Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? fórum

Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)

2010. nov. 19. 13:37
Szép szeplős lesz tőle a tükör :D
2010. nov. 19. 12:35
Milyen gáz, ha valaki fogmosás közben tüsszent. :D
2010. nov. 19. 12:21

Sziasztok!

Anikó az is valami! Én rá se merek állni, mert mensi után ráálltam és ijesztő volt, gyorsan eldugtam a mérleget... :D Kapja be :( Majd én is lötyizek és akkor remélem beindul végre.

2010. nov. 19. 08:49
sziasztok Csajok
2010. nov. 19. 08:00

Szép reggelt!

Mai mérlegelésem 78,8 kg. Kemény 10 dkg 1 hét alatt. Nagyon tudok. :D

2994. Móriczka
2010. nov. 18. 21:54

Kata ha jó kislány leszel biztos hoz neked a mikulás csak célozgassál rááááááá!!:-))

Gabi a gombával meg te adtál jóóóóóó ötletet nyammm gomba krém leves na majd a hétvégén kivitelezem a történetet.

Jaaaaaaaj és milyen kis drága apácskád van hogy veled tart a leves buliba .

Na csajszik ha nem haragszotok de megyek mer a Fábry Sanyit imádom, hát még a műsorát pont ezt a részt az elején a bevezetőt és a dizájn centert megyek holnap jövök !!

Jók legyetek !! Éljenek a csajok,kezeket a paplan fölé!! Ne igyatok mosatlan gyümölcslevet és Beethoven a zene Mozartjaa

Puszi jó éjt !!

2993. 97c4bc0225 (válaszként erre: 2991. - 4a3af97442)
2010. nov. 18. 21:28
Bárcsak nekem is hozna a névnapi tündérke, vagy a mitulát báti egy turmixot. Én is akarok löttykúrázni!!!!!! Leveselniiiii
2992. 97c4bc0225 (válaszként erre: 2985. - 71c15041f3)
2010. nov. 18. 21:26
Mi Sottyonban voltunk, no meg osztrákiában egy kis ajándék beszerző körúton. Nővéremnek 13.-án volt a névnapja, anyunak és nekem meg 25.-én lesz, úgyhogy a hétvégén irány pest ország fülhuzingálni! Én már le is csaptam az ajimra, pulzusmérős karóra a teszveszről 3100 pénzért. Zsír új, csak annyi a "hibája", hogy nincs hozzá használati. De hát azt majd megoldom, ha mást nem savban :P
2991. 4a3af97442 (válaszként erre: 2988. - Móriczka)
2010. nov. 18. 21:24
Nekem is muszáj megterveznem!! Képzeld jővő hétre a férjecském is csatlakozni akar a lékúrámhoz, látja a hatását és azt mondja, mi lesz ha én lefogyok ő meg itt marad pocakosan?? Na amit szólsz??? Holnap eszünk rendesen,én lightosan-remélem- meg szombat-vasárnap is eszünk és majd hétfőtől főzők levest. Én gondoltam csinálogombakrémlevest, meg borsót, meg egy vegyeset, kicsi csirkemellet belefőzve. De a te tőklevesed is guszta, nekem is van tőköm a fagyasztóba, lehet én is kipróbálom.De az se rossz ha pulyka v csirkemell darabokat belefőzünk és azt is tumixoljuk. Egy cipőbe evezünk, én már görcsölgetek:(:(
2010. nov. 18. 21:24
Ott is hagyta dzsuvásan a gyümi-centrifugát! :D:D:D:D
2989. Móriczka
2010. nov. 18. 21:18
Waaaaaaaaaaaaaooooww figyelitek a Bari Köztbe is a Novák Laci lé böjtöt csinál és azt mondja mint a kis ujja olyan sovány lesz:-DDDDD
2988. Móriczka
2010. nov. 18. 21:12

Nah vagyok :-))

Köszönöm a választ a tea ízesítéssel kapcsolatba úgy gondolom továbbra is bele teszem azt a pár csepp édesítőt és citrom levet , mert nem igazán van jelentősége de viszont ízre meg nekem így jön be:-))

Gabi ma olyan finom tök levest csináltam hogy hét nyelven beszélt lett vagy 2,5-3 liter egész nap rá jártam (gyalult tök,kapor ,só,pici édesítő,ecet pici tej) isteni finom volt .

