Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
Tőlem szülhetsz millió gyereket, engem az sem érdekel. Hála Istennek sosem szorultam rá, hogy egy pasit gyerekkel próbáljak magamhozláncolni:) El vagy te de nagyon tévedve..
Cupp
lottózni fogok:XD
Én nem ezt tettem:D mert amikor egy férfi 9 hónapig várja a gyerekét, akkor az ő gyereke jelezzen vissza a hasamból és neki beszélgessen, ne egy idegen emberének a gyerekét higyje sajátjának.
pl.
cupp
De szép ez a mai nap:)
mikor is irtál nekem?
Tegnap 23:58-kor.
Cupp
"Ezt csak te látod bele, hát nem érted?:)) "
Ha ez így lenne, nem az én saját storym kiszinezett másával jönne, ráadásul avval, amivel évek óta próbált zsarolni sikertelenűl, hogy a sajéát pozicióját megtartsa.
Arra amit itt a topikban leirtam-arra abszolút nem számított:D Ezért dühöng.
+ egy szeretős topikba nem illik egy terhesség:D
Egy vadiuj reg-en:D
úgy hogy ha te nem értesz valamit-azt nagyon tudom sajnálni.
Meg azt is megértem a te helyzetedben, hogy betegnek állítod be azt az embert, aki kinyitja a száját, egy olyan témáról amit valaki adu-ászként tartalékolt:DDD
Maximálisan megértelek.
No meg még egy érdekesség:
Ebben a topikban van egy emberke aki 3 reg-el irt, én még mindig ezen az egyen vagy:D
Ezt csak te látod bele,hát nem érted?:))
Aztán jön nálad egy érzés ,hogy "ő az aki ezt vagy azt tette",ami bekapcsol nálad egy programot,és onnantól képtelen vagy tisztán gondolkodni.
Én elhiszem,hogy sok minden gomolyoghat az emberben,ami így vagy úgy a felszínre tör .
Nálad így,de ,van más módszer is erre.Szerintem törekednek kellene arra,hogy ez ne így legyen,mert sokakat megbántasz és azt sem tudják hova tegyék a gyűlöletedet irántuk.
Engem nem lehet sarokba szorítani, csak kivételes helyzetekben, de az nem ennek a fórumnak a témája :D
Asszem iszom még egy kv-t :) Nem kellett volna rögtön ideülni, sokkot kaptam :D
MMit is szokott az az állat csinálni, aki sarokba van szorítva?
Róluk ez jut eszembe:)
Te vagy az egyik kivételem:D úgy hogy ne magadra vedd..
Gyönyörű XD
Orvos látott már? XD
Aha.
És a vadidegen ember tudja a másik ember storyját a multjából és az kiszinezi.
Te miért akarsz mindenkit hűlyének nézni?
Nekem mindegy hogy mit csinálsz-a te dolgod. Te fizeted meg az árát és nem én.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?