Szerelem ❤️💙💛💜💚🧡 (beszélgetés)
Te kevesebb vagy!
Lehet nem néznénk le ennyire ha nem itt élnél és dolgoznál!
Most már egyre biztosabb vagyok abban, hogy belőtted magad vagy valami ütőset jól beszlopáltál és attól képzelődsz, álmodozol.
Ejnye-bejnye! 🍷 😀 😂
Ja, az adatlapodon rajta van, hogy feleség és anya.
Akkor bocsi, nem szóltam.. 🙈🙈🙈
Köszi!
Meg találtam 21 évvel ezelőtt!
Biztos!
Meg fojtani!
Ugye??
Alapjáraton kipattogok az érzelmes, csöpögő dolgoktól, erre azt látom, hogy az áradozik róla aki semmit nem tud a világról sem nemhogy a szerelemről...
Úgy ír, mint valami unatkozó, világtól elzárt grófkisasszony a toronyszoba félhomályából.
Mindig mondom, mindenkinek megvan a maga közönsége, hátha itt rátalál a szerelem. ;).
Huh ezt aztán aztán leírtad:D
Szerelmem hajóján már tengeri betegséget kaptam,,Vuk pedig ül a taton.
Nem is fogod átélni a monitor mögött....
Lehet róla cukormázzal írni, üres szavak míg csak el képzelni tudod!
Köszönöm tényleg! 😊😊 Ez valóban jó lenne.
Beaulieu: Igen, de nem is tanácsnak mondanám, inkább vélemény, gondolatmenet. Amivel vagy egyetértesz, vagy nem.
Nyilván a szerelem kompromisszumokkal is jár, vagy lemondással, de egy valóban igaz szerelem szerintem többet ad vissza, mint amennyit elvesz. Szerintem egyébként a szerelem halála a tervezés. Ha tervezgetünk, meg logikai úton, matematikai egyenletekkel akarjuk megfejteni. Nem fog működni. Spontán alakul ki ez.
Ha valakivel összeakad a tekinteted, egymás szemében meglátjátok a csillogást- persze fontos a személyiségbeli hasonlóság is. Ha a szerelem hajója kiköt a te mólódon, akkor felszállhatsz rá.
Onnan már a szél és a hullámok visznek tovább téged és elindul a közös szerelmetek hajója és onnantól a hullámokra és a szellőre bízhatjátok magatokat, az majd visz titeket előre a vízen.
Én nem mondtam, hogy nem beszelhetsz.
És mivel én tartalmasan tobbedjere válaszoltam, a viselkedésem se ezt mutatja, hogy ne lehetne. De ezt tudnád, ha lennél emberek közt. Ez csak egy tanács, amit ki lehet tenni a kukába.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?