Szeptemberi kezdésel nagy súllyal (155 ről ) ki tart velem? (beszélgetés)
Sziasztok csajok!! Még nem mentem sehová, délelött kellett dolgoznom, most meg itt dekkolok és várom, hogy induljunk.
Meli, szerintem az is jó-nekem bevált-, hogyha mondod magadnak mielött valakivel találkozol, hogy " nem veszem át az ő problémáját, ezt neki kell megoldania, és nem engedem meg, hogy leszívják az energiámat" Ha kérnek tőled segítséget, az más, ha tudsz segítesz, de nem a te dolgod másnak a gondját megoldani. meghallgatod és elengeded az életét" Szerintem!!
Lehet, hogy túl önzőnek tűnik, de az évek belplem ezt váltották már ki, mert én is hasonlóan szenvedtem mint te.
Macám, nekem az vált be, ha reggel lenyomom az edzésemet és túl vagyok rajta, igaz én már könnyebben vagyok, egyeül vagyok reggel itthon.
Csilla gratula, hogy tartósan 100 alatt vagy, csak így tovább,ha sokáig állok lassan utolérsz és akkor együtt megyünk tovább.
Anikó gyógyulást neked, én csak halogatom a fogdokit, de majd beiktatom.
Nati, Bella nektek sok sikert a holnapi naphoz!!!
Akik meg buliba mennek, engem is beleértve, jó szórakozást nekünk:D:D:D
:D:D:D:D én is vigyázok az ügyvédekkel :D:D:D:D
No Katus, igen lesz holnap is. Irtam 2 bnőmnek,ők holnap mennek, hátha esetleg beférek valahova, vagy valami... nagyon örülnék, mivel k*rva fontos lenne... Ha már az egyetmi nyilt napokra nem mentem, mivel hogy itt egy helyen lesz minden...
Bella jomunkát, meli jobbulást :)
többieknek meg szép napot :)
Ennek örömére hoztam két viccet:
Melyik a legdrogosabb mese?A micimackó!Füles folyamatosan be van lassulva - fű. Malacka folyamatosan retteg - LSD. Tigris ugrál, nem bir magával - speed. Micimackó dölöngél - heroin. Egyértelmű, hogy róbert gida a dealer.
A Madam kinyitja a bordélyház ajtaját, és meglát egy ötvenes,
cingár urat.
- Segíthetek? - kérdezi a madam.
- Natáliát akarom!!!
- Uram, Natália az egyik legdrágább lányunk, talán inkább
mást...
- Nem, nekem Natália kell!!!
Megjelenik Natália, és közli az úrral, hogy ezer dollár a
tarifája. Az szem rebbenés nélkül benyúl a zsebébe és odaadja az
ezer dollárt. Felmennek a szobára és egy óra múlva a férfi
elégedetten távozik. A következő estén az úr ismét megjelent és
Natáliát követelte. Natália elmagyarázta, hogy egyetlen vendége
sem jön két alkalommal egymás után, és nincs árengedmény, de
mikor a férfi megint odaadott ezer dollárt, egy órára újból övé
lett a lány. Harmadnap alig hittek a szemüknek, amikor a férfi ismét
ott volt. Újra odaadta az ezer dollárt és máris vitte a lányt.
Mikor letelt az óra, Natália meg is kérdezte:
- Senki nem kérte meg szolgálataimat egymás után háromszor. Honnan
jött maga???
- Philadelphiából.
- Komolyan??? A családom pont ott lakik!
- Tudom. Apád meghalt és én vagyok a nővéred ügyvédje. Ő kért
meg arra, hogy adjam oda neked ezt a 3 ezer dollárt.
Tanulság: vigyázni kell az ügyvédekkel és a micimackóval xDDD
Köszi... igyekszem ma kitombolni magam ;)
valóban rám fér.
DE aztán Veletek májusban!!! Belecsapunk a lecsóba!!!
Sziasztok csajszikák!
Fúú én olyan fejfájással keltem hogy gyááá. Hülye front fúj-fúj!
Nati :( A kiállítás még holnap is lesz? Utána se néztem :$ Na majd mennyáááá
Anikó hát azt nem csodálom, hogy nincs kedved enni nagyon... De amúgy mi volt a baja a fogadnak, hogy ki kellett húzni? Az én fogdokim hál isten konzerválásra szakosodott így ő még csodákra is képes, csak hogy megmentse az emer fogát. Nekem egyszer hosszában félbetört a fogam de nem húzta ki, "megmentette" igaz jó része mű, de legalább a tudat, hogy megvan mind a 32 :P Jobbulást Neked!!!
Bella jó munkát néked, ha már feltalálták ezt :P
Csillu biztos pihizik a szervezeted, de ne izgulj jó az út amin jársz és nagyon büszkék vagyunk ám rád! Nézd a jó oldalát ha nem hízol már az is valami, ha meg még fogysz is, hát az maga a gyönyör! Jóó murit nektek! Rád is rádfér egy kis lelki feltöltődés asszem! ;)
Meli sport, barátok és önkényeztetés. Így hirtelen ez a három dolog ugrott be lélekmelengető címszó alatt. Ilyenkor otthon kád víz enged, illatos gyertyák, illó-olajok egy pohár bor és a kedvenc könyved vagy ilyesmi ^^ Deee a meditáció sem egy utolsó dolog. Kis lélekfeltöltés, meg ellazulás és pihi ^^
Jó reggelt!
Asszem ma nem fogom túlzásba vinni az evést így foghúzás után. :(
Ma kerek 74 kg vagyok.
amugy jóreggelt...megint ki vagyok akadva :S:S:S:S
Az a a csaj akivel mentem volna pestre kitalálta, hogy lázas lett, és nem jön fel... egyedül meg el sem találok, szóval esélytelen :((( pedig már úgy vártam, már a buli sem érdekel, csak hogy megtudjak pár infót a továbbtanulásról, meg az egyetemekről ... reménykedem még a holnapban, hogy esetleg vki mellé betudok kuporogni, és felvisznek... talán :(
No mindegy, legyen szép napotok!
Fel a fejjel. Nekem van egy nagyon jó barátom,ilyenkor órákat töltünk együtt és beszélgetünk. Van,h alvás helyett éjjel. Nekem Ő nagyon sokat segít. Ha a munkahellyel van bármi nemű probléma akkor próbálj váltani. Én is így voltam, szerettem, amit csinálok, de a körülményeket már nem bírtam,így váltottam és olyan helyre mentem, ahol a meló ugyan az, de a közeg más (Tele.or-ból T.obilba mentem)
Sztem ilyen esetben tényleg nagyon fontos,h kiadd magadból ami bánt vagy ami sok neked. Ilyenkor amozgás is jó sztem. Volt,hogy éjjel mikor nem tudtam aludni fogtam magam és elmentem sétálni :)
Mégse tudok aludni:(
Köszi, igyekszem jobbulni:)
Valaki ajánljon nekem valamit, mert meghülyülök:( Ez a meló teljesen lefáraszt lelkileg!! Ki vagyok facsarva egy-egy munkanap után. Egyébként szeretem, nem akarok mást csinálni, csak ezