Szex(i) vagy nem szex(i)? Téma: Bármi csak merészen és érzéssel :) (beszélgetés)
Kézeljétek hogy jártunk:(
Az autónkról le vágták a katalizátort! Alá feküdtek és levágták...
:(
😂
Azért ez a verzió se sokkal izgalmasabb :)
😂😂😂
Hát.. igaz, ami igaz..
Nem.
Nem tudod Havas könyvében ki volt az a magyar rock énekes, akibe belezúgott az Annácska és aki csak dugta néha?
Igen.
Olvastad ugyanettől a nőszemélytől a "Nép szolgálatában" c remekműt? :))
Sztem nem bánnád, ha kint 'nyaralna' 1 hónapot.
Hatalmas élmény lehet..
Amúgy meg egyre keresettebb nyelv lesz.
Nem hiszem, hogy az a cél, hogy a fiam Japánban éljen...
Ha volna a suliban német, akkor sokkal inkább arra küldtem volna.
Pont az első lányommal voltam várandós, mikor az uramék csapata megnyert vmi fejlesztési tervet (akkor oktatóként dolgozott) és pont az uram volt az előadó. Ki kellett volna mennie Japánba a csapatnak..
Hát, minden bajom volt, hogy itt maradok 2 hónapra egyedül. Nem mondtam neki, mert tudom vissza nem térő lehetőség lett volna neki kijutni.. de mégsem ment. Átadta vki másnak az anyagot..
Á, nagyon nem! :) tolmács mindig kell nekik, mert nem jól beszélnek angolul.
Sokat lehet utazni japánba is a tolmácsoknak, nagyon jó kiküldetési pénzzel.. szállodában való ottlakással, autóval, ottani bankkártyával pluszban a ktg-ekre.
Sőt, ha hosszabb időre kellene kimenni vmi projektre (pl.fél év), a feleséget/férjet is lehet vinni..
Ja hogy japánok!
Na akkor tudom, milyen cégnél ne dolgozzak. Pedig azt hittem a magyar cégek a legrosszabbak.
Fiam pedig japánul tanul. Talán felesleges...
Mert túl nagy a gyár. Minden műszakban dolgoznak.. mindenkinek vannak saját cégei.. de ha mki csak 1 műszakban járna, akkor kevesebben lennének.
Amúgy sztem főleg azért, mert japán cég. Imádnak a japánok dolgozni.. és olyan nincs gyárszinten, h.vkinek megengedig az 1 műszakot, vkinek meg nem. Az adminisztrátorok is 3-ba járnak, a mérnökök ism mki.. kivétel a könyvelési osztály.