Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
:D
Na meg mennyit és milyen állapotban :D
Olyan jó hagymás rántottát ettem friss paradicsommal! :D
Felért egy jó szexszel :D
Lassan már én is csak a hasamra tudok gondolni :D
Itt jó idő van :)
Süt a nap, a szél picit lengedezik..
Jó reggelt mindenkinek!!
Nagyon hideg van..:(
Azt hallottatok mar? :
egy idos hazaspar ult a ket hintaszekben egymas mellett es hintaztak..
egyszer csak a feleseg megszolalt, mond megcsaltal te engem a hatvan eves hazassagunk alatt?
Mire a ferj csak hallgat..
a feleseg csak tovabb firtatja, es a ferj nehezen de bevallja, hogy most mar szegyenlem, de csak egyszer...
Mire a feleseg felsohajt: De jo lenne most az az egy is ...
Egy ugyes asszony hazassagaban a ferj a csalad feje!
De azt is tudjuk, hogy a feleseg a nyak a testen!
Egy nyak meg arra forditja a fejet, hogy a fej szerinte o fordult arra, amerre, nem a nyaka forditotta arrafele...
--es boldogan eltek, mig nem haltak...
Remélem sikerül, szorítok!
Hát, nálunk a szexmentesség nem válóok. Ő elég büszke. Ha párszor visszautasítom, nem próbálkozik. Várja h.én kezdeményezzek. Ördögi kör, mert ha nincs rendben a lelkivilágom, tuti nem fogok. Csak fusztráltabb leszek.. és házisárkány.. 🤣
Mármint úgy értetted, hogy az előző 10 életedben voltál macska, nem?! ;)
És azóta is mindig talpra esel?
Értettem, hogy úgy értetted :)
Tiszta szívemből kívánom, hogy nagyon sok macskás simogatásban legyen részed! :)
úgy értettem hogy nem azért simogat hogy na gyors benedvesedj vagyis matat lent azt cső. utóbbi hónapokba.... ahhh jobb nem is beszélni róla.
hanem azért simogat végig mert tudja milyen jól esik előző életembe macska lehettem mert ha végig símit a hátamon a fenekemen le a combomra beleborzongok annyira jó érzés szinte belebizsergek 😂
Nagyon egyet értek veled :)
Nagy nulla minden a kölcsönösség nélkül.
Legyen szó akár a szavakról, akár a szexről, bármiről.
Mondjuk nekem nagyon fura azt olvasni, hogy a pasi (bocsánat, Roni!!) vééégre a simogatás élményéért simogat.
Mindig azt hittem, hogy minden férfinek örömöt okoz az, ha a nőnek örömöt szerez.
Igen szeretik!
Én is szoktam dicsérni hol ezért hol azért!! Hát nekünk is jólesik nem?
Van ,hogy mondja de jó illatos van,de szép a hajad...én is mondok szépeket! 18 éve vagyunk együtt ha ezek nem lennének nagy baj lenne..
Volt idő mikor nálunk is minden este volt..kellett..
Mostanaban is volt olyan "hullám",hogy igen minden este...
Most "csendesebb " időszak van.
Nagyon nem volt egyszerű. És fogalmam sincs hogy csináltuk. Az elmúlt 2,5 év elég szar volt..
Még most sem hiszem el, h. 1 hónapja jól vagyunk. Több mint jól. Talán csak annyi, h.odafigyel rám, a felszín alatt is..
Hű, elolvadtam az elejét. Bevallom, mikor pár napja idekeveredtem, csak az utolsó oldalakat olvadtam vissza..
Szóval, szexinek érzem magam.. kivéve mikor a gyerekeimmel vagyok.
A munkám során elég sok ügyféllel találkozom/találkoztam. Soha nem flörtölök, de van aki rendszeresen hoz csokit és virágot is kaptam. És olyan is van, akivel érzem a kölcsönös szexuális vonzalmat úgy, h.csak szakmai dolgokról beszélünk kizárólag.
Hogy mi jön be? Passz.. mondhatnám h.a magas pasik, a hosszú újjúak.. közben meg a gyakorlat mást (is) mutat.. szóval vonzalom vagy van, vagy nincs.
És hogy mi az ami libidónövelő? A szezánmag..? :)
Nálunk én igényelném jobban a szexet. De csak akkor, ha rendben van a lelkivilágom. Ha nem, akkor nem megy. Így már előfordult hogy hosszú hónapokig nem is volt.
Most nem panaszkodom. Újjászülettünk.. 😁
Én be szoktam már bocsánat!!!! ki is szoktam mondani :D ritkán!!! ez tény de be szoktam sőtt a gyerekeim előtt is! nekik is beismerem ha hibáztam és bocsánatot is kérek tőlük. Igaz ez is ritkán van mert igyekszem fer lenni.
Úgy gondolom hogy a jellemem is erősebb és jobb ha ráveszem magam erre.
:)))
A férfiak nagyon szeretik, ha dicsérjük őket, és nagyon hálásak érte :)
Ha azt mondtad, hogy senki más nem csinálja meg azt az állványt olyan jól, mint Ő, akkor nagy örömöt szereztél ezzel neki :)