Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? fórum

Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)

3029. argosz1967 (válaszként erre: 2955. - 71c15041f3)
2010. nov. 21. 09:22

Szia Anikó8205!

Köszönöm a szép szavakat.

Hidd el nekem is az ad erőt az utólsó kilókhoz, hogy itt lehetek köztetek és bátoríthatlak benneteket. Mindig arra gondolok, hogy nekem már csak pár kiló kell az álom súlyig, mig van akinek annyi mint ami nekem volt 48kg.

Ha nekem sikrül, akkor Nektk is fog!!

Akkor Neked nem is illetve nincs is 48kg súlyfelesleged, mint nekem volt.

Nekem a lábamra is kétszámmal nagyobb cipő és papucs kellett.

Majd a jövő héten csináltatok a párommal egy képet a régi nadrágommal és a régi papucsommal és cipőmmel.

Érdekes látvány lessz.

Vedd meg a csizmát és érezd jól magad benne! Sok energiát ad a boldogság a fogyókúrához.

További szép napot Neked.

3028. Móriczka
2010. nov. 21. 09:12

Halihóóó

Köszi Anikó aranyos vagy :-))

Háá átt ez így sikerült (3db kép van ugye)?!!nem egy új építésű ház ezért aztán nem valami egyenesek a falak sem ,ezelőtt gyerekmintás volt a tapéta és ezért nem is volt olyan feltűnő de most hogy egyszínű lett úúúúúúúúú nagyon kiadja a fal hibáit :-(( Na de ez van majd ha nyerünk a lottón ledúljuk az egészet és építünk újat ,csak előbb lottót kell vennem :-)

De hogy mondjak egy kis közhelyeset is, az a lényeg hogy friss,tiszta rendbe van így egy darabig megint ki bírja :-))

2010. nov. 21. 09:07

Sziasztok Csinikék!

Szép napsütéses vasárnapot kívánok nektek!

Itt nálunk Makón nagyon szépen süt a nap!

Felétek is?

Most gyorsan vissza olvasok, mert nem voltam egy párnapig. Megtekintem, hogy, hogy álltok a kilókkal.

Addig is szép napot amig visszaolvasok és jövök megint.

Annyi vasalni valóm van, hogy a fél napom rá megy.

Na de megérdemlem, mert elsumákoltam hétközbe.

2010. nov. 21. 08:42

Jó reggelt!

Maca nagyon jó lett a gyerekszoba, ügyesek vagytok!

Kata ne aggódj, tuti nem híztál hirtelen 5 kilót, rúgj bele abba a rohadt mérlegbe, h kirepüljön az ablakon. :D

3025. Móriczka
2010. nov. 20. 21:42

Na itt vagyok ! K É s Z a gyerek szoba és ezt 1 perces néma vigyázz állással ünneplem :-))

Amúgy teszek is képet a közösre .

Kata már a múltkor is akartam írni hogy a képeiden alapján arcra nagyon hasonlítasz a Janicsák Vecára szóval mikor nézem ezt az X-et és meglátom a csajszit rád emlékeztet :-))

Ja amúgy :

Én elküldtem privát Melindának a címet is és a jelszót is .

3024. 71c15041f3 (válaszként erre: 3020. - 3fd432567f)
2010. nov. 20. 21:07

Na majd rákukkantok. :)

Szép álmokat csajok!

2010. nov. 20. 20:56
Nemsokára kapok én is turmixot éééés akkor én is tudok majd lötyizni veletek! Juhúúúúú! Már ki is néztem a kicsikét, de még nem tudom mikor vesszük meg. Már várom nadon! ;)
3022. 97c4bc0225 (válaszként erre: 3015. - Móriczka)
2010. nov. 20. 20:55
Hát én ráálltam itthon a mérlegre, 120.4 kg-ot mutatott. Nem hiszem, hogy ilyen sokat híztam volna, még akkor sem, ha most múlt el a mensim. Szóval az itteni mérleg nem a hiteles verzió asszem kijelenthetjük. Holnap este érünk haza, de hétfőn szerintem lemérem magam még egyszer otthon meg centiket is és akkor majd bevésem, mert ez a mérleg egy kiszámíthatatlan sz*r... Ahányszor ráállok mindig mást mutat :D Pedig most lett cserélve benne az elem nemrég. Csak el van repedve a kijelzője, mert a gyerekek ugráltak rajta (nővérem gyerekei) hát lehet, hogy a mérleg azt nem szerette :P
3021. 97c4bc0225 (válaszként erre: 3017. - Schybie)
2010. nov. 20. 20:52
még mindig csinivagyok9 kukac gmail pont com egyszer már írtam Neked, biztos elkerülte a figyelmed! ;)
3020. 3fd432567f (válaszként erre: 3019. - 71c15041f3)
2010. nov. 20. 18:50
alabella.blog.hu ... ide csak a kajákat írom, van, amit megcsináltam, de nem jött be nekünk,azokat nem rakom fel,emg amiket tök alapnak tartok... :)
3019. 71c15041f3 (válaszként erre: 3016. - 3fd432567f)
2010. nov. 20. 15:58
Hol található a blogod?
3018. 3fd432567f (válaszként erre: 3017. - Schybie)
2010. nov. 20. 13:25
Dettó...annyira fáj,hogy megyünk moziba du., oda is kikönyörögtem a kocsit,jegyet már nem akarjuk lemondani...
3017. schybie
2010. nov. 20. 13:20

Sziasztok!

Látom itt össze vagyunk hangolódva mert tegnap nekem is megjött:)

Móriczka, kezet foghatunk kb én is így érzem magam most, és még szúr is:(

Délelőtt nagy erőfeszítésembe telt de megjártam a várost, vettem anyósomnak ajándékot, mert délután megyünk felköszönteni.

Erőt kaptam a múltkori léböjtötökön és ma csinálok egy lénapot. Úgy érzem magam mint egy diszó, lehet ez a mensi mellékhatása, de akkoris katasztrófális. Éhes még nem vagyok, ellenben nyűgös annál inkább.

Holnap ingatlannapot tartunk, már fel is hívtam pár telefonszámot.

Megkapom azt az e-mailcímet?

2010. nov. 20. 12:07

Hello Csajok! :)

Ez az első hétvége nálam is, hogy "beteg" létemre nem puffadtam fel, nem híztam...lehet,hogy az életmódváltástól van? :) Ma lementem boltba...ja...és örömmel jelentem be, 5 hete nem ettem semmiféle tésztát, és fehérlisztet sem...ja, és cukrot is csak nádcukrot használok, vagy édesítőt, úgyhogy, heppiség van...meg teákra rászoktam, de nem ilyen fogyisakat iszom,hanem vettem gyümölcsből készülteket egy teaházban,úgyhogy, most nekem az a téli lékúrám,egész nap el tudom iszogatni ezt a finomságot :) Párom meg teljesen belegárgyult abba, milyen tökjó,hogy ő is fogy velem, megy futni minden nap, reggeli pirítós,joghurt,ebéd csirke,rizs,saláták,vacsi alma, joghurt,szóval, nagyon rá van állva erre a healthy-k leszünk dologra...mindketten nagyon sokat fogytunk,tök jó :) Egyébként a méreteimet is lemértem,feltöltöttem,kezdek büszke lenni magamra :) Csak most nem tudok futni, mert köhögök is,beteg is vagyok...:( ma "csak takarítok", és olyat főzök...kicsit bűnözés,de megéri :) Csirkehusit megpirítom, só-bors-bazsalikom rá, aztán tepsibe bele, paradicsomkarikák rá, meg füstölt sajt/füstölt mozzarella...megsüt,rizzsel, nyáámmmm :) Ki mit főz ma? Holnapra várom az ötleteket...:) Ja,néhány dolgot felraktam a kajás blogomra, amit mostanában sütök :)

3015. Móriczka
2010. nov. 20. 10:39

Sziasztok csajok!!

Voltam már ma itt csak nem írtam :-(

Pakolok,takarítok mint a gép kezdem már magam kicsit fáradtnak érezni.

Ez a mensis időszak engem amúgy is nagyon meg visel ingerlékeny türelmetlen vagyok rossz a közérzetem ,próbálok jó kis pörgős zenét hallgatni hogy jó kedvem legyen ,egyedül vagyok itthon a kutya sem zavar és mégis érzem hogy olyan feszült vagyok ,nehezen megy a pakolászás is nincs az a az aktivitásom ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ úúúútálom az egészet .

Már azon is gondolkodtam hogy össze kéne kuporgatni egy olyan nőgyógyászati "csodára" ami szabályozza hogy nincs mensi .

A barátnőm a második gyerek után, annak már 3 éve tetette fel ezt a valamit azt hiszem spirál vagy valami ilyesmi és nem menstruál és nem lesz kismama sem, nincs rossz közérzet nem kell nézni hogy mikor nyaralhat ,ünnepekre meg jö-e vagy nem ,szexelhet-e,nem fáj a feje szóval tök jó nem szed fogamzás gátlót sem 5 évre teszik fel és 40000ft .És azt mondja ez annyira modern dolog hogy nincs semmi mellékhatása és veszélyesem .

Én is nagyon jónak tartom és szerintem 5 év alatt elköltünk 40e-t erre a két dologra /mensi,fogm gátlás/ inkább az hogy egyszerre kell ezt az összeget kiadni :-(

Na mindegy egyenlőre meg küzdünk a jelen helyzettel aztán meg majd alakul a dolog.

Katusom délután küldöm az adataimat nem akarom átugrani ezt a tortúrát csak most konkrétan úgy érzem mintha lenyeltem volna a gyerek fociját pppffúúúúú nagyon szar de hátha délutánra rendeződök kicsit.

Puszi mindenkinek !

Legyen szép napotok !!

2010. nov. 20. 08:18
Jó reggelt és szép hétvégét mindenkinek! :)
2010. nov. 20. 07:59

Helló csajok!

Mi is felértünk pestországba igaz 4 óóra alatt sikerült megtenni a 2,5 órás utat, de azért itt vagyunk egyben és ez a lényeg! Beállt a nullás egy cseppet :P

Mérlegelés Maca ne is mondd... Én most itthon vagyok, úgyhogy ráállok erre a mérlegre de nem ígérem, hogy hiteles :P

Jajj mennem kell kakaót csinálni a babykémnek, ágyikóba viszem, most tápászkodik :) Anyuék már kaptak 7-kor ágybakávét! De anyuéba sikerült jól belelöttyinteni az édesítőt :$ Dolce Vita-t csináltam neki hajnalok hajnalán. Ez a vége, ha jófejkedni akarok :D:D:D

3012. kubin
2010. nov. 19. 23:10

na sziasztok csajék :D

ma voltunk mekizni, meg beültünk forrocsokizni... és lám-lám estére (?!) fogytam vagy egy kilót.. a reggeli méréseimhez képest :D:D

szóval nagyon királyul van ez megcsinálva :D holnap meg party... már erre várok honapok ota, remélem jo lesz, és lesznek jó pasik :D:D nagoyn rá vagyok állva a táncolásra,... szóval drukkoljatok, hogy minden jól menjen ( meglepiszülinap is lesz).

Grat mindenkinek mindenhez :)))

ALudjatok jól, meg álmodjatok szépre magatokat :*

3011. henkoki (válaszként erre: 3010. - 71c15041f3)
2010. nov. 19. 19:41

:-DDD Legszebb öröm a káröröm...

Mindjárt indulunk bowlingozniiiiiii!

Pusza mindenkinek! Holnap beszámolok!

2010. nov. 19. 19:17
De jó! Megjött nekem is a mikulás! :(
3009. Eprecske83 (válaszként erre: 3008. - Henkoki)
2010. nov. 19. 15:32
cupp érte ;)
3008. henkoki (válaszként erre: 3007. - Eprecske83)
2010. nov. 19. 15:21
Ó, fogsz is, ne aggódj! Amúgy mindenki azt mondja, hogy a fogyáshoz kitartás meg akaraterő kell - hülyeség. Ez csak ahhoz kell, ha sanyargatod magad valami kúrával. A fogyáshoz nem kell más csak elhatározás, józan ész és türelem - ez meg neked mind megvan! Upsz, most kikotyogtam a nagy titkot! ;-))) Cupp!
3007. Eprecske83 (válaszként erre: 3001. - Henkoki)
2010. nov. 19. 15:14

Szia Drága!

