Szex egész nap? (beszélgetés)
Persze,hogy megvagyok elégedve nem vagyok egy szexmániás aki azon gondolkozik milyen praktikát vessen be,hogy még jobban felturbózza az együttléteket.Nem vagyok elégedetlen, nagyon jó ami van, ne legyen se több se kevesebb.Számomra az együttlét nem abban nyilvánul meg,hogy egész nap azt csináljuk.Lehet csak 1-2 órát van együtt az ember , de többet ér mindennél az az idő mint egy egész napos téma.
De mondom nekem ennyi az igényem nem is kívánok többet de aki igen semmi gond.Mondjuk aki csak havonta 1 szer vagy ritkábban vagy együtt a párjával, ott még azt mondom oké az egész napos játék, de akik rendszeresen együtt vannak annak már nem hiányzik.
Bocsi, de ki írta ezt itt, hogy beteszi meg kiveszi?
El vagy tévedve a fogalmak terén.
Nagyon fiatal vagy úgy gondolom, de a frigiditáshoz meg pláne.
Nincs benne a palid semmilyen játékban?
Így van.:)
És értem én a lényeget,de ha valakinek nem olyan az élete hogy félredob mindent mert most épp dugni akar egyet akkor ezt is el kell fogadni.Nekem nem olyan,és nem jelenti azt hogy nem szeretném hogy olyan legyen.)DE:..............
Szerintem zsuzska sem úgy érti hogy 24 óra nettó dugás (sorry).
Egy nap többször szeretkezni meg, lássuk be nem olyan nagy "kunszt".
És nem minden nap, hisz más is melózik, gyereket nevel stb...
Lehet, hogy én értettem rosszul, de talán ő sem azt akarta írni, hogy neki ez elég.
Nap mint nap indul olyan topik, hogy igenis, a férfiak azok, akik kevésbé kívánják, nem a nők, a nők libidója nagyon is rendben, inkább azt kérdezik mindig, hogyan lehetne több:)
úgy tűnik a szavaidból,te csak szexelsz a pasiddal,és nem szeretkeztek...egyszer próbáld ki.....aktus után mikor már nem áll a cerka,akkor sem hagyod abba a csókokat,simogatást,stb....ezzel áthidalod a pihenőidőt,és azon kapod magad,h a pasi répája megint megnőtt!
bocs,ha nyers vagyok,de kijött.....
Ez nem igaz, hogy nem becsülnek, elsősorban magunkat kell becsülnünk és a másikat, és aki ezzel szórakozik, azt kibacni az ajtón, ennyi. De nagyon sokat nem veszítesz vele:) amúgy meg én nem szeretem felhánytorgatni a másiknak, hogy mit teszek, tettem érte. Mindig azt mondom, amit teszek, magamért teszem, senki nem kényszerít, ilyenformán nem kell azon mártírkodni, hogy ki tett többet, ki kevesebbet. De ezt elvárom a másiktól is: ha adsz, zokszó nélkül! Ha nem szívesen adsz, kell a francnak, inkább nem kell, nem szeretem évekig hallgatni, hogy bezzeg én, bezzeg te...
Szex a téma, spec erre is illik: aki siránkozik, hogy a pasi "csak" megdugta. Kérdés: élvezted te is? Ha igen, mit siránkozol, kvittek vagytok, mindketten kaptatok 1 azaz egy "egység" jól eltöltött időt:)Ha nem élvezted, akkor meg minek mentél bele, utólag ne siránkozz!
Főzés közben lehet szexelni, de csak akkor, ha bevállaljátok utána a pocsék kosztot is:)))
Amúgy egyetértek a felsoroltakkal, és nem is ez a lényeg, hogy egész napig tartson, inkább az, hogy rendszeresen, épp elég ideig, nem igaz?:)
További ajánlott fórumok:
- Kívánj minden nap Jó Egészséget!
- Közmondások, szólások, hasonlatok. Pl: Ki korán kel, aranyat lel. A tisztaság fél egészség. Bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejü
- Mi a véleményed az egészségügyről?
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- Mit gondoltok erről az egészről? Szex után tényleg ragaszkodna?