Szerintetek ez mitől lehet? (beszélgetés)
Akkor milyen lehetőségek vannak??
Lovagolni,úszni esetleg?
Szerintem a tenisz sokkal ugri-bubgibb, mint pl. egy Tae Bo :)
A capoeirat azért írtam, mert sztem annak a zenéje tetszene neked, meg az olyan táncis jellegűbb. Aztán lehet, hogy tévedek. Az utóbbiban egyáltalán nem vagyok jártas, csak kívülről ismerem.
A fedetlen gyakorlópályákat (pl. tenisznél a falat) több helyen is lehet ingyen használni, és még klubtagnak sem kell lenni.
Combat, fitness, aerobic címszavakkal találhatsz egy csomó mindent neten, Billy Blanksre keress rá, meg szterintem neked a capoeira jönne be igazán.
izé van? :D
Tőlem meg hiába kérdezi az a pupák férfi, mulya. Lehet nekem is egy igazán belevaló, odamondó pasi kéne. Mindig rám van hagyva minden, csoda ha bekattanok már? :)
Naa hát már le is írtad csaje! :D
Nem veszed komolyan,tehát tudat alatt ott marad,és felszínre tör amikor tud!
A tenisz és a golf a gazdagok kiváltsága, amúgy sem lennék egy Andre Agassi. :D
A K1 bejövős. ;)
Lehet, hogy megvan, de nem tudom nem megtörténtté tenni. Sajnos. Áhh nem veszem komolyan a bajaimat, mondom, megunom a nyafogást, elviccelem. Próbáltam már. Menthetetlen vagyok. :)
Most a tea foglalkoztat, mert bazi fáradt vagyok, de képtelen vagyok jól aludni. Meg se próbálom.
Igen, nagy álmom egy boxzsák. :))
Hogyhogy nem? Na te is elnyomsz? Rajtam azonnal kijön. Csapkodok, káromkodok, és ütök, asztalba, nagyot, csak fáj. :S
Akkor végül is már megvan a gyökere! :)
Csak arra kellene módot találni hogy tudj felejteni,húú a 10 év marha sok. :O
Tényleg valaki olyannal kellene megbeszélned aki kicsit érintett a dologban,de úgy hogy figyel is rád,nem csak meghallgat!
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos csecsemő 1 hét alatt fogyott 70 grammot. Mitől lehet szerintetek?
- 10 éves lányomnak van egy megnagyobodott fájdalmas nyirokcsomója szerintetek mitől lehet?,
- Hónapok óta, 2 hetente megjön és nagyon idegesítő, Szerintetek mitől lehet, volt valakinek ilyen?
- Bármit eszek rögtön hányingerem van, terhesség kizárva, szerintetek mitől lehet?
- Duzzanat van a gyermekem homlokán, ügyelet nem elérhető, szerintetek mitől lehet?
- Fáj a bőröm... Szerintetek mitől? Mi lehet ez?