Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szeretnél Nőt kényeztetni... akarnád... vágysz rá? (csak nőknek) fórum

Szeretnél Nőt kényeztetni... akarnád... vágysz rá? (csak nőknek) (beszélgetés)

178. a4cf17146e (válaszként erre: 177. - Mothertiger)
2008. okt. 2. 20:37
Bocs, nem olvastam vissza. Neked már volt alkalmad, vagy csak "agyilag" vagy bi. Bitos érted mire gondolok.
2008. okt. 2. 20:33

Igen, az Anyukám ugyanígy viszonyul az én biszexualitásomhoz... Elfogadja, de meg nem fogja érteni soha. Jó fej az Anyukám!:)

Toleránsabb, mint a párom...:S

176. a4cf17146e (válaszként erre: 175. - Mothertiger)
2008. okt. 2. 20:29
Igazad van. Én azért a hagyományos család híve vagyok de egy kis lököttség belefér. Az egynemű házasság... nembántom őket, inkább nem veszek róla tudomást, megérteni úgyse fogom.
2008. okt. 2. 20:25

Akymo: háhááá, igaz! Csak valamilyen szinten bosszant.

Ugye itt vagyok én, 1000%-os toleranciával a melegek és a leszbikusok felé. Támogatom őket, védem őket, szeretem őket, elfogadom őket...stb...stb... S nem azért, mert jómagam bi vagyok, hanem azért, mert ők is emberek. Nekik is joguk van boldognak lenni, szeretni. Ha így, akkor így. Mango: nekem pl. a házasságuk ellen sincs semmi kifogásom, hadd csinálják. Ha mi büszkék lehetünk arra, hogy papíron is tartozunk valakihez, hát nekik is joguk van hozzá.

S érdekes: küzdenek azért, hogy társadalmilag elfogadják őket, lehessenek jogaik meg tolerálják őket, de ők betámadhatnak? Hát nem érzi át annak a hasonlóságát, ahogyan ő elítéli a férjezett (kapcsolatban élő) biszexuálisokat, ugyanaz neki is fájna???

Köpködni lehet, csak bele kéne gondolni... Hát valaki nem képes erre, és kész.:SSS

174. a4cf17146e (válaszként erre: 171. - Mothertiger)
2008. okt. 2. 20:10
Az illető jól félreértett téged, ill. a témát. Hát nem mindenkinek esik le a tantusz egyből, sőt, lehet soha. Én azt szerelmes férjes asszonyt aki "szépnek" tudja találni a lányokat is a férje tudtával meg tudom érteni, az az igazi, ha két ilyen akad össze. Nem ám azok, akik összeházasodnak, nő a nővel. Pasi nélkül. Azt nem tudom normálisnak tartani.
173. a4cf17146e (válaszként erre: 171. - Mothertiger)
2008. okt. 2. 20:10
Az illető jól félreértett téged, ill. a témát. Hát nem mindenkinek esik le a tantusz egyből, sőt, lehet soha. Én azt szerelmes férjes asszonyt aki "szépnek" tudja találni a lányokat is a férje tudtával meg tudom érteni, az az igazi, ha két ilyen akad össze. Nem ám azok, akik összeházasodnak, nő a nővel. Pasi nélkül. Azt nem tudom normálisnak tartani.
172. Akymo (válaszként erre: 171. - Mothertiger)
2008. okt. 2. 19:59
Tudod vannak nők akiket úgy hívnak hisztis P..csa, legyen az hetero/bi avagy leszbi.Időt sem érdemes rájuk pazarolni.
2008. okt. 2. 19:24

Na, csajok, olyan leb@szást kaptam, hogy öröm volt nézni.

Illetve nem is én, hanem úgy általában minden biszexuális lány/nő, aki férjnél van, vagy stabil párkapcsolatban él... Így köztük én is.:P

Hogy jövünk ahhoz, hogy leszbikus lányokat invitálunk ágyunkba (tökmindegy, hogy pasink ott van-e vagy sem)? Undorító, hogy arra gondolunk, hogy párunk után szeretkezik velünk egy leszbikus lány! Hogyan várhatjuk mi azt el, hogy kielégítenek bennünket, ők meg mehetnek haza, miközben mi éljük a kis családunkkal az életünket? Ki akar a mi "kapcánk" lenni???

Hát ez felháborított. Hiába írtam előzőleg, hogy személy szerint én nem keresek leszbikus lányt, hiszen senkinek nem akarom megbántani az érzelmeit, mivel tudom, hogy egy leszbinek más életútja van, komoly kapcsolatot keres (már amelyik). S olyan lány/nő érdekel, aki hasonló mint én: nincs érzelem, max. barátság szinten, semmi családrombolásos téma, kizárólag alkalmi szex. De mintha ezt nem is látta volna az otromba hozzászóló, keményen kaptam a fikát!:PPP

Pemete: örülök neki, hogy boldog vagy! Párommal nekem sincs gond, meg a "többivel" se(ha érted mire gondolok), csak én vágyom a lányos szexre, ezen felül. Mi alapból mindig smárolunk, még ha csak elmegyünk is egymás mellett, meg az egész nap tiszta erotikus, simizések meg minden...;) Mikor rendben van köztünk minden, akkor ez megy...:)

Mango: sok helyzet nekem se adódik. Illetve hogy igazán őszinte legyek: semmilyen helyzet nem adódik!:(((

170. pemete
2008. okt. 2. 10:42
*szerelmes
169. pemete
2008. okt. 2. 10:41

Na most egy darabig nem is gondolok lányokra, olyan szép esténk volt tegnap:) Olyanok voltunk, mint a szerelemes kamaszok, tök jó volt:) Boroztunk, csókolóztunk, meg minden:P

Tisztára odavagyok:) El lettem csábítva.

168. a4cf17146e (válaszként erre: 160. - Mothertiger)
2008. okt. 1. 16:19
Mothertiger, nekem nincs helyzetem, csak gondolatim.
167. pemete
2008. okt. 1. 16:15

Akkor neked tényleg szükséged van egy nőre:)

Nekem alapjáraton csak simán a szexen jár az eszem egyfolytában:p

Már az őrületbe kergetem vele a páromat. Szerencsétlen egész nap melózik, van hogy 500 kilómétert megy egy nap, hazajön, aztán este örülne hogy lefekhet, én meg még ilyenekkel zaklatom XD

2008. okt. 1. 10:26
Nekem mindig az eszemben van...;) :DDD
165. pemete
2008. szept. 30. 11:14

Hát akkor nem küldöm hozzád:D

Ő maradjon csak meg barátnőnek!

NA tegnap meg ma már nem járt annyit ezen az agyam. Egyébként néha vannak ilyen fellángolásaim, és akkor nagyon érdekel a lányos dolog, aztán meg mintha elfújta volna a szél, eszembe se jut!

2008. szept. 29. 09:50

Meg tudom győzni???

Az, akit meg kell győzni, az nem az én formám...;)

163. pemete
2008. szept. 29. 09:47

Hát igen! Bár én nem is keresgélek, csak álmodok össze-vissza mindent:)

Nem írom le, mert még az írásba is belepirulnék!

Amúgy sose tudnék úgy ránézni a barátnőmre! Mégiscsak a barátnőm! ÁÁÁÁh, azt neeeeeeeeem!!!!

De ha kell, neked kölcsönadom, ha meg tudod győzni:D

2008. szept. 29. 09:36

Mondd el!;)

Lehet egyébként, hogy attól függetlenül hogy nem szép, és neked nem tetszik, jó lenne vele...;)

Ahogy írod, hogy "választani mindig lehet", sajnos ez nem igazán van így, lásd az én példámat, én se nagyon válogathatok, már évek óta keresem az "igazit", de választék se nagyon van, nemhogy igazi...:(

161. pemete (válaszként erre: 160. - Mothertiger)
2008. szept. 28. 16:59

Ja, hát a téma az a kíváncsiság volt, meg hogyha olyan helyzet adódna, meg stb. Egyébknét nem tetszik nekem egyáltalán! Nem egy szépség arany szívem, viszont megszépíti, hogy nagyon jófej:)

Tehát eszembe se jutna, hogy vele...

Ha már lehetne választani, márpdig azt mindig lehet, akkor egy csinos, jó alakú lányra esne a választásom. De ez még mindig nem a realitás. Dehát amit álmodtam...júúúúúj, az durva volt nagyon!!!

2008. szept. 27. 11:53

Pemete: talán túl sokat vagyunk ebben a topikban...;) :D Ha nem vagyok indiszkrét, milyen témában beszélgettetek a barátnőddel? Egyébként ő tetszik neked, mint olyan?

Mango: veled konkrétan mi a helyzet?

159. genlips (válaszként erre: 152. - Borisz226)
2008. szept. 27. 11:05

Rád hivatkozom, mert tőled idézek.

Jött az első nagy szerelem életemben, el voltam bűvölve, szerelmes voltam. Természetesen jött az ötlet: 3.nak egy lányt bevenni, és még én jártam utána a jelölteknek. Aztán történés nélkül elszakadtunk egymástól és most van 1 azzal össze sem hasonlítható kapcsolatom. Ahol már nem tudnám elfogadni azt, hogy harmadik belépjen az ágyunkba.

Miért? Azzal magyarázom, hogy az elsőnél alárendeltem magamat, tényleg bármit megtettem volna a kedvéért. Abban az esetben is, ha nekem az szevedéssel jár, elnyomtam volna valahogy magamban. A másodiknál már ezt nem teszem meg. Ha feljött ilyen téma, őszintén megmondtam, hogy azonnal vége kell lennie. Ok: az első által megtanultam, hogy ez nem működhet így a további kapcsolataimban, mert annyira sérülök. És akkor az nem lehet az a bizonyos ’igazi kapcsolat számomra.

"Az is figyelemre méltó, aki a párja kedvéért próbálja ki csupán szeretetből, mert mindent megakar adni neki. ... Egyrészt ha van párom és szeretem akkor próbálom teljesíteni a vágyait, kívánságait,..."

Megpróbálhatod... de az én esetemből leszűrheted, hogy bizony még akkor is csinálja ezt a másik fél, ha úgy igazán – igazából nem származik jó belőle neki. Az elsőnél én annyira határozott voltam, hogy még lépéseket is csináltam az ügy érdekében és mindezt úgy, hogy az igazi gondolataimat elnyomtam, a lelki szenvedést teljesen figyelmen kívül hagyva egy maszkot húztam és csak csináltam, amit tudtam.

Hangsúlyozom, hogy ez Nem azért volt (és a másodikban azért nincs), mert az elsőt jobban szerettem, mint a mostanit szeretem... Az oka tényleg az, hogy ahogy kihevertem az elsőt szakítás után, rájöttem, hogy csak egy bohóc voltam és sokmindent csakis az ő kedvéért tettem (hozzáteszem feleslegesen, hiszen nem maradtunk együtt). Rájöttem, hogy én is pontosan annyira számítok, mint a másik. És ezt csak úgy tudom tenni, ha a legőszintébb vagyok az érzéseimmel, gondolataimmal kapcsolatban. Az őszinteség eszköze a kifejezés, főként a beszéd, ezért mindent kertelés nélkül elmondom a véleményemet, így azt is, hogy már az is nagyon fájna, ha csak kérésben fogalmazná meg.

„Örüljön neki hogy a párja őszinte vele és megosztja a vágyait, nem a háta mögött csinálja. Előbb utóbb úgy is...”

Szerintem vannak olyan emberek, akik nem tanulták még meg, hogyan lehet egy pár mellett megmaradni, de meg lehet csinálni és meg lehet tanulni.

2008. szept. 26. 14:39
Sziasztok lányok! Én annnnnyyyyyira megértem MOTHERTIGER érzéseit!!! Akárcsak az enyémek lennének. A különbség annyi, hogy én fojtogatom őket minnél jobban a béka hátsója alá. Mert mi lenne, ha ... stb!
157. pemete
2008. szept. 26. 14:26

Szió kedves Tigris!

Olyat álmodtam az éjjel, hogy le se merem ide írni!!! Este itt volt a barátnőm, és borozgattunk 3-an , azátn dumáltunk egy csomó dologról, és szóba kerül a lány dolog. Gondolom ennek hatására jött ez az álom. Hát nagyon elgondolkodtam, hogy mégis mi lenne ha gondolati síkról áttenném a valóságba a dolgokat. De egyelőre még bátostalan vagyok. Vagy mégsem? Vagy most akkor mi van?

De hát ez az álom...

2008. szept. 25. 18:10

Borisz, még annyit tennék hozzá, hogy valóban megy a szex szerelem nélkül, de csakis egy lánnyal. Lányba nem lennék szerelmes. Akármennyire jól csinálna dolgokat. Páromat se a képességeiért szeretem...

Férfival a szex valamilyen érzelem nélkül nálam egyáltalán nem működne. Régen talán, de most már elképzelhetetlen.

2008. szept. 25. 17:58

Pemete, itt vagyok!

