Szex egész nap? (beszélgetés)
Valahogy én is így gondolom :)
Amúgy meg internetezi is lehet egész nap. Nyilván a legszükségesebbek miatt felkel az ember a géptől, de attól még az állítás igaz. Az egész nap dolgoztam sem azt jelenti, hogy egy pohár vízre sem tettem le a kapát.
Szünet nélkül szerintem sem lehet egész nap...mert vagy a csaj lesz már "szétfűrészelve":D vagy a pasinak nem áll fel..:D Max. Viagrával, de még nem próbáltam!:D
De több órát simán lehet egyhuzamban!:) Meg egész nap is lehet, de akkor azt szünetekkel!
nekem olyan volt, hogy három órán át tartott a tantraszex, nagyon élveztem,nagyon izgalmas és újdonság volt, ilyet még sosem tapasztaltam...
és nem volt "szétfűrészelt" érzésem utána, pedig elég alaposan ment a dolog...
Én annak se hiszek aki azt mondja egész éjjel szeretkezett :-D szünet nélkül! Olyan nincs vagy nagyon strapabíró a micsodája...
Olyan van, hogy napi többször de hogy egész nap meg egész éjjel, na azt nem hiszem el én sem :-D
Egy kolléganőm nem egyszer mesélte, hogy 1 napig szeretkezik a párjával. Nem igazán hiszek neki én se. Mennyire lehet ez igaz?
Valaki hasonlóan sokáig szeretkezett a párjával? Akár egy napot is ami csak erről szólt?
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Mit gondoltok erről az egészről? Szex után tényleg ragaszkodna?