Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Ne is mondd..
Hozzánk mindenhonnan belátni.. az utca felől, a kert vége/mögöttünk lévő utca felől.. és a 2 agglegény szomszéd felől is..
Most vettünk 300 tő sövénynekvalót.. 😂😂😂
Csak ha vörös, és csak a régi Btk. 269/B. § (1) szerint, mint politikai jelkép.
Emellett rengeteg szimbóluma, jelentése van az ötágú csillagnak, a tanár enyhén szólva is buta.
Kíváncsi vagyok, hogy oldjátok meg :))
A medencével is csak a gond van. Egy szétszedhető csak ücsörgésre jó, tisztán kell tartani, vigyázni rá és sok helyet foglal.
Szerintem a vízáramoltatós fedettnek van értelme, de speciel én szeretek egymagamban úszkálni.
Én sem szeretem.
De a kisebbik lányom tejallergias.
A nagyobb tej, tojás, szója, glutén..
Az oviba is én viszem az egész napos menüt, plusz az itthoni kaja. És én sütöm a zsemlét/kenyeret is, a növényi tejmentes italokat/tejszíneket/joghurtokat.
Plusz a férjemnek rendes kaja + magamnak vmi diétás.. ha jut magamra idő.
Mit ne mondjak.. qrvára elegem van belőle..
Közben meg úgy visszamennék dolgozni. Hiányzik.. bár lehet nem venne vissza a főnökasszony, nem épp barátságban váltunk el, finoman fogalmazva.. (gyesen vagyok).
Épp ma néztem pü-i állásokat, találtam is 4et ahova beadhatnám. Erre összevitáztunk az urammal rajta. Oké, igaza van, a gyerekek az elsők.. jelenleg nem tudom megoldani. De ha ez sokáig így megy még, be fogok kattanni..
Tegnap jól felhúztam magam az uramon.. szex se volt (miatta, hozzáteszem) pedig annyira rákészültem.
Na de ezen felbuzdúlva ki is néztem milyen vibrátort rendelek.. 🤣
Na jól elvittem a fórumot más irányba..
De haladunk a 4000 felé:)))
Vettünk neki egy chicco 4 in 1 ben kis autót,nagy az öröm most!!
9-36 hónapig van. Sikerült egy jó állapotban levőt megvennünk. Tologatni lehet benne,aztán ül fog száguldozni...Na az lesz a fogyókúra nekem:)
Tegnap este azt gyakorolta,hogy egyedül felült rá,le szállt,néha vicces volt mikor le puffant a földre...
Nekem majd hogy 5 hónapig tartott...éjjel volt hogy háromszor is tusoltam,hogy tudjak kicsit aludni..
De újra csinálnám annyira szeretem a kicsikémet!! 8 évig vártunk rá..
Abban az időben sokat olvasgattam utánna..
Van ilyen terhességi kiütés,van akinél kijön van akinél nem...
Jaj borzalmasan!!kb 4-5 hónapos voltam amikor kezdődött. Elviselhetetlen volt,kiütéses nem voltam,csak véresre vakartam magam. Állandóan testápolóztam ,tusoltam,baba olaj,fenistil minden volt. Nekem a terhesség előtt volt epe műtétem,akkor is az egekben voltak a máj értékek. Utánna is voltam kórházban,10 hetesen. Végül felirták az ursofalkot amit az elé műtét után is kaptam. Természetes epe sav van benne, napi hat szemet szedtem,így egy kicsit elviselhető volt. Attól féltek,hogy a vérben felhalmozódik az epesav,és az a babára is ártalmas,így szinte 5-6 naponta vérvételre jártunk....
Aztán ahogy megszületett el múlt rögtön a viszketés..Nagyon örültem neki!!!