Annyit gondolkodtam hogy mi a kutya fütyi levest csináljak és valahogy be ugrott hogy nekem van gyalult tök a fagyóba ,és ahogy ott kutattam megláttam hogy karalábé is van úgy hogy valószínű holnap az lesz a levesem .

Ráadásul ma én is úgy jártam mint Juliska a viccbe:-)) úgy hogy egy cipőbe járunk.

Ezért kezdtem el megint a leveket mert ilyenkor hajlamos vagyok hogy elszaladjon a paci és nagyon nem szeretném ,úgyhogy most ebbe a 4-5 napba különösen nagyon tudatos leszek .

2987. 4a3af97442 (válaszként erre: 2980. - Móriczka)
2010. nov. 18. 20:22

Sziasztok! A mai napom katasztrófális volt idaáig...Anyukám nagyon megbántott, egész nap sírtam, ebből kifolyólag nem ettem semmit, hozzásegített a fogyásomhoz. Most este felhívott és bocsánatot kért, ami jól esett, úgy hogy most sokkal jobb a kedvem, és örülök a levelednek is, és igazad van, hogy az élet túl rövid ahhoz, hogy mindenen örlődjünk, remélem rendeződik ez a dolgom is...

Holnap kimegyek ausztriába, sajnos a fiam megfázott, remélem nincs semmi komoly baja, nem hiányzik a műtött tüdejének. Távgyógyítás már meg volt.Már tervezem a kajámat hétvégére, nehogy elszúrjam, olyan klasszul haladtam, csak most meg is fog jönni:(:( De majd remélem jönnek azok a KATT-ok !!!!!!!!!!! Ha nem jönnék ma már aludjatok jó, olvadjon a zsír rólunk, puszi nektek

2986. 3fd432567f (válaszként erre: 2984. - 71c15041f3)
2010. nov. 18. 17:35
Nagyon :$ :)
2010. nov. 18. 15:04
Hol vagytok drágaszágok? :D
2010. nov. 18. 13:07

De jó volna már egy jó kis szalonna sütögetés. Mmmm.

Persze majd csiniként tavasszal. :D

2010. nov. 18. 10:45
Lehet, hogy ízesítés címszó alatt azt érteti mindenki, hogy mű citromlé és cukor... Amúgy én megmondom miért iszom natúran a gyógyteákat, mert eddig akárhányszor próbáltam megízesíteni, búvárosat játszott. Legalábbis a zöld-teával kétszer befürödtem. Egyszer édesítőt tettem csak bele, kihánytam azon-nyomban, aztán következő alkalommal citrommal próbálkoztam a végeredmény ugyanaz lett. Azóta aranyszabály nálam, hogy zöld teát magába iszunk és pont. De nekem ízlik is úgy :$
2982. 71c15041f3 (válaszként erre: 2981. - Móriczka)
2010. nov. 18. 09:36

Én se értem, de én úgy szoktam inni. :)

A fogam tegnap szerencsére nem fájt, de ma már kezdi megint. :(( Mindegy, este go jóképű doki bácsi!

2981. Móriczka
2010. nov. 18. 09:00

Ja és még akartam kérdezni!

Olvasgattam itt ott hogy ezek a teák mint mályva,zöld tea,földfűkeverék tea stb ízesítés nélkül ajánlott fogyasztani.

Nem értem miért van jelentősége ??

Szóval ha én meg iszok egy bögre zöld teát 5 csepp édesítővel és egy evőkanál citrom lével akkor az mi a kutya izé miatt nem jó??

Miért jobb az ha magamba kényszerítek egy bögre langyos ízetlen löttyöt mikor minden plusz kalória

nélkül kicsit ízesebben kellemesen is elfogyaszthatom.

Vagy ez is csak egy agyrém ,hogy ami az életmódváltással kapcsolatos az legyen rossz,kellemetlen ?

HIHETETLEN NEM ÉRTEM !!

2980. Móriczka
2010. nov. 18. 08:45

Szióóóóó csajok!!

