Szerintetek melyik sajt az igazi? (tudásbázis)
Én a Pannoniára esküszöm:)) Nem vagyok Trappista hívő, bár régen mi is mindig azt vettük.
Na meg a füstölt sajtok a gyengéim (Pl. karaván)
Bár már az áruk az egekbe, így nagyon ritkán tudok csak venni.
Eredeti hazája Franciaország, ahol a Notre Dame de "Port du Salut" kolostorban élő trappista szerzetesek készítették először.
Szóval, irány Franciaország!!!
Hm, ez nehéz kérdés. Eddig a Tolle volt a kedvenc, de az utóbbi időben nagyon megromlott a minősége: éretlen, lágy, és amin utoljára teljesen kiakadtam: a csomagolást felvágva (mindig egész gurigát veszek) LÉ FOLYT belőle!
Ami még elfogadható, az a SPAR trappistája.
Nem tudom, hol van a trappista sajt őshazája, de szerintem már csak ott kapható igazi.
Mit gondolsz, melyik sajt a legjobb? Én is régóta próbálgatom az összes sajtot, hátha valamelyik bejön, de vannak annyira ócsak ízú és állagú, hogy elég sokáig kitart mire elfogy. :)
Nem igazán találtam meg eddig az igazit, de a Tescos kockás sajtnak, ami 900-1100 ft/kg körül van az ára, talán az íze nem olyan rossz, csak az állaga. Tudom hogy egy SEM AZ IGAZI, de a többihez képest ehetőbb.
Mit gondoltok, melyik TRAPISTA sajt lehet az igazi, és normál időre érelelt? Mert szerintem amiket mostanában olcsón árulnak, biztos hogy valami mű tömegcikk.
Szeretném már végre egyszer megkóstolni az igazi trapista sajtot.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnám eldönteni, hogy van-e Isten, illetve melyik vallás az igazi?
- Melyik az igazi személyiségem?
- Igazságos az szerintetek, hogy a Fővárosi Vidámparkban magassághoz igazítják a belépőjegy árát?
- Mikor aludt a párom akkor beszéltem vele telefonon, más volt mint mikor ébren van, melyik az igazi éne?
- Hogy kell igazi sajtot csinálni?
- Egy igazi omlós sajtós rúd receptet keresek ami porhanyós és nem a puha változat?Tudtok segíteni?