Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Jó mányikűrözést! :D
Ma van drága keresztfiam szülinapja, 6 éves lett! :)
Sziasztok lányok!
Nati ez komoly? Na elmennek ők a.... Agyfasz, hogy lehúzzák az embert még az oktatásban is folyton grrr... Pótérettségi ennyi, felvételi még 9ezer... Csak azt nem tom a csóresz tanulni vágyó mit kezdjen magával... Tiszta kibaszááás!!! Csak a gazdagok tanulhatnak, tisztára, mint régen... Hova vezet ez? Megint mamutszőrben fogunk majd járni és ásóval kapargatjuk magunknak majd a gyökereket? Lásd bio-életmód? :D:D:D:D:D
mostanában úgy eltűntök... pedig nem is vagyok kultúrbarbár :D:D:D vagy ennyire taszitalak titeket? :D
megyek aludni, jók legyetek :D cupp :P
huh gyerekek én most ugy kiakadtam, de úgy... de úúúúúúgy!!!!!!!!!!!!!!!
miaz hogy 22ezerért pótérettségizhetek?!!!!!! ja és ez csak 1 tárgy :S és akkor magyarból meg 17 :S hát mi a f*sz ez? kire alalkitják ki ezeket?!!!! hát őszintén, valaki fizeesssse ki, szopjanak keresztbe a drága oktatási hivataliak :S :@@@@@
Én már próbáltam, és nagyon fincsi!!!
Más: Ma elkövettem a 2. baklövésemet a másfél hét alatt... grrr... :( El kell kerülnöm messze ívből a boltokat. :D
hÁÁÁ ÁÁT Kicsim ez nem lesz csodaszuperfantasztikus .
Január elején én is vergődtem írtam is a naplódba akkor. Hmmm....szinte most tértem vissza a régi kerékvágásba a múlt héten hétfőn és pénteken tornáztam először és ma negyedjére úgy hogy ez nem olyan sok :-(
Engem három dolog doppingol
Először és első sorban a csini találkozó tavasszal vagy nyáron :-DD
Másodszor az ovi bál na az majd hamarabb lesz olyan március vége felé jövő héten lesz szülői és akkor tudjuk meg .
És végül lesz egy ballagásunk és azokkal akikkel ott fogunk találkozni már régen találkoztunk :-)
Jó ötlet, finomnak hangzik:)
Csinik, én megyek lassan mára, sokat nem aludtam az éjjel, és nem azért, mert egy szép pasas "tartott szóval", hanem mert nem tudtam! Valaki mintha írta volna hogy telihold van, az rám mindig így hat:)
Szóval, ilyen korán, de jó éjt:)
Mondjuk ez így jól hangzik:) Lehet, megpróbálom...:) Aztán ha rászokok a kávéra, tudjad, hogy te voltál a hibás!:))
Maca, nagyon várom a csodásszuperfantasztikus eredményeidet, csakis azok lehetnek, hiszen annyit mozogtál, hogy hihetetlen! Gyöngyit is ismerem, azt a hszt még nem láttam, de visszaolvasok:( Sajnos, elég szr ügy, olyan gyorsan vissza lehet szedni mindent...
Ittt vagyok kicsikéim csak közben VV-t nézek !!
Én azt hiszem talán egyszer ha ittam ilyen italt engem nem vonz ,de viszont kávézom .
Melikém holnap mérlegelek de most azt az utat járom hogy vissza térjek az ünnepek előtti súlyra :-(((
Kb én is úgy jártam mint Gyöngyi .
te lehet még nem ismered őt őő az argosz67 tegnap köszönt be nekünk fantasztikus csaj fantasztikus teljesítménnyel .és sikerült neki IS 7 kilót fel kapni :-(
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?