Most értem vissza az ovikából ,gyors elolvaslak titeket közbe elkortyolok egy forrókávét és aztán tűűz tovább.

Gabi csak okosan,ügyesen mindég legyél pozitív :-)) .Az én fiam még csak 4és fél éves és mire olyan idős lesz mint a te fiaid és annyit mindent el is fog érni az életbe akkor mi leszünk a világ legboldogabb emberei a párommal és mindenkit aki esetleg bánt vagy nem jó hatással van ránk stb.nagy ívbe le kakálunk.

Te/ti/ se hagyd hogy bár mi is elkeserítsen főleg ha tudod azt te tehetetlen vagy az ügyben .Túl rövid az élet ahhoz hogy más(bárki legyen az) elfuserált dolgai miatt heteket,hónapokat esetleg éveket őrlődjünk.

Na szóval zsírégetésre fel!!!!!!!

Nyeljük a paradicsom levet !!

Kata kellemes délutánod volt ,hááááát nem egy elveszett csajszi vagy az biztos ,várjuk a fotókat a shoppingolás eredményéről :-))

Ja meg úgy kidobott az ágy hogy apácskára estél vissza :-DDDDDDD te aztán tényleg égeted a zsírt éjjel nappal ;-)

Anikó mi újság fogfájás ügyben ??

Na akkor legyetek jók ha tudtok,mozogjatok sokat :-)) zsír és szénhidrátmentes napot mindenkinek.

Pussz

2010. nov. 18. 08:18

Sziasztok csajok!! Elég vacak az idő, és olyan sok helyre kell mennem:(:(

Ma úgy döntöttem nem főzők krémlevest, hanem veszek egy tasakosat és azt eszem meg délben. Délelött meg a rostosokon meg a paradicsomlén elleszek. Ez utóbbi nagyon ízlik. Köszi Móriczka, hogy irtad, biztos nem próbáltam volna ki:)

Mérlegem 30 dekával többet mutatott, de ez nem gond, mert meg fog jönni hétvégén, és ez ilyenkor oké!!

Nagyon ügyesek vagytok a tornával, én lightosan csinálom, izomlázat ne kapjak:):

Puszi nektek

2010. nov. 18. 07:36
Szép reggelt csajok!
2010. nov. 18. 05:33

Az a j, ha behalás van. Legalább érzi az ember, hogy jól csinálja és hatásos! ;)

Mellllesleg szépséges hajnalt mindenkinek!

Engem rendesen kidobott az ágy. Na nem most,hanem még 2:45 körül. Egy darabig sikerült is hasznosan tölteni álmatlan perceimet, azzal, hogy felébresztettem az uram (+18):D:D De aztán ő holtan zuhant össze és pikk-pakk visszaaludt. Kifáradt biztos a tegnapi ajtó beépítésben :D Én meg relaxáltam, nyomkodtam a telefonom, angol quizt töltöttem ki rajta, elvoltam, aztán mikor 4:50-kor csörgött az órája, becókmókoltam a lapost ide az ágyikóba. Meg hoztam könyvet is, hátha kiolvasnám véletlen az egész internetet itt sebtiben :D:D:D

Legyen szép napotok! Sőt! Zsírégető szép napotok!!! ;)

2976. kubin
2010. nov. 17. 23:15
huh.. ma voltam taekwondo edzésen... hát behalás van, szóval lépek is csicsikálni, holnap elolvasok mindent :D de ma már nem élek :*
2010. nov. 17. 22:17

Sziasztok csincsik!

Én ma egész délután Sopronban sétafikáltam. Négy órás shopping körút, míg G egy ajtót volt beépíteni. Sokat nézelődtem, meg vettem magamnak egy lúdtalpbetétet is. Vagyis nem is kifejezetten az, hanem harántemelő és lábtámasztó. Remélem beválik, mert hajlamos gágoni a lúdtalpam. Bár mióta kaptam gyógypacskert itthonra azért látszik változás. Első héten úgy feltörte a talpam, mint a szél. Viszont képzeljétek, mióta ez a papucs van, nincs tele annyira bőrkeményedéssel a talpam. Nem gondoltam volna, hogy van összefüggés a kettő között és tádámm mégis. Vettem magamnak még egy sálat is 800.- volt. Muszáj volt valamit a nyakam köré tekerni, mert úúúgy, de úúúgy fáztam :S Aztán ha már ott voltam szerváltam hozzá egy 500.-os sapit is, nagyon kis cuki, fehér. Majd csinálok képet! Meg egy 1000.-os felsőt is lőttem, bulizni valós csinit. Nahh ennyi az esemény a lábamat lejártam, de azért jót mulattam, csak sajna egyedül.

Most pedig megyek és alszom egy nagyot, hogy holnap jöhessek megújulva dobálni az energiabombákat nektek! ;)

2974. 4a3af97442 (válaszként erre: 2971. - Móriczka)
2010. nov. 17. 21:42

Szia Macám, nem ez most a drága jó anyukám!!!

Ne is menjünk bele, úgy sem fog megváltozni, nekem kell másképp felfognom a helyzeteket, hogy ne idegesítsem fel magam!!!Igazad van, másra fogok kocentrálni, ha kell erővel is!!! Már most jobb, hogy írtam nektek!!!

Csinálod mág a lékúrát?? Én nagyon élvezem, annyira hatásos, mióta elkezdtem lement 3 kg biztos. 5-én kezdtem, és már jővő hétre is tervezem, hogy milyen leveseket csinálok. Olyan finomak!Csináltam amgamnak egy táblázatot, amit te is annak idején, h mikor hány kilót szeretnék elérni és ez tök jó!!! Főleg ha összejön a tevemmel a súlyom:):)

2973. Móriczka
2010. nov. 17. 21:37

nahh...akkor én lépek !!

Jó éjt csajszik, égjen a zsír!!

Holnap jövök !

Pusszantás

2972. Móriczka
2010. nov. 17. 21:31

Na de igen visszatérve tényleg a KATT a fontos :-))

Háá áát ez a lékúra..... azért ne vidd túlzásba elég szegényes táplálkozás kell a hús is ez-az inkább csináld úgy hogy váltogatva egy hetet rendes változatos de okos táplálkozás utána pedig pár nap lé böjt ,vagy egy napot úgy megosztani hogy ebéd után már csak lé de azért délelőtt legyen fehérje meg amire a szervezetnek szüksége van hogy ne legyen gond ne gyengülj le:-DD

2971. Móriczka
2010. nov. 17. 21:24

Szió Gabi !!

Jaj te szegény nem irigyelek ez még az a story amit a múltkor körvonalaztál az éppen padlón lévő elválni akaró rokon ,hogy támogattad lelkileg ez-az aztán meg a kedves rokon meg mikor rendbe lett a szénája már téged le sem szart és másokkal mulatott????

Most megint jöhetne a közhely hogy ó ó ne is törődj vele ,nem érdemli meg hogy törd magad rajta meg ilyesmi ,közhely de tényleg igaz .

koncentrálj a kis családodra magadra ,ránk ,meg a csinosodásra .

2970. 4a3af97442 (válaszként erre: 2969. - 7a23ed9179)
2010. nov. 17. 21:13
Nem tudom, hogy más, h van vele, de nagyon nehezen emésztem meg, hogy kihasználnak. Tudom én vagyok a hülye,mert hagyom magam , de én már csak ilyen vagyok. Inkább adok, meg segítek és utána meg szenvedek. Irigylem azokat a csajokat akiknek az anyukájukkal jó a viszonyuk, itt is vagytok többen, ilyenkor elgondolkozom, hogy én miért nem??? Minden bőrt leszednének rólam, és csak szenvedek!!! Köszi,h ogy kérdezted, de nem akarom lehúzni a bezsélgetést, úgy hogy örüljünk a KATT-oknak. Most hétvégén nagy szükségem lesz rá, mert kimegyek a fiaimhoz Ausztriába, már nagyon várom, pénteken megyünk és vasárnap jövünk. Remélem feltöltödöm egy kicsit!!!!!! A KATT-okat meg figyelem majd, mer tényleg nagyon jól haladtam, ez a lékúra nekem nagyon tetszik. Ezt meddig lehet csinálni, Anikó, Maca mit tudtok erről??

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook