Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Jó éjt neked és mindenkinek igaz hogy már 9 óra de csak mozgok egyet ezzel a feka fiúval .
Puszi jó éjt mindenkinek
Megcsinálod!
Asszem lassan elteszem magam holnapra, ha lesz időm jövök.
Puszi és jóccaka!
Köszönöm szivem de még csak egy hét telt el ha kibírom egy fél évig minimum akkor már látszata is lesz és tényleg gratulálni fogok saját magamnak!
ÚÚÚÚ de még addig mennyi minden lesz jön a tél a disznótorok szezonja,az ünnepek !! Van fogalmatok róla hogy mi megy itt végbe akkor Pffff..... élet veszélyes.
De nem baj itt leszünk mi még akkor is egymásnak és tartjuk egymásban a lelket:-))
Wow, nem is rossz.
De most a rántott husit is megkívántam, kis krumplipürével alá light. :-D
Mindkettő tetszik, valamelyiket megcsinálom.
Köszi-puszi :*
Büszke lehetsz magadra, hogy megállod!
Gratula!
Nagyon sűrű napom volt jól el fáradtam és nagyon ügyeltem az evésre szóval itt az este már csak ezt kell kibírni de gyors lenyomok egy 35 perc Billy Blanks-ot és utána már biztos ki bírom mert bolond lennék enni torna után gyors tusolás és szunya.
Muszáj kibírni, ma este nálunk óriási a csábítás van tegnapi jó füstölt húsos babos szárazbab leves ,oldalas sült krumpli ,befőttel én főztem és csak 3 kor ettem de csak 18dkg husit nyers káposzta salátával .
Gondolyátok el ezelőtt nekem is símán ez volta vacsorám minden gond nélkül be vacsiztunk ja és még kenyér is .
Na de most ilyen szóba sem jöhet !!
Mindíg ezt mondom ismerősöknek hogy nagyon nehéz így diétázni hogy főzni kell minden nap és ki bírni a csábítást !!JAA és nem is akármit husos,zsíros kalóriában gazdag cuccost apácskának a rántott karfiol nem kaja sőőőt semmi amiben nincs hús!!
De az én párom soha nem diétázott és nem is fog rengeteget dolgozik mezőgazdasági szolgáltató és fa kitermelő .
Szóval vagy a traki rázza szét vagy a motor fűrész úgyhogy neki kell a kalória most éppen fát vág úgyhogy eszik is rendesen csak savalja hogy én nem tartok vele.
Én nem vagyok éhes, de...
...holnap főznöm kell.
Családnak paprikás krumpli virslis-kolbászos ,nekem meg passz...
Valami ötlet? Olcsó, gyors, és könnyűűűűűű :-)
Itt vagyok drááááááágáim!!
Ne beszéljetek édességrőőőőőől kitartááás mossatok fogat.
De mondjuk lehet hogy szemet kéne mindig mondom nekem a szemem a hibás minden bűnös falatért:-))
beleolvastam a naplódba, mire vagy allergiás?
én is az vagyok, majdnemhogy gyűjtöm őket,
ha tudok segítek.
sziasztok, sehol senki? na a mai sok főzésem a fagyasztóba elmaradt, holnap kerül rá sor, úgy hogy ma gyorsan összedobtam egy lecsót. Keveset ettem belőle és 3 kor sikerült a 1 órát tornáznom, hálás vagyok aki irta a Blanks nevet, a you tubon kerestem ,tök jó a fazon, meg a tornája is eléggé csinálható, megizzadtam rendesen. Este már csak gyümölcsöt merek enni.
Napocs gratula a -2 kg-hoz.
Megjöttem!
Megnéztem a Callenetics-et, nem rossz!
Ma jóformán egész nap gyümit ennék!
Meggyet akarooooooooook! :-D
Szia Napocs!
Hogy haladsz?
Mi volt a mai menüd?
Szerintem fáradtak vagyunk, fránya időjárás se segít!:-D
Sziasztok :)
Hű ma nem nagyon sokan voltak , ezek szerint minden csini el van foglalva? :DD
Sziasztok Csinikék!!
Nem régen értem csak haza a fodrásztól, gyors visszaolvastalak titeket, de azon kívül semmi másra nincs időm sajna :-((főznöm kell.
És utána vissza az ovikába a csemetéért.
Na este jövök! Ja és még tornázni is kell ma
Nekem bejött Leslie, csak a lelkesedésem ment alább.
Plusz az, hogy otthon régen szőnyeg volt, most parketta van és csúszkálok rajta.
Calleneticsről nem sokat tudok, de utána nézek, hátha meglelem a magam sportját. :-D
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?