosak legtöbbször. Sorolhatnám még.
A teljes nem a részletekkel szép?
Nekem a férjem szokta dicsérni a részleteket. Pedig nem feminin alkat és nagy koponya.
Szerintem sok férginek nem jó bármilyen.
Legalábbis merem remélni!
Szerintem a nők azért néznek lejjebb, ha belépnek valahova, nehogy elessenek a magassarkúban, ha van küszöb, lépcső.
Aztán feljebb emelik a fejüket.. na és akkor pont útba esik a nemiszerv környéke, csupán véletlen.
Ha egy nő ül a bárpultnál és belép egy férfi.. tuti nem azt nézi. Kivéve ha meztelen 🤣
További ajánlott fórumok:
- A Norbi életmódrendszer tényleg hatásos?
- Ki dobna le tényleg jelentős súlyfelesleget 2012-ben?
- Túlzottan vékony vagyok, de képtelen vagyok felszedni egy grammot is. Van megoldás?
- Hogyan tudnék néhány kilót felszedni úgy 4-5kg-ot?
- Lakásfelújításba kezdtünk. Az előző tulajdonos a parkettára szőnyeget tett le. Hogyan lehet majd felszedni?
- Segítsetek! Rózsát, hogy lehet házilag szaporítani és a kardvirág hagymát mikor kell felszedni?