Ez most igen jól jött... köszi :D

Neked hatalmas grat, hogy Magad mögött hagytad a 9est is, egy életre...

boldog lennék, ha én is ott tarthatnék ;-)

pussz

2010. nov. 19. 15:08
Majd lassan írunk. xD De hülye vagyok ma!! :D
3005. henkoki (válaszként erre: 3004. - Móriczka)
2010. nov. 19. 15:07
A lemorzsolódás szerintem normális dolog. Viszont ez a fórum közel sem akar befulladni!!! Sőt, tiszta ideg vagyok, hogy sosem tudlak benneteket visszaolvasni! :-)))
3004. Móriczka (válaszként erre: 3002. - Henkoki)
2010. nov. 19. 14:56

na én is meg néztem!! kíváncsi fáncsi vagyok :-))

mi is vagy 30 indultunk és kb 15 en vagyunk :-(

A fórum indítónk is elpárolgott pedig ő volt a legelszántabb :-)))Nahh de ne vissza hanem előre tekingesssssünk :o)

3003. Móriczka
2010. nov. 19. 14:45

Na halihó csajszik!

Most jutottam ide itt voltak a szüleim apu le rakta a lamináltat mi voltunk anyával a segédmunkások ,segítettek vissza pakolni a bútorokat ez-az.

Az én párom nagyon későn jön haza ahhoz hogy tudjon segíteni(7-fél8), messze dolgozik rengeteget kocsikázik :-((

Nekem meg lassan indulnom is kell az ovikába ,de még előtte be ugrok valahová ajándékért mert az óvónéninket Erzsikének hívják és ma van a névnapja fel fogjuk köszönteni a kicsimmel:-))

Nagyon szeretjük mind a két óvónéninket eszméletlen jó pedagógusok ,tisztelem becsülöm őket a fáradhatatlan ,lelkiismeretes munkájukért ,soha nem fogom tudni meghálálni azt a sok mindent amit a gyerekek neveléséért tesznek kiváló emberek.

Pedig sajnos van nagyon sok olyan szülő aki reggel be teszi ,este elhozza a gyerekét és azt mondja vigyázzanak rájuk az a dolguk azért fizetik őket.

És azt észre sem veszik hogy milyen komoly munkát végeznek nap nap után hisz az óvoda egy nagyon fontos mérföldkő a gyerekek életében .

Úgy hogy biztos lesz majd aki epésen megjegyzi na a "nyalisok" pedig nem én csak azt szeretném kifejezni hogy hálás vagyok nekik a munkájukért és hogy végtelenül tisztelem őket és a köszönetemet fejezem ki ezzel, és ezt megteszem karácsonykor is és pedagógusnapkor is.De ha mondanánk hogy adjunk be pénzt azon meg háborogna a bunkó merta paraszt az én vagyok én lakom a tanyán :-D

Egyébként mindezt nem azért hogy különbül bánjanak a gyerekemmel mert 100% biztos vagyok benne hogy ők minden gyereket egyformán szeretnek és ez így van jól soha nem is várnék el mást .

Az ajándék pedig egy virág vagy bármilyen csekélység 1000-1500ft körül mert nem az értéke a fontos hanem a gesztus.

Na amúgy Anikó neked gratula ha nem is fogytál sokat de nem is híztál.végül is akkor nem hozta a hatását a fogfájás már mint hogy keveset ettél :-(

ÚÚÚÚÚÚÚúú Kata holnap mérleg nekem meg ez az első mensis napom :-(( gondolhatod Pfúúúú na mindegy majd lássssssuk .

Na megyek kászálódok aztán este jövök nem tudom mikor mert Benivel pakoljuk vissza játékokat stb stb :-)).Pussz legyetek jók!

3002. henkoki
2010. nov. 19. 14:42
Ja, amúgy most olvastam, hogy vki indított egy fórumot, hogy "20 kilót akarok fogyni, ki tart velem?", vagy ilyesmi címmel, és egyből lehurrogták, hogy ezer meg egy ilyen fórum indult már, aztán egy hónap sem kellett és behalt mind. De béééénáááák! ;-))) Bezzeg mi! :-)))
3001. henkoki
2010. nov. 19. 14:40

Szijjja Eper! Hallom gondolkozol, hogy kiküldetésbe vonulsz egy évre? Még jó, hogy Németben is van net, így nekünk akkor sem kell majd nélkülöznünk Téged! :-) Amúgy meg a helyedben én is megragadnám az alkalmat, mert így két gyerkőccel a nyakamon már nem is álmodhatok ilyesmiről! De míg nincsenek oldalkocsik, tiéd a pálya! Én drukkolok, hogy sikerüljön!

Na olvasgatlak vissza bennőtöket, mert nemtom mi a pálya! Cupp!

3000. henkoki
2010. nov. 19. 14:34
Hellllló Lányok! 3000 hsz! Nagggyon kemény!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook