Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Így van.
Jó látni, hogy vannak, akik hisznek ebben és értik, hogy mi az értelme :)
"Amikor valaki singli, tetszik neki a másik, de nem megy addig bele, ameddig a másiknak kapcsolata van."
Most rólam írtál.:))
És ami a szememben még csúcs: Amikor valaki singli, tetszik neki a másik, de nem megy addig bele, ameddig a másiknak kapcsolata van.
Na ez az igazi intelligencia és érzelmi intelligencia.
Persze ha mindezt azért, mert nem szereti a nem tiszta és nem egyenes dolgokat.
Kevés ilyen ember van, de van.
Őket tisztelem a legjobban. Megpróbálok felnőni ide :) Asszem már az úton vagyok :)
szerintem is ez a legnagyobb hülyeség.
PÉLDA!!!!
Persze sajnálom, hogy Szomáliában éheznek, de attól nekem nem lesz jobb, mert másnak még szarabb.
Igen,ez olyan ha nekem nem volt jó,akkor másnak sem legyen.
Ezzel az a baj,hogy megindít lefelé a lejtőn.
Nem jó elmélet!:)
:DDD
cupp:DD
Bonyolítsam egy kicsit?
:DD
Hűséges,majd megcsalják,de ennek ellenére még jobban erősödik benne,hogy miért ne tegye meg mással,mert akkor már a saját bőrén tudja mit fog érezni egy megcsalt.
Ez is jó!
Ilyen is van!:))
Persze ő nem jól vonja le a következtetést.
1. Nem akarja megtenni, mert hisz a hűségben, de van, hogy belecsusszan. Ettől még fontosnak tartja, bár nem tartja magát megbízhatónak
2. Nem hisz a hűségben és a legkisebb kísértést is kihasználja
3. Nem hisz benne, de nincs mit kihasználnia :)
4. Hisz a hűségben és tartja is magát ehhez.
5. Nem hisz a hűségben, de fél, hogy lebukna
6. Hisz a hűségben még. Később megváltozik az elképzelése, mert mondjuk megcsúszik és onnantól úgy gondolja, hogy normális ember nem lehet igazán hűséges, inkább csak az, akinek van valami defektje.
7. Nem hisz a hűségben, és állandóan csal, aztán rájön, hogy ettől nem boldog. Megváltozik, és már tudja miért éri meg hűnek lenni.
8. Folyamatosan hűséges, majd rájön, hogy nem érte meg, mert megcsalták, ezek után inkább ő is megcsaló lesz, mint megcsalt.
Jogos :)
:XD
Te vagy az örök lázadó:DDDDDDDD
8. Folyamatosan hűséges, majd rájön, hogy nem érte meg, mert megcsalták, ezek után inkább ő is megcsaló lesz, mint megcsalt.
XDXD
1. Nem akarja megtenni, mert hisz a hűségben, de van, hogy belecsusszan. Ettől még fontosnak tartja, bár nem tartja magát megbízhatónak
2. Nem hisz a hűségben és a legkisebb kísértést is kihasználja
3. Nem hisz benne, de nincs mit kihasználnia :)
4. Hisz a hűségben és tartja is magát ehhez.
5. Nem hisz a hűségben, de fél, hogy lebukna
6. Hisz a hűségben még. Később megváltozik az elképzelése, mert mondjuk megcsúszik és onnantól úgy gondolja, hogy normális ember nem lehet igazán hűséges, inkább csak az, akinek van valami defektje.
7.Nem hisz a hűségben,és állandóan csal,aztán rájön,hogy ettől nem boldog.Megváltozik,és már tudja miért éri meg hűnek lenni.
Ja, azt hittem azért írsz.
Akkor innentől eszerint nézem a hsz-eidet.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?