Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban... (beszélgetés)
"Ha két szülő csak miattuk gyűri le az életet egymással, gyűlöletben, veszekedésben, szeretettelen sivár , energiátlan szürke hétköznapokkal, az olyan mint ha lenyomnának egy szargombócot a gyerekek torkán.
Tudod a gyerekek nem hülyék. A gyerekek boldognak szeretnék látni a szüleiket, nem roncsoknak, "
És mi van azokkal, akik intelligens, és kultúrált felnöttek. Még ha ők el is rontották a dolgot, de tudatosan odafigyelnek a kisemberekre, hogy ők boldogok leyenek? hm?
Na lássuk a macit, mnit mondasz erre?
ugyanis ha nincs gyerek, akkor minden ember életében a világ legkönnyebb dolga lépni akkor amikor már lezárult egy dolog.Akinek nincs gyereke az fel sem tudja mérni micsoda felelőség.Az könnyen pampog..
Nem,ez nem így van.
Azok a kisemberek általunk lesznek majd felnőttek.
Egy csomó minden befolyásolja majd az életüket,de legfőképpen mi,a szüleik.
A lelki fejlődésüket abszolút az határozza meg,hogy a szüleik mit sugároznak feléjük.
És ez független attól ,hogy együtt vannak vagy sem.
Ha két szülő csak miattuk gyűri le az életet egymással,gyűlöletben,veszekedésben,szeretettelen sivár ,energiátlan szürke hétköznapokkal,az olyan mint ha lenyomnának egy szargombócot a gyerekek torkán.
Tudod a gyerekek nem hülyék.A gyerekek boldognak szeretnék látni a szüleiket,nem roncsoknak,megfáradtaknak ,és szürkének.
Sosem mondtam, hogy nem megbocsájtható.
A topic címe nem ez: Megbotlottam, de megbántam.
Hanem ez: "Szeretők!...akikkel csak napközben találkoznak-titokban..."
Aki nem látja a különbséget, az nem nagyon fog megérteni :)
Frászt.
Nem igazolok semmit.
Akartam Őt ,és ennyi.
Nincs bűntudatom emiatt.
Szerinted rémes dolgot tettem,szerintem meg csak azt ,amit tennem kellett,mert én így döntöttem.
:))
:)
Szerintem is igazad van,de ami engem illet,inkább nem kérdezek meg senkit..
Akkor fogalmazz kevésbé "szigorúan",és akkor nem tűnik ítélkezésnek:))
Természetesen értem,és jogosnak is gondolom,hogy hogyan működne minden,az emberi kapcsolatokat is beleértve tisztán,és etikusan,csakhogy az élet ,és az ember ritkán képes megközelíteni is ezt a fajta "etalont" minden téren.
Van aki ebben nem,van akik másban "hibáznak",épp ezért ha kicsit távolabbról szemléljük,akkor ezek a hibák annyira "EMBERIek",hogy abszolút megbocsáthatóak....persze szerintem.:))
Nem vagyok beképzelt és elfogult sem. Elsimerem a hibáimat. Bár valamennyire talán biztos elfogult vagyok, hiszen minden hibámat biztos nem látom én sem.
Ha nem akarsz csevegni, mert nem jött be a leigázó módszered, akkor ez van.
Ha tudod cimkézés nélkül nyomni, akkor szívesen beszélgetek veled. Ha cimkézel, akkor ez fog kialakulni.
+ez nem mártírság:)
Még mielőtt ezt leírnád.
A fenét.Nézd meg azokat a családokat akik széthullottak. A tengernyi boldogtalan kisembert(gyereket).
Figyike, ha vállalsz gyereket, azt úgy vállalod, hogy felelős vagy értük. A boldogságukért, a jővőjükért.És nem lepattintod akkor amikor neked az érdeked úgy kivánja.
Semmit nem értesz abból amit irtam.Semmit.
Megint csak cimkézel. Ezzel nem fogsz jól kijönni.
Ha elfogy az érved, dobsz egy cimkét.
V.ö. szemlélette, miszerint egy dolgot nem csak egy szempontból lehet megítélni.
Csók!
Másról beszélsz, mint ami a lényeg.
Én nem ítélkeztem. Ezt rám akarod és vannak, akik rám akarják húzni.
Kb. 50 szer írtam le, hogy nem ítélem el, aki belecsúszott, de aki ezt még most is egy teljesen megfelelő és korrekt módszernek tarja, arra azt mondom, hogy kifogásokat gyárt.
Tehát ne akarj olyannak beállítani, amit nem mondtam.
Ez nem egy tiszta módszer.
Arról beszélj, amiket valóban mondtam.
És???:))
Te nemet mondtál arra,hogy boldog lehess.
Ne légy dühös magadra emiatt,és ne légy dühös másokra,akik megtették,és változtattak.
lényegtelen.
Belementél? bele.
Ennyire egyszerű a "buli".
Sokszor beszéltél itt arról, hogy nincs ezzel gond és a te problémádat is megoldotta.
Mi ez, ha nem helyeslése?
Én örülök, ha végre kimondod, hogy nem helyes, mert én kizárólag ezt írogatom itt. Semmi mást :)
Tudod doki,ha az elméletet nem tudod alátámasztani a cselekedeteiddel,akkor hiteltelenné válsz.
Persze tudom ,hogy a tapasztalatoknak be kell érniük,és van egy időszak,amíg tudjuk mi a helyes,mégsem megy a gyakorlatban.
Én megértelek hidd el,de elvárható lenne tőled némi megértés,az ítélkezés helyett,mert még te sem tudod alátámasztani az érveidet olyan feddhetetlen cselekedetekkel ,amikről most beszélsz.
Te már megtapasztaltad,hogy nem volt jó úgy ahogy tetted-tettétek,ezért már tudod,hogy hogyan lenne helyes.
Más még nem tart itt,és emiatt nem ítélheted el,mert ő is majd a saját tapasztalataiból fog táplálkozni.
További ajánlott fórumok:
- Vannak olyanok akik a házastársukkal közös lakásba találkoznak a szeretőjükkel?Ez mennyire gyakori szerintetek?
- Mit tennél ha találkoznál az első szerelmeddel?
- Szeretnél találkozni földönkívüli lényekkel?
- Ti találkoznátok vele?
- Attól még szeret, hogy azt mondja, nem akar velem hétfőig találkozni?
- Szerintetek ha 33 honapos kisfiamrol leveszem a pelust, mennyi idő még megtanulja a napközbeni szobatisztaságot?