Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet? fórum

Szerintetek chaten kialakulhat két ember között mélyebb érzelem, amiből akár később párkapcsolat is lehet? (beszélgetés)

1 2 3 4
38. 04e95f637a (válaszként erre: 37. - Zikzik)
2011. nov. 3. 20:31

Erre gondolsz?

[link]

nagyon bírtam. :DDD

37. zikzik
2011. nov. 3. 20:29

Határozottan! Más kérdés, hogy a személyes találkozó alkalmával mivé fajulna ez a varázs. Egy South Park epizód jut az eszembe, amelyben Ken nővére, mikor megszűnik az internet, az internet-menekült táborban összetalálkozik a chates fiújával...

Néznek egymásra bután és nem történik semmi. Majd hirtelen újra lesz internet - mert Kyle megmenti a világot - és azonnal a régi lelkesedéssel kezdenek egymással chatelni.

2011. nov. 3. 11:39

Igen!!!

A Férjem Társkeresőn írt rám, nagyon ellenszenves volt, amit írt, gondoltam, jól megleckéztetem...

Találkoztunk, rá 1 hétre már 1 pár voltunk, okt. 15.-én összeházasodtunk és decemberben várjuk az első babánk érkezését :)))

2011. nov. 3. 09:05
Igen! 10 éves már eme tapasztalatom. :D
34. b9da99c0c2 (válaszként erre: 31. - Gálos Ildikó)
2011. nov. 2. 16:12
Tökéletesen pofátlan!
33. syria (válaszként erre: 32. - 6b2d637d21)
2011. nov. 2. 15:57
Miért sajnos?
2011. nov. 1. 16:03
sajnos igen.
2011. nov. 1. 15:41
Miért ne, szerintem igen!:)
2011. nov. 1. 15:23

sziasztok!

hát az úgy volt, hogy mi ismertük látásból egymást, köszönőviszonyban is voltunk, néha pár mondatot beszéltünk, de ő és én más városban lakunk. Részemről megvolt a vonzalom, mint kiderült, részéről is, csak nem akart lépni akkoriban, ugyanis tudta hogy élettársam van. Egy hónapja kb felvettük a kapcsolatot egyik közösségi portálon...na azóta megindult a lavina...napi több órát beszélünk msn-en, chaten, videócsevegés, és telefonon...

Remélem jól fog elsülni a dolog:-)

2011. nov. 1. 12:17

Mi is a párommal chaten ismerkedtünk meg.(nem társkeresésnek indult) Fél év beszélgetés után találkoztunk, de akkor már erős érzelmek is voltak. 4 éve vagyunk együtt, és jövőre házasodunk.

De nagyon sok mindennek össze kell jönnie, hogy jól süljön el a dolog. Kezdve itt onnantól, hogy mindkét félnek őszintének kell lennie az első pillanattól kezdve...

2011. nov. 1. 11:46
Abszolút lehetséges. Van ilyen ismerősöm, azóta házasságban él, és két kislánya is van.
27. Lencsy
2011. nov. 1. 11:42
Igen ..igen ..igen :) Sosem tudhatjuk, hogy a szerelem hol talál ránk ! A csetes ismerkedéseknek megvan a varázsa , de előbb utóbb szükséges lesz ezen tovább lépni és megteremteni a személyes kontaktust ! Na ettől fogva történik az , hogy vagy elmúlik (kiábrándulás)..vagy elkezd kiteljesedni a vonzalom ! :) Én azt mondom nem szabad megijedni a neten induló kapcsolatoktól, de a szem legyen nyitva ,mert sok a kamus sajnos !
2011. nov. 1. 09:40
Igen, de azért nem árt minél hamarabb találkozni és megismerni az illetőt, mielőtt olyan tulajdonságokat is belelátnánk, amiket csak mi aggatunk rá.
25. 92422a8764 (válaszként erre: 2. - Huncutka84)
2011. nov. 1. 09:03
Van benne valami!
2011. nov. 1. 08:55

Szia!

Mi is chaten ismertük meg egymást a férjemmel, ennek karácsonykor lesz 6 éve.

Előtte azt mondtam, így nem lehet ismerkedni. Találkoztunk, 10 hónap után összeköltöztünk, majd az 1. évfordulón megkért, még fél év és összeházasodtunk.

Kb. 2 hétig chateltünk az első randi előtt. Most várjuk a Kisbabánk. :-)

2011. nov. 1. 07:51
igen
22. homokóra (válaszként erre: 20. - Caravell)
2011. nov. 1. 07:43
Ez így van..ez egy lutri...de a gyerekem két évig együtt élt a párjával..és mint kiderült, egy városban is laktunk:)
2011. nov. 1. 07:42
Azthiszem az elöttem szolók is bizonyítják milyen nagy lehetőségek vannak az internetben,persze érteni is kell hozzá meg szerencsésnek lenni.Én is rendkívül fontosnak tartom ha két ember szinpatizál egymással akkor stabilizálni,megerősíteni csakis élő találkák alkalmával lehet a kapcsolatot,legyen szó barátiról vagy annál többről.
20. caravell (válaszként erre: 18. - Caravell)
2011. nov. 1. 07:39

Ha a másiknak hajlama van rá, akkor ezt még súlyosbíthatja is pl azt mondja, bringáztam egy jót, de azt nem mondja, hogy a sarki kocsmába kerekezett le, visszafelé meg tolta a bringát.

Tudom, ezek erős dolgok. Előfordul, hogy a másik őszinte, hákistenek vannak őszinte emberek. Előfordulnak nagy találkozások, nem is kevés, hiszen sokkaltöbb emberből "válogathatsz" a neten - nem csak a tárdkeresőkben, hanem sokmindenhol pl. fórumok - akkor még mindig ott van az a bizonyos szikra, ami vagy van, vagy nincs.

Szóval szerintem bármi lehet, de nem árt az óvatosság, a neten megismert embert előbb meg kell ismerni valóságában is. Egyeztetni a képet. Nem készpénznek venni, amit írt, amit gondoltunk stb.

Ja, és akkor ott van a másik fele: vajon ő milyennek ismer meg minket? Mennyi tulajdonságot - rosszat és jót - vetített ránk a vágyaiból vagy emelt át korábbi kapcsolataiból... mennyi írásunkat értelmezte félre? Vajon tényleg én vagyok, akit keres?

2011. nov. 1. 07:36
Igen..kialakulhat.tapasztaltam a gyerekemnél:)
2011. nov. 1. 07:32

Egyetértek az előttem szólókkal, bármi kaialakulhat, bármi lehet a vége...

DE: valóban nagyobb a csalódás esélye, az emberi gondolkodás olyan, hogy mielőbb meg akarja ismerni a másikat, amiket nem tud róla, elkezdi "besatírozni", elkezd rávetíteni vágyakat és régebbi tapasztalatokat meg következtetéseket. Pl. van cicája, biztos szereti az állatokat (ő ne is mondott ilyet, csak megemlített egy macskát, ami az ablakpárkányán ül), közben egy fenét, az általa említett cica a szomszédé és jóünéhéányszor belerúgott már vagy összevesztek miatta... Ntm tudatosan csináljuk ezt, hanem tudat alatt és minél több tulajdonságot vetítünk, annál nagyobb az esélye, hogy számunkra fontos dologban is félreértelmeztünk valamit. Vagy korábbi emberi kapcsolatainkból emelünk át dolgokat, pl. eleve tetszik nekünk, mert "Tamásnak" hívják és volt egy ember az életünkben, aki tamás volt és nagyon rendes. Tudat alatt ennek a Tamásnak a tulajdonságait emeljük át, anélkül persze, hogy végiggondolnánk, hogy biztosan ő is nagyon segítőkész ember, mert a Tamás is az volot. Nem gondoljuk át, egyszerűen csak úőgy gondoljuk, hogy segítőkész. És ha valaki valakit valamilyennekgondolt, valamilyennek lát, akkor sokkal nejezebben változtat, mint ahogy kialakította a véleményét, amit kialakítunk, pszok gyorsan rögzül, a tiszta lap csak úgy issza a festéket, átfesteni már sokkal nehezebb.

És ott vannak a vágyaik, amikor annyira szeretnénk, hogy valaki ilyen vagy olyan legyen, hogy elhitetjük magunkkal, higy ő aztán tényleg...

2011. nov. 1. 07:26

Igen!

Csak az első találkozáson tényleg érdemes barátként érkezni, különben nehéz a kialakult mércét félretenni, ami a külsőt illeti.

Cshaten nem tudod, pl, hogy hogyan esik a közelsége, hogy büdös-e a szája, vagy van-e testi vonzalom...

2011. nov. 1. 07:26
IGEN!
15. HelpMe85 (válaszként erre: 1. - Macskanita)
2011. nov. 1. 07:19
Ne adj (sokat) a negatív véleményekre, elejétől fogva neten is el lehet mondani őszintén magunkról mindent, aztán találkoztok sokat, és teljesen ugyanolyan, mintha az utcán/buszon/koncerten/akárhol ismernéd meg.... persze nem úgy h 5 évig netes besz, utána meg 2 tali és esküvő :D nem így gondolom.... mi kb 2 hónapig msneztünk (chat, majd msn), aztán találkoztunk, jártunk egy évig a másikhoz (30km), most meg két éve együtt lakunk, lassan 3 éve leszünk együtt, de teljesen olyan, mintha ki tudja mióta lennénk együtt........ szóval a válasz a kérdésedre: igen :)
14. kevian
2011. nov. 1. 07:07

Immár közel 6 éve vagyok együtt a férjemmel, akivel chaten ismerkedtünk meg. Barátként találkoztunk..szerelem lett belőle.

Előtt volt egy két éves kapcsolatom chatről. S több barátom is, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot, mert együtt chateltünk évekig.

De én is csak azt tudom mondani, hogy minnél előbb találkozz vele, mert lehet, hogy akár fényképen is tetszik, de van valami mozzanat, valami gesztus, amitől falra mászol már az első talin. Habár lehet szerelem első látásra is..ahogy az élet írja! :)

Sok sikert!!!

2011. nov. 1. 06:59
mi is neten ismerkedtunk megy. letö.ltő oldalon, szoval nem társkeresésnek indult. haverilag beszélhgettunk, 1-2 honap mulva flemerult h talalkozzunk 3 honapig baratkent talalkoztunk kozbe vegig msnezttunk napi 6 orakat is akar... nem sokára 5,5 évesek leszunk.
2011. nov. 1. 06:58

Ha később, a találkozásnál is minden rendben, akkor miért ne?!

Ez a vélemény volt:D

Tapasztalat: összeházasodtunk:)

2011. nov. 1. 06:57
Abszolút!
10. syria (válaszként erre: 1. - Macskanita)
2011. nov. 1. 06:54

Ez nem is vitás. Persze!

De ahogy előttem írták, érdemes mielőbb sort keríteni a személyes találkozóra, mert a chat segítségével valóban felruházhatjuk a másikat olyan tulajdonságokkal, ami nincs is neki. (Pláne ha véletlenül szélhámossal akadunk össze - aminek lássuk be, van esélye -, vagy olyannal, aki szándékosan "vetít".)

2011. nov. 1. 06:54

Igen, lehet.

Játékoldalon összejöttem anno valakivel és 5 évig volt viszonyunk.

Majd chaten összejöttem az exemmel, 1 évig éltünk együtt, majd utána rá egy évre társkeresőn talált rám a párom, akivel boldogan élünk és van egy szép kislányunk :)

1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook