Szerintetek van még remény, hogy baba lesz? (beszélgetés)
Köszönöm
A fiammal a mensi előttről csak annyirra emlékszem hogy majd leszakadt a mellem, és tiszta ideg voltam, duplán dobogott a szívem, ja igen zsíros húst ettem pedig kb vega vagyok. Majd a havi napjától görcsöltem.
De igazából annyirra nem emlékszem a részletekben mert akkoriban kb lehetetlenenk tűnt egy terhesség.
Vele semmi más tünetem nem volt soha..
Lehet menstruáció előtti tünet is, de lehet terhesség is. Ezt csak a doki fogja tudni 100% megerősíteni.
Terhesség legelején még nem biztos hogy kimutatja a teszt. Viszont pont a legelején nekem semmiféle tünet nem volt, nálam csak 6-7. héten kezdődtek ezek, amiket te felsorolsz (mell, pici alhasi görcs)
Vettem tesztet írtam is.
Orvos 2hét múlva lesz...
Köszönöm mindenkinek!
Tényleg itt várod a diagnózist egy leírás alapján?
Vegyél terhestesztet, és menj el nőgyógyászhoz.
Az az igazság múlt hét szombatig nem is gondoltam babéra. Akkor kapott el a hihetetlen mérges idegesség, ami az előző teheségemnél is jelen volt, persze csak utólag jöttem rá miért voltam olyan elüebeteg :) Vasárnap nagyon elkezdett fájni a mellem, szurkált nyilalt, megkeményedett. Az alhasam is görcsölgetett, nyilat néha a de e kam pedig leszakadt. Ráadásul úgy szédültem mint még soha. Hétfőre elmúlt minden.csak néha néha görcsölt a.hasam egy pindurit, és a mellérzékenységem maradt meg. Azt hittem előbb megjön de nem ...igaz 9ére várom, és így os csináltam reggel egy x epil tesztet de ful negatív lett :(
Mostanra a farok csontom fáj a mellem mintha már nem is lenne érzékeny, ideges türelmetlen, sírós vagyok a férjem kb szétszedném :) egyik sem igazán jellemző rám. Vízigényem megnőtt (máskor elfelejtek inni most meg állandóan szomjas vagyok) Nem esik jól azz együttlét, olyan mintha érzékenyebb lennék ott, és egész hézen sütiztem pedig nem.szeretem az édeset.
Szerintetek?
Rendhagyó mensire utal csak ?
További ajánlott fórumok:
- 2010-es babaprojektben reménykedők
- Rivotril, xanax és más benzodiazepinek-van remény a leszokásra!
- 2010. decemberi babaprojektben reménykedők
- A barátnőm ma volt ultrahangon, a baba feje nagyobb a normálisnál. Van még remény, hogy egészségesen szülessen meg?
- Lehet még baba, vagy ne reménykedjek?
- Pco, pcos, clostilbegyt... - Remény az első babáért