Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Hüha itt aztán már kém szolgálat is van?
Nagyon parázs vitátfolytattok....
ez nem igaz. egyébként én életemben nem láttalak még itt és nem beszéltünk.
talán volt már valaha összeütközésünk , vagy mire gondolsz ?
erre tényleg csak azt tudom mondani, amit az 1943-as hsz-ben.
szerintem senki nem gúnyolódott és kötözködött veled, az elején kíváncsi voltam ,aztán hoztad a térítős - lekezelős hangnemet, amiről az ovlt a véleményem, amit leírtam, ez utóbbiról pedig csak annyi, hogy "úristen".
Nem kívánok vitázni veled, mert sem rád, sem a buta ostoba gunyolódásodra nem vagyok kiváncsi.
Ha érdemben hozzátudsz szóln i a témához, vagy topiktársunknak tudsz segíteni(ahogy én tettem) állok elébe a további "eszmecserének".
De erre a sületlen kötözködésedre sem időm, sem energiám.
Keress magadnak egy boxzsákot és püfföld, ha kötözködhetnéked van.
ja, értem.
akkor majd egyszer folytatjuk, ha én is megvilágodosodtam és elértem a szellemi síkod
Én nem várok el senkitől-semmit, max. rámutatok dolgokra.Aztán valaki észreveszi, valaki nem:)
Ennyi:DD
erre, ha megengeded, annyit szeretnék mondani, hogy
soha nem írnék iylesmit le, holott én hiszek Istenben.
Eleve nem értem, miért beszélsz úgy másokhoz, hogy elvárod közben tőlük, hogy egyáltalán higgyenek vallási agy spirituális dolgokban.
mi az hogy Ti és mi ?
s miért tanuljak meg bölcsen hallgatni ?
(egyébként - amint látod, hallgatlak, épp azért reagálok és kérdezek.)
A "jegyezd meg"-et általában akkor alkalmazom, amikor nyomatékosítani akarom, hogy a másik jobban odafigyeljen, mert nem lényegtelen dologról van szó.
És mivel ez net, sem hangsúly,sem tekintetet, sem gesztikulálást nem látsz, ezért alkalmazom igy.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?