Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
úúúúúú én is újra el olvastam de szerinte nagyon összevan hányva !!
Érthető volt amit írtam ??
Gyorsan akartam és egyszerre mindent .
Még ahhoz annyit hogy ők vissza költöztek Csabára sőőőt már akkor 2006ban is Csabán laktak, Ózdon csak 2-3 évet voltak .
Katus mi szerintem egy kategóriába tartozunk :-))
Én is Kb ott tartok a nekem senni történetnél !!
Ja amúgy egy órát körmöltem és a közösre írtam egy levelet arról ami így fel dobott .
A naplómba erről nem szettnék írni nem ilyesmire találtam ki :)))
A múltkor így is valaki elhagyott a házi buli után:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok lányok!
Nati én csatlakozom a verjük meg a mérleget mozgalomhoz szívesen. Plusz 10 dekát mutathatok fel ismét, pedig tegnap is szépen ettem szerintem... Na hát ma már a gyűrűimet is vehettem le akkorák az ujjaim, mint a szafaládé. Vizesedés én így szeretlek. Na mindegy ez is egyszer ELMÚLIK! :D
Macus örülök, hogy jól telt a hétvége, majd számolj be a blogodban is, ha még nem tetted volna meg. Most megyek én is update-elem magam napló ügyileg. ;)
Sziasztok édes kicsi csillagocskáim :-DDDDDDDDDD
Végre végre itt vagyok :-))
Üdén vidáman boldogan :-))feltöltődve mint az atom
Fantasztikus hétvégém volt :-))
Nagggyon nagggyon pozitív vagyok .Wááááóóóóóó Wááóóóóówwww :-))
Petrácska és Melike nagyon örülök hogy újra itt vagytok ,örömmel olvastalak titeket !!
Csak így tovább csajszik ügyesen okosan és persze soha nem hagyjatok el minket :-))
Anikó most tartottátok törpikének a szüli napját ???
Bella Én valószínű nem fogom megnézni(nem magam miatt) ezt a filmet majd esetleg ha már adják a Tv-be :-DD Vhuuha ha :-DD
De biztos jó lehet!!! ez az amit jelöltek Oscarra ugye??
Natika miért vagy mérges azt írtad -2kg ????
Katus mi zus ??
Nagyon értelmes dolgokat nem tudok kérdezni mert lassan két napja nem voltam itt naplóban is el vagyok maradva úgy hogy van mit be pótolnom !!!
Ma egész nap itthon leszek majd jövet menet ide kuksizok :-))
Amúgy én mindennel foglalkoztam a hétvégén csak a kaja oda figyelésre nem :-))
Ettem mint a rozsda éltem mint Marci Hevesen nyilván majd az eredménye is meg lesz :-((
De le tojom !!
Gyerekek!!!!a lelkemet olyan szinten csodás pozitív hatások érték hogy azt elmondani nem tudom :-))
jó étvágyat :)
csak abban reménykedem, hogy a mérleg nem rossz :D:D ne hogy már megszivasson :D
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?