Szex egész nap? (beszélgetés)
:)
Igénytelen?Miért?
Engem vonzanak a szokatlan helyzetek...már gondolkodtam elhagyott házon is...hülye vagyok, mi?:)
:P
Igénytelen szerintem....
Hmmm,ez jól hangzik!:)
Csak úgy elképzeltem...nah inkább nem folytatom.
Én panelház tetején is kipróbálnám. ..az milyen lehet?:)
ez is egy változatos fórum,itt is vannak érdekes hozzászólások
természetesen lehet,én pl mikor megismertem a párom,kisfiamat rokonokra bíztuk,és 3 napot eltöltöttünk,egy Balatonpari apartmanban
már az úton úgy beszélgettünk,értünk egymáshoz,h izzott a levegő,és ez így volt míg haza nem értünk 3.nap este.....mert lényegében a gyengéd érintés,az intim pillanatok,mind a szeretkezés része,nem csak a tili-toli ki-be
persze vásároltunk,ettünk,tisztálkodtunk,stb....de lényegében folyamatos volt az intim közelség,én bátran merem mondani,h 3 napos szeretkezés volt
ja,és biztos minden pasinál más,de többször is lehet élvezni.....ja és nem kell a pasinak 10percenként lővellni,van erre is megoldás......
Nem csak nászúton esik az eső .......
Télen képes a hó esni .....
A szél is kegyetlenül fúj időnként ......
1000 okot lehet találni. No persze előtte egy megfelelő partnert kell keresni. :)
Elgondolkoztam a kérdésen. Mivel mindere szeretek kimerítő választ adni, most is ezt teszem.
Tisztázni kell, mi tartozik a szex fogalma alá.
Nos, nemcsak a dugás.
Az érintkezés, vagy a szexről való beszélgetés is szex egyik formája.
Tehát elképzelhető, hogy egész nap is megy a dolog.
Aktivna, amire mindenre gondol, csak nászuton megy, de akkor csak, ha egséz nap esik az eső.
Egész nap szeretkezni? sôt 3 napig:
Kérdezik a nagy indián főnököt:
- Mondd Nagy Bölény, te vagy-e az, aki száz vad musztáng közül kiválasztja a legvadabbat és egyetlen lasszódobással elfogja?
- Én vagyok az!
- És mondd, Nagy Bölény, te vagy-e az, aki száz vad ellenséges harcos közül a legkönyörtelenebb, legügyesebb harcost egy szál késsel egy mozdulattal küldöd a nagy Manituhoz?
- Én vagyok az!
- És mondd Nagy Bölény, te vagy-e az, aki képes a győzelem után három napig megszakítás nélkül szeretkezni akár száz partnerrel is?
- Nem, az a nővérem!
Igen, a nagytobbseg igy gondolta, hogy alvassal, pihivel, szex-el toltott nap, amiben sok mas van, nem egesz napos szex, inkabb olyan szex-el tarkitott tunyulasos nap.
Gyermektelen es munkanelkuli, vagy gyermektelen de hetvegen nem dolgozo paroknal hetvegen belefer, akkor lenne gond, ha mar akkor sem lenne igy:)))
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Mit gondoltok erről az egészről? Szex után tényleg ragaszkodna?