Szerintetek, ha egy férfi a facebook - on like - olja egy nő fotóit, az felfogható flörtnek, vagy pusztán egy egyszerű tetszésnyilvánítás? (beszélgetés)
Hááát igen, éppen ez az! A nő közelebb jár az 50 - hez már, mint a 40-hez, megnéztük, nagyon kihívó fotók vannak róla fent, rengeteg kép, és Ő meg belike -olja az érintett pasi nem csak fotóit, de válogatás nélkül mindent, amit kirak.
És azért furcsa ez, mert már nem kamaszok. A gyerekek ok, állandóan ott lógnak, de itt olyan emberekről van szó, akik már régen voltak kamaszok, sőt gyerekeik vannak (nem közös gyerekeik.)
Nincs jelentősége!
Te ezt túlagyalod ezt a témát!
Engem sem érdekel különösebben ki melyik fotómat miért lájkolja, ha valaki akar tőlem valamit, majd jelzi konkrétabb formában!
Sok minden kezdődhet a facebook - on... a like persze nem megcsalás, az még nem az, de ez az oldal tökéles kezdete lehet bárminek.
Az sem mindegy, ki mit lie - ol. Mondjuk, nekem a diplomaosztós fotómat like - olgatták rengetegen, de ott az esemény volt a lényeg és ennek az üzenete a gratuláció volt.
Szerintem nem skizofrén beütés üzenetet látni egy ilyen mögé. Ha egy szexi fotót like - ol, jelentheti azt, még mindig bejön neki a csaj. Ez meg az előszobája az "akar tőle többet" című fejezetnek.
mi nem egyértelmű ebben?
először azt gondoltam, tizenévesek vagytok, ők szoktak ilyenekből beszédtémát kreálni napokra.... :-D
hát nyilván ismerősök lájkolnak, ismeretlen nem teheti :-D
Tőlem kérdezte, mit is lehet erről gondolni egyáltalán... mert nem egyértelmű ez az egész. Amúgy nem nyomozgat, csak egyszerűen látta, mert megjelent az üzenőfalán.
Engem is szoktak néha like - olni pasik, és valahol mindig olyanok, akik udvarolgattak régebben, vagy együtt voltunk, vagy ilyesmi.
Nem kell foglalkozni vele! Ez nem flört...
Az a lényeg hogy a való életben hogy viselkedik a hapsi!
mögöttes szándékot mindenbe bele lehet látni, de mivel ugye a lájk az kedvelés, tehát nem hiszem, hogy közömbös számára a nő, hisz akkor nem lájkolgatná.
a kor pedig nem számít. nem jelent semmit, hogy a barátnőd fiatalabb, a másik nő pedig idősebb. vágyhat a férfi a fiatalabb mellett idősebbekre, főleg, hogy lehet, hogy a volt barátnője...
Két ember között legrövidebb út - a kommunikáció!
miért nem kérdezitek meg az illetékes férfit, hogy ne kelljen találgatni?
túl egyszerű lenne? :-))
szvsz nem kell velük foglalkozni.
ez a tipikus nincs gond, hát csinálunk esete.....
egyáltalán miért kell "nyomozni", hogy ki kit lájkol? nem teljesen mindegy a barátnődnek???? meg neked is...
A férfi a 40 - es évei közepén jár, a legjobb barátnőm kedvese. A lány észrevette, hogy egy nőnek (aki valószínűleg az ex - barátnője) like -olta néhány fotóját, amiken a hölgy elég kihívó (egy kis topban ül az ágyon zilált hajjal, illetve nagyon kisminkelve pózol.)
A barátnőm 30 - as, a nő kb. 45 - 46 éves lehet.
Egyébként is érdekelne engem, ezekbe a like - okba bele lehet látni valami mögöttes szándékot, vagy ez nagyon a körülményektől függ, vagy nem kell velük foglalkozni.