Csak hazajött a párom, meg napok óta kínzó fejfájás gyötör.

Előzményekre válaszolva: 36 évesen azért már csak nem szórakozna velem egy lány, hmm? Ámbár én nagyon úgy érzem, hogy nem én vagyok az ideális számára, a távolság miatt. Úgyhogy marad szerintem ez is barátság szinten, amíg ki nem regel ő is a site-ról...:(

Borisz, tisztelem a nézeteidet, de nem minden pasi egyforma. Az én párom sajnos kicsit konzervatívabban gondolkozik, tehát ez neki nem fér bele. Őt is tisztelem ezért, nem nyaggatom a vágyaimmal, majd lesz valami.

154. Borisz226 (válaszként erre: 153. - Pemete)
2008. szept. 25. 16:55

SZia!

Igen én indítottam a témát.

"Szeretnéd ha két férfi kényeztetne? Vágysz rá? Próbáltad? (nőknek címezve)" címmel

:-) Lehet válaszolgatni oda is...

153. pemete
2008. szept. 25. 10:07

Szia Borisz!

Láttam indult egy olyan fórum, amiben az itt feltett kérdéseidre választ kapsz, gondolom te indítottad:)

Úgyhogy nem is szaporítom a szót, ott biztos több minden érdekeset találsz majd:)

Tigrisem hol vagy??? Nagyon eltűntél!

2008. szept. 24. 18:39

Sziasztok!

Pasi vagyok.

Hát igen, egy női test nagyon szép, kettő még szebb.

Ahogy vissza olvasgattam, akik itt vagytok "csak" biszexek vagytok és van párotok(pasi) mellette.

Érdekes dolgokat írtatok. Örülök, hogy azért vannak még nők akik érzelem(szerelem) nélkül tudnak szexelni pusztán azért mert jólesik. Az is figyelemre méltó, aki a párja kedvéért próbálja ki csupán szeretetből, mert mindent megakar adni neki.

Azokat a pasikat meg nem értem akik nem engednének be még egy nőt harmadiknak.

Egyrészt ha van párom és szeretem akkor próbálom teljesíteni a vágyait, kívánságait, ha ebből még én is profitálhatok az külön öröm, de felőlem lehetne vele kettesben is ha úgy szeretné...

Másrészt ha attól fél, hogy az új partner többet tud adni párjának és őt kiüti a nyeregből ez hülyeség. Örüljön neki hogy a párja őszinte vele és megosztja a vágyait, nem a háta mögött csinálja. Előbb utóbb úgy is... Meg különben is szerinte miért épp vele él? Mert szereti és Ő kell neki, Vele akar élni.

A többi csak szexuális kíváncsiság, játék stb.

Szóval én engedném a páromnak, ha szeretné , sőt másik pasival is lehetne a hármas-kettes (persze a párom örömére), ha szeretné.

Őszinteség kell és nincs féltékenység.

Bocs ha hosszú lett...

Egy kérdés még:

Két pasival próbálnátok - tátok? (párotok lehet egyik)

kéne egy ilyen fórumtéma is..

151. pemete
2008. szept. 24. 10:34

Hát próba cseresznye!

Egyébként tényleg nayon szép az a tetkó amit felraktál ide! Mit nem adtam volna érte anno, ilyen szépen tudok rajzolni...

Az enyémet az exem tervezte, rajzolta, aztán a papírral elballagtam egy sráchoz aki meg rámvarrta. A mai napig imádom!

Na mindegy, a lány meg mint már írtam próba...

Remélem vele több sikerrel jársz! De azért ne higgy el mindent amit mond, csak óvatosan, hátha ez is csak szórakozik.

2008. szept. 24. 10:23

Igen, tetoválok. Már amikor... Most felújítás alatt van a gépem, alkatrészcsere, meg ilyenek, tehát kényszerszünetem van... Pedig rengetegen nyaggatnak miatta.:)

Most összeismerkedtem megint valakivel... De tőle is messze vagyok. Elég jól néz ki, kedves, aranyos. Ő kezdte, és biztosan komolyabb mint a tizenévesek...:D

149. pemete
2008. szept. 23. 11:49

Most nézem az adatalapodat. Te tetoválsz? Nagyon szép, amit felraktál:)

Erről jut eszembe nekem is át kéne már varratnom az enyémet, majd valamikor el kéne mennünk a párommal a haverjához, aki legutóbb is átvarrta 4,5 éve. Lifetime garancia van rá:p

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook