Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? fórum

Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)

2010. szept. 7. 20:30

Leslie Sansone

Utána néztem a csajnak. Egész jó...

Hát van még a testmozgásnak még extrém de annál izgalmasabb, kellemesebb formája, na de azt nem csinálhatja egyedül az emberlánya :)

1498. Night Angel (válaszként erre: 1497. - Jegesbrumm)
2010. szept. 7. 20:23

Leslie Sansone nekem tetszett, de abba maradt a lelkesedésem.

Bicaj érdekelne, de sajna nincsen.

Futásra gondoltam még, de az idő...

Szóval mindenre van kifogásom:DDDD

2010. szept. 7. 20:11

eddig mivel próbálkoztál ? (mármint mozgással?)

Nekem a bicajozás, meg a Zumba jött be. De sajnos most minimum két hétig nélkülöznöm kell mindkettőt, egy apró eü. probléma miatt. De utána.... A zumbát azért szeretem mert tömegben lehet csinálni, minimális lazsálással. A bicajozás meg jól esik.

1496. Night Angel (válaszként erre: 1495. - Jegesbrumm)
2010. szept. 7. 20:08

Köszönömmmmm!

Csak a mozgást kéne már megszeretnem!!!

1495. jegesbrumm (válaszként erre: 1494. - Night Angel)
2010. szept. 7. 19:57

Hűha!

Ez igazán látványos! Istenem mit nem adnék a mostani számomra "álom-alakodért". És tök jól áll a zöld kabát :))))

1494. Night Angel (válaszként erre: 1493. - Jegesbrumm)
2010. szept. 7. 19:53

Ámen! :-D

Raktam fel képet a Mérlegelő c. naplómba, ha valakit érdekel.

Szégyenlős vagyok ám!

1493. jegesbrumm (válaszként erre: 1491. - Night Angel)
2010. szept. 7. 19:48
A gyógyító ételek nem ártalmasak :) és a pocak sem nő tőlük. Tudod: kis mértékben gyógyszer, nagymértékben orvosság :)
1492. Night Angel (válaszként erre: 1490. - Jegesbrumm)
2010. szept. 7. 19:46
Köszönöm szépen!
1491. Night Angel (válaszként erre: 1489. - Móriczka)
2010. szept. 7. 19:44

Szeretnél képet?:)

Tulképp sikerült tartani a heti -1kg-t és jóformán ettem mindent.

Mostanában vannak gondjaim, megkívánok ezt azt, ugyan a súlytartáshoz elég, de a fogyáshoz nem és sajna még messze a cél.

Meg félő hogy a mézes kenyér amit ettem a torkomra a hasamra is ment!:-D

2010. szept. 7. 19:42

Night Angel!

Igazán ügyes és kitartó vagy! Gratulálok a rengeteg mínusz kilóhoz!

1489. Móriczka
2010. szept. 7. 19:41

Aztaaaaaaaaaaa egy év alatt fogytál 50kg???????????

Miért nincs fenn képed??

1488. Night Angel (válaszként erre: 1487. - Móriczka)
2010. szept. 7. 19:38

Tavaly augusztusban kezdtem az egészet, előtte két hónappal leraktam a cigit is.

Na erre nagyon büszke vagyok, hogy megszabadultam a koporsószegtől! :-)

1487. Móriczka (válaszként erre: 1486. - Night Angel)
2010. szept. 7. 19:36
De nem is az a lényeg hogy 125kg vagy 130kg hanem az hogy a mostani 78kg az szenzáció és mikor hány éve voltál 125-130kg
1486. Night Angel (válaszként erre: 1484. - Móriczka)
2010. szept. 7. 19:28

Ööö, azaz igazság, hogy nem tudom pontosan hány kg voltam, mert:

-már két hete keményen diétáztam amikor ráálltam a mérlegre,

-a mérleg amire ráálltam analóg volt és 125 kg-ig mért,

-az a dög nem hogy kiakadt de túlpörgött 5 és 6 kg között állt meg.

Én 128kg-tól számolom...

2010. szept. 7. 19:26

A babos megoldás az jó, h a rántás elött kiszedek magamnak. ezt kipróbálom, csütörtökön lesz nálunk bab, hogy maradjon péntekre is, mert a héten sok a munkánk. Különben ma én is úgy csináltam, hogy délbe ettem CH-, estére meg a fehérjét.

Ügyesek legyetek lányok, megyek mára, jön a barátnőm, megyünk szaunázni, jó lesz a melegbe ülni:):) Zsír olvadjon rólunk:):)

1484. Móriczka
2010. szept. 7. 19:18

Sziasztok Csinikék!!

Vissza olvastalak titeket!

Buttyka: Após korosztályodnak nem csak az a problem hogy mit neveznek munkának,hogy szerinte csak az a munka ha félig meg döglöttél ha nem inkább az hogy még mindig nem szokták meg azt hogy 2010 -et írunk és ma Magyarországon sajnos óriási munkanélküliség van és nagyon nehéz elhelyezkedni.Ők még arra emlékeznek mikor embereket közveszélyes munkakerülőnek nyilvánítottak.de viszont az hogy nem a hátad mögött akciózott az becsülendő !!:-)) Csók a papának !!

És a másik az éves kontroll nagyon jól teszed hogy mész én nem merek elmenni mindig attól félek kiderül valami Pffff.....Jó mi???

Night Angel jól olvasom te voltál 130kg ???

Vagy nagyon benéztem valamit???

Jégvirág!! én is minden nap főzök és pokoli nehéz így életmódot változtatni de azért mindig túl járok a hasamon és különböző taktikákat vetek be magam ellen:-)) pl ma füstölt husival készült száraz bab leves volt ehhez vagy valamilyen tészta vagy ilyesmi illik erős leves gyengébb második én palacsintát sütöttem

Na úgy taktikáztam hogy a levesből még azelőtt ettem hogy berántottam volna tehát lé ,répa zöldség bab és husi egy tányérral 3 órakor a palacsintából meg nem 50db ot csináltam hogy még reggel is legyen hanem ami pont elfogy így tudom a kisfiam meg evett 4 darabot ő ma már nem eszik a párom is tudom mennyit eszik kb és nincs több nincs plusz ,amit meg neki sütöttem nincs pofám megenni mert akkor mi marad neki de hogy ne éhezzek mi ki rá kettőt én is ettem fél6 körül .Na szóval így próbálom kijátszani magam :-))

2010. szept. 7. 19:15

Alufóliában sült gombás csirkecomb

Elkészítési idő: 45 perc

Hozzávalók:

* 2 db csirkecomb,

* 2 nagy fej vöröshagyma,

* 25 dkg gomba,

* ízlés szerint só és törött fekete bors.

Elkészítés:

a combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom.

A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom.

a megsózott, megborsozott csirkecomb darabokat külön-külön,

bőrével lefelé az alufóliára fektetem,

majd beborítom vöröshagyma-karikákkal és gombaszeletekkel.

Jól megsózom, megborsozom és lazán becsomagolom.

Előmelegített, forró grillsütőbe vagy gázsütőbe teszem a négy csomagot.

Az első oldalát 15 percig sütöm, majd megfordítom, és további 10 percig sütöm.

Ezután az alufóliát kibontom, és az ételt néhány percig fedetlenül pirítom.

2010. szept. 7. 18:48
Huu,jégvirág,ez a recept nagyon jó, ki fogom próbálni :) én páromnak csinálok most lasagnet mára,holnapra,kisebb adagot, én meg sztem már nem vacsizok semmit...holnap diéta lesz keményen,suli,egész nap rohangálás 8-tól fél 7-ig,10 perces szünetekkel :D Esetleg tudtok olyan recepteket, ami lightos, és barátomat sem zavarja,hogy diétás? :D
2010. szept. 7. 18:12

vacsira küldöm:):)

Sajttal sütött karfiol és brokkoli (320 kcal)

Hozzávalók: 1 db paradicsom, 50 g sovány sajt, 150 g brokkoli, 150 g karfiol, 10 g póréhagyma, só, rozmaring, olaj

Elkészítés: A karfiolt és a brokkolit sós vízben félig megfőzzük, leszűrjük, és kiolajozott tepsibe tesszük. Tetejét a reszelt sajttal megszórjuk, és 180 fokos sütőben megsütjük. A paradicsomot szeletekre vágjuk, hozzáadjuk a szeletelt pórét, sózzuk, rozmaringgal fűszerezzük, olajjal összekeverjük.

1480. 4a3af97442 (válaszként erre: 1479. - Night Angel)
2010. szept. 7. 18:09

én úgy látom, ha előre megtervezem és bevásárolok, úgy hogy azt tudjam megfőzni amit beterveztem, akkor elég jól be tudom tartani a kajálást, tehát nem esek neki a hütőnek, de ha semmi ötelete, akkor végem!!!

pl. ha utazom és nem készítek kaját, akkor az egész nap el van rontva, mert amint éhes vagyok felfalok mindent.

1479. Night Angel (válaszként erre: 1477. - 4a3af97442)
2010. szept. 7. 17:58

Átérzem!

Én ált. kétfelé főzök, diétás és nem diétás, de vannak napok amikor grrrrr, vagy nincs kedvem főzni, vagy nincs idő rá.

Ha meg csak "egy koszt van" akkor próbálok vagy az adagra figyelni, vagy lightosabb körettel vagy köret nélkül eszem az ételt.

Ki lehet bulizni csak akarni kell és nem legyinteni hogy majd holnap...

Fasírt salival, hmmm, most mondtál valamit! :-)

1478. Night Angel (válaszként erre: 1476. - 97c4bc0225)
2010. szept. 7. 17:55

Értem, hasonló genetikai hajlamokkal rendelkezem mint te.

Én még húsvét után volt éves ellenőrzésen és a koleszterinem magas lett, de ráfogtuk a sok tojásra...

Azért megígértette velem a doki, hogy ne sunnyogjam el az éves vérvételt.

Anno majd 130 kilósan nekem magas volt a vérnyomásom, mostanra állt be 110/60-70re.

Abban is biztos vagyok, hogy amikor tömtem magas lehetett a cukor szintem is, vérvételkor normális volt az értéke.

Ha másért nem is de az egészségünk miatt érdemes lefogyni, engem ez is vezérel...

2010. szept. 7. 17:54
hát ez az, holnap bajba leszek, mert a fiaim mennek vissza a suliba és a fagyasztóba főzők. Lesz spagetti, töltött paprika, fasirozott, azt hiszem az utobbinál maradok, salátával. A héten nagy lesz a kísértés,aki mindennap főz, az tudja milyen nehéz betartani, főleg ha magadnak nem terveztél semmit.ezért jobb ha megtervezzük!!!
1476. 97c4bc0225 (válaszként erre: 1473. - Night Angel)
2010. szept. 7. 17:50
Éves kontroll. Kíváncsi vagyok az értékeimre. Meg mivel ugye éppen életmódot váltok, hátha az orvosok tanácsolnak valamit. Megmérte a házidoki a vérnyomásomat is, 140/90 volt mondta, hogy épp a határon van. Szóval teljes vérkép, vizelet. Mert hogy anyukám cukros. Apukámnak meg magas a vérnyomása... Szóval genetikailag hajlamos vagyok nem csak az elhízásra hanem az ezekkel járó nyavalyákra is, ezért most jól kivizsgáltatom magam. A dokinéni rögzítette a magasságomat, súlyomat is, úgyhogy ha meg van a lelet visszacsattogok vele, hogy mondjon vmi okosat. Koleszterin szint mérés is lesz meg minden. Talán meg kell majd nézetni a pajzsmirigyemet is, nem lehetséges-e, hogy azért nem ment idáig a fogyás annyira. Mert ez kínkeserves, hogy lefele nagyon lassan megy, felfele meg annyira gyorsan, hogy szinte hihetetlen. Meg hát na nem árt azért évente egyszer megnézni hogy mi újság odabent. ;)
1475. Night Angel (válaszként erre: 1474. - 4a3af97442)
2010. szept. 7. 17:44

Gratu a -1kg-hoz, az tökéletes eredmény egy hét alatt, egészséges fogyás.

Mit fogsz főzni, enni?

Adhatnál egy kis tippet.:)

2010. szept. 7. 17:41

sziasztok csajok, egész jól bírtam napközben, pedig milyen pocsék az idő.legszivesebben csak feküdnék egész nap, meg nassikáznék a tv elött, de hát ha eddig nem szúrtam el, akkor már csak kibírom az estét is.Jó, hoyg mondod a labort, nekem is pénteken lesz meg az eredményem.

ma reggel ráálltam és 1 kg ment le 1 ét alatt:):)

igaz, hogy közben meg is volt, úgyhogy lehet víz??

na mindegy az a lényeg, hoy kevesebb lett. Holnapra meg kell tervezne, hogy mi lesz a kajám, nehogy felfaljak mindent.

1473. Night Angel (válaszként erre: 1471. - 97c4bc0225)
2010. szept. 7. 17:28
Miért kell menned vérvételre?
2010. szept. 7. 17:26
Szép napot mindenkinek,i történt errefelé,mióta ne voltam? Elkezdődött a suli,hó vége van,szívunk ezerrel,este fél 9ig meló van reggel 8 tól...múlt hét óta fél kilót fogytam xD Azt azért hozzátesze,szüleimnél voltam,ott ne diétázhattam :S :D
2010. szept. 7. 16:32

Nahh visszatértem a dokinénitől, kaptam bejjutalót a laborba, csütörtökön ha minden igaz akkor megyek lecsapoltatom a vérem :P

A kaja fini volt és jól is laktam vele, bár a gombának és a karfiolnak annyira nem örvendtem a "grillezett tavaszi zöldségek" címszó alatt, de meglepő módon egész jó volt. Még a végén kiderül, hogy nem is vok olyan nagyon finnyás, csak egy ici-picit. (De az is lehet h baromi éhes voltam? :D)

No mindegy kíváncsian várom az esti lecsót zsírégető pékárúval!

1470. kubin (válaszként erre: 1469. - Night Angel)
2010. szept. 7. 16:16

köszi :)) azon leszek ;)

De én megyek szerintem pihengetek, meg olvasok egy könyvet, talán este még visszanézek, jóóók legyetek CsiniCSajok :)))

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook