Szerintetek hogyan viselkedik egy pasi aki meg csal? (beszélgetés)
hát ha megromlott akkor annak már mindegy, ha menni akar el kell engedni, ne méri meg féltékenykedni
szerinted hazudna neked?
Pontosan. Aranyos kedves lehet vagy éppen az ellentéte.
De mindenképpen egy görény. :p
Felesleges lenne általánosítani. Minden ember más, minden férfi, pasi másképp kezeli a helyzeteket, adott szituációkat.
Rengeteg minden függ a körülményektől is. (Együtt éltek, vagy külön, mióta vagytok együtt, mennyire komoly a kapcsolatotok...)
Milyen okból kifolyólag merült fel benned a kérdés?
A példának okáért:
Van olyan férfi, aki ahogy előttem írták, rezzenéstelenül éli tovább az életét. (Alamuszi nyúl nagyot ugrik...) Tehát nem is sejted, hogy valami nem oké.
De akad olyan is, aki elhanyagol, esetleg bizonyos dolgokat, ezalatt a szexualitást értem, a találkozásokat mellőzi.
De az a lehetőség is adott, hogy az életében olyan problémák, fejlemények léptek fel, ami miatt megváltozott a viselkedése Veled szemben, de nem másik Nő van a háttérben.
Túl sok dolga lesz, sokszor "fáradt" és emiatt nem tud veled foglalkozni, ha számon kéred rajta, beszél össze-vissza, kifogásokat keres, és téged okol, hogy belé kötsz. Nem akarja megbeszélni a problémákat. Máshol jár az esze..
De ahány pasi, annyi féle viselkedés. Olyan dolgokat keress a viselkedésében, amik eddig nem voltak jellemzőek, vagy furcsák.
Aki megcsal? Igekötők: be, ki, le, fel, meg, el, át, rá, ide, oda, szét, össze, vissza. Tehát ezeket egybeírjuk az igével!
Bocsánat, ezt sajnos nem bírtam kihagyni, mert egy valódi kékharisnya vagyok!;o)
Egyébként nem tudom, szerencsére nincs ilyen tapasztalatom..:)
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet csinálni egy olyan anyóssal, aki úgy viselkedik, mint egy féltékeny szerető?
- Furcsán viselkedik a párom
- Mitől viselkedik így egy férfi?
- Miért viselkedik így velem az anyám?...legszívesebben már meghalnék... :(((
- Szerintetek miért viselkedik így egy pasi?
- Miért viselkedik így a volt pasim ha lát?