Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)? (beszélgetés)
Engem ateistának neveltek,de nagyon.
Sok, de tényleg nagyon sok rossz történt velem az életben. Fel is adtam, de segítettek. És amikor ismét ott tartottam, hogy feladom, a barátnőmtől kaptam egy könyvet. A GONDVISELÉS ANGYALAI a címe
az írója pedig Terry Linn Taylor.
Érdekes és hasznos olvasmány.
A finnek azt tanítják, hogy sosem magányosak, hiszen mindenkinek van őrangyala.Most már én is úgy gondolom!
"Ne vezess túl gyorsan, mert még lemarad az őrangyalod.":D
Hiszek abban,hogy valaki örködik felettűnk,de legyen ez csupán misztikum számomra!
nahát
nekem is ez jutott eszembe
kipróbálom
köszönöm
Bozontka!
Most leírok Neked egy gyakorlatot. Talán segít.
Kb. egy héten keresztűl minden este tegyél az ágyad mellé egy pohár vizet, egy íróeszközt és egy papírt.
Fogalmazd meg magadnak, hogy mire szeretnél megoldást találni. Mikor ez meg van idd meg a pohár víz felét, és feküdj le aludni. Reggel az legyen az első, hogy megiszod a víz másik felét, és felidézed mit álmodtál. Ha éjjel megébredsz és emlékszel az álmodra írd le a papírra. Reggel ha emlékszel ( mert nem ébredtél fel éjjel) szintén írd le az álmodat. Tehát este és reggel fél-fél pohár víz, és bármikor ébredsz, leírod amire emlékszel.
Kb. egy hét alatt megkapod a választ a problémádra.
Remélem tudtam Neked segíteni.
igen
most pont ezt kértem, hogy valaki segítsen, és a védőangyal az utolsó reményem, benne bízom
de minden nap egyre rosszabb, mindig jön egy rossz hír
ha senki nem segít biztos feladom
minden elromlik körülöttem(nem a tárgyakra gondolok)
de még reménykedem kicsit
Reménytelenség esetében abban kérhetsz segítséged, hogy megtaláld a megoldást a helyzetre.
Hogy meglásd a kivezető utat, a reményt...
nem kutatom
csak megkérdeztem
ez nem nehézség, hanem reménytelenség, és belül semmi sincs rendben
Szerintem ne azt kutasd, hogy mi a dolga.
Neked az, hogy az életben meglegyen a belső komfortérzeted. A továbbiakat Ők majd tudják!
Szerintem dolgunk csak nekünk van itt a földön.
A többiaz működik anélkül is, hogy mi azt kutassuk, hogy kinek-minek mi a dolga.
Ha Te, "belűl" rendben vagy akkor mindent elérsz, és átvészelsz. A nehézségek meg azért vannak, hogy erősebb légy.
köszönöm, hogy leírtad
ez sokat jelent
Én nem igazán tudom, mi a feladata egy őrzőangyalnak:)
Talán az, hogy melletted legyen, ha szükséged van rá, segítsen, védjen, lelki erőt adjon, figyelmeztessen ha veszély leselkedik rád, rávezessen a számodra helyes útra, segítsen életed nagy döntéseinek meghozásakor...
Próbáld meg kérni, hogy segítsen megértened vagy feldolgoznod a átélt nehézséget.
Valamilyen módon biztosa segíteni fog Neked!
lehet, hogy igazad van
ezt inkább kihagnám mert szörnyű ez az bizonytalanság és a tehetetlenség
mi a feladata egy védőangyalnak?
Ki tudja, lehet hogy később kiderül, hogy jó hogy éppen így történt...:)
Vagy talán szükséged volt ennek a tapasztalatnak a megszerzésére...
Persze, tudom hogy nagy butaság úgy véleményt mondani valamiről, hogy nem is ismerem az estet:)))
van védőangyalom
de most cserben hagyott úgy érzem:-(
Erről eszembe jutott egy régi álmom...
Egy lerobban iskolaépületben jártam, ahol sok ember élt. Amikor megpróbáltam beszélni velük,soha nem a kérdéseimre válaszoltak, hanem mindig ugyanazt a mondatot mondták el, ugyanazt a mozdulatsort hajtották végre, mintha én ott sem lennék. Kiderült, hogy ebbe az épületben korábban valami nagy katasztrófa történt (talán valami robbanás)és mindenki meghalt. Csakhogy ezek a lelkek nem tudtak időben elmenekülni, így ott rekedtek.Azóta újból és újból elismétlik a robban ás percében végzett mondataikat, cselekvéseiket (mint egy megakadt lemez). Szükségük volt valakire, aki kiszabadítja őket ebből az állapotukból. Nem tudom, végül mi történt, de azt hiszem valaki segített rajtuk.
További ajánlott fórumok:
- Champix, a segítő!!
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- Felsőfokú ifjúság segítő iskolát szeretném elvégezni, van értelme szerintetek? Van rá kereslet?