Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Na igen a drága ellenségünk a mérleg :DD
Imádattal és teljes utálattal és éreztetünk iránta :DD
Én egyszer ennél nagyobbat szívtam mérleg ügyben :)
Itthon ez a hagyományos volt csak, az is 200 éves kb.
Elmentem barátnőmhöz és egy tök modern digitális mérlege volt. Mondom egy életem egy halálom csak ráállok már :)
Na igen..., a következő jelenet, kicsit előre vetítve, egy őrült nő beszalad a Media Markt-ba, egyenesen a digitális mérlegek felé, és felkap egyet a hóna alá és fut a pénztárhoz :)
Ennek az volt az oka, hogy az itthoni nem csalt túl sokat mínuszba (!!!!), csak 6 kilót :DDD
Sziasztok!
Én nem szedek semmilyen fogyi szert. Te már próbáltad ezelőtt ezt a kapszulát?
Szed valaki valamilyen fogyókúrás szert??????
Én szedni fogok szűztea kapszullát,mert az nélkül az emésztésem egyenlő a nullával!!
Én is mérlegűrült vagyok, sajnos! Utálommmmmm, hogy mindig rá állok.
erről le akarok szokni már rég óta, de nem tudok :-(
Szia Csinil!
Legelőször is köszönöm a gratulácót!
Remélem, hogy ha elkezded Te is a diétát, akkor én is sűrűn és sokat gratulálhatok Neked!
Az előbb leírtam Napocsnak a módszeremet, de ha bővebben érdekel, szívesen segítek bármiben.
Nekem is nagyon nehéz volt a kezdet, mert hatalmas önkontrol kell ahhoz, hogy a családodnak főzz, neked meg hozzák az egésznapos menűt. Én azt a módszet választottam, hogy lefőzök egész hétre szombaton és így sokkal kisebb az esély arra, hogy bűnözzek.
De végig csinálom, mert rászántam magam, hogy 58 kg-ra lefogyok. Ugyanis nekem az az álom súlyom, amit elis fogok érni. Még 16 kg-ot fogyok és révbe érek ( mint Regina)
Soha többet nem akarok toyogni, mert én azt csináltam.Soha többet nem akarok DUCI lenni. Ezt minden reggel elmondom amikor felkelek.
Sokat segít a fogyásban a nagyméretű nadrág amiből kifogytam. Mielőtt bűnözni szeretnék, mindig előveszem a nagy nadrágot és egyből elmúlik a falási rohamom. Nagyon jó taktika.
Ha van kérdésed írj!
További szép napot Neked és aki ezt olvassa!
Szia Napocs!
Köszönöm szépen a gratulációt. Nagyon jól esik a lelkemnek! Szeretném, ha Te is eljutnál ide és átélnéd ezt a boldogságot!
Hidd el cserélnék Veled szívesen, mert nagyon jó érzés az a -32kg. Ezt szavakba nem lehet elmondani. Ezt meg kell élni. Legalábbis én úgy érzem. Én éhezés nélkül boldogan fogytam le.
Naponta ötször eszek és 4-5 liter folyadék.
Én a kórosan elhízottak közé tartoztam. Nagyon nehéz volt azt a hatalmas súlyomat cipelni. Fájtak a lábaim fáradékony voltam stb... De nem kell ezt ecsetelni, hogy mivel jár.
Januárba beneveztem egy fogyókúra versenybe, és szerencsémre az első 100-as csoprtba bekerültem.
Egy hónapig ingyen hozták a napi menűt, ami nagyon finom. Az első hónap eredménye -9kg75 dkg. volt. De sajnos 25 dkg-on múlt, hogy nem jutottam be az első tíz közé. Úgyanis Ők a Cég saját költségén fogyhattak le az álomsúlyukig.
De kaptam akkora motivációt és lendületet, hogy aztán saját költségemen folytattam a diétát és még folytatom is, mert nagyon finom és hatásos.
A bőrömön meg se látszik az a -32 kg. Ha nem én csinálnám, lehet else hinném, hogy csak eszek és fogyok.
Hát röviden ennyi az én eddigi fogyásom története. Neked is és mindenkinek azt kívánom, hogy sikeresen letudjon fogyni.
A fórum az nagyon sokat segít.Nagyon jó megosztani az örömöt és a bűnözést ( mert az is becsúszik néha).
Egységben az erő!
Ha van kérdésed, vagy ha segíthetek bármiben írj illetve írjatok.
csoki bünti :)
nem is rossz, mérkeget nekem is kell vennem sajna a 130 as kicsit kicsi ennyit ír " error " :DDD
naaa az nem is rossz :)
milyen módszert választottál?
Ezzel még tuti vagyunk így egy páran :D
Te mikor kezded?
Én most nem merek ráálni. A mérleget is eldugtam nehogy a szemem előtt legyen. :S
Ha fogyozom és stagnál egy idő után azt én se szeretem úgyhogy nem is szoktam csak hetente-másfélhetente ráálni. Nagyon eltudja venni a kedvem, ha napokig megse mozdul :S
Én mérlegfüggő lettem. Nem is tudnék nélküle élni most már. :)
Persze fogom még utálni, ha stagnálni kezdek, az tuti.
GRAT!!!:)
Mi a módszered?
Ok !!!_8kg
holnap reggel kezdek!!!Jó éjt lányok!
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?