Szerinted egy fiatal 21 éves lány, hogy tarthat szexinek egy nála 20-30évvel időssebb férfit? (tudásbázis)
nekem is mindig jobban tetszettek az idősebb férfiak...
mert sármosabbak...
mert nekem tetszik az őszes hajuk...
mert jobban öltözködnek...
mert tapasztaltabbak...
mert már nem olyan bulizósak, s családcentrikusabbak...
és igen, szexisebbek, mint a fiatal 20 éves suhancok...
Most hirtelen ezek jutottak az eszembe.
Na ide figyelj!!!
Az én férjem 30 évvel idősebb nálam,állati szexi,és nincs egy vasa sem.
Ezt kapd ki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szerintem egy 40-es pasi inkább szexisebb mint egy 20 éves
azon mi a szexis?
a féloldalasan levágott haja? vagy a bokáját verő nadrágülep?
pfrrrrrrrrrrrrrrr
és nem kell gazdagnak lennie ahhoz, hogy szexis legyen
azért nehogy azt mondja már itt valaki, hogy csak az lehet igényes aki kőgazdag
a férjem nem gazdag de imádom a 40-es szexis fenekét meg a ....
na bocsi kicsit elragattatam magam
pussz nektek jóéjt
Egy túróóóóót.
Az én férjemnek igencsak vékonyka a pénztárcája.:O
Mégis szexinek találom.
Légyszives ne általánosíts!!!
Amúgy van egy barátnőm, aki 18 évesen összejött egy nála 26 évvel idősebb férfivel. Ő is elismerte, hogy apakomplexusa volt, ugyanis édesapját akkoriban vesztette el, s az említett férfi az apukája munkatársa volt.
3 évig voltak együtt, végül a lány szakított. Az ok egyszerű: teljesen más világnézet (a férfi már babát akart, a lány meg tanulni és karriert, meg hát az igazi szerelem is hiányzott).
Én pont 21 éves vagyok, és előfordult már, hogy szexinek tartottam egy 40 körüli pasit. De ez a 20 évnyi korkülönbség a maximum, az ennél idősebbekről az jut eszembe, hogy "úristen, olyan idősek, mint apukám!!".
A kérdés ugyan a szexi/nem szexire vonatkozott, de megjegyezném, hogy bár vonzónak tarthatok egy 40-es férfit, sosem jönnék vele össze.
Gimiben a barátnőmnek elég nagy önbizalomhiánya volt, nem igazán foglalkoztak vele a korunkbeli fiúk. Lovagolni tanult, ott összejött az oktatóval, aki jó húsz évvel idősebb volt nála, és odavolt érte, ami a barátnőmnek nagyon imponált. Bebeszélte magának, hogy szerelmes a fazonba, pedig csak saját magát szerette olyannak érezni, amilyennek a pasi látta. A fickó otthagyta a családját, és a lovastanyára költöztek a barátnőmmel. ott is éltek jó darabig, hatalmas botrány lett belőle, az apja még nálunk is kereste vadászpuskával.. Aztán a barátnőm máshol tanult tovább, megismerkedett egy korban hozzáillővel.
Sokszor a fiatal lányt, ahogy a barátnőmet is, az a rajongás fogja meg, amivel egyidősebb pasi közeledik felé.
Ez nagyon ütött!!!
Egyébként én arra gondoltam, hogy talán lehet hogy beszélgettek is vagy esetleg a szemébe is nézhetett aztán megfogta valami... Talán ilyen extrém dolgok is lehetnek még a háttérben :-)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Mennyi ideig tarthat a szerelem!
- Egy nőnek csinosnak, szép arcúnak vagy szexinek kell...
- Tényleg túlzás, ha arra kérem a csajomat, hogy szólítson szexinek?
- Nagyon szexinek tartom a kerékpáros ruhát viselő, fiatal,...
- Spicces szemmel a férjem ugyan olyan szexinek làtom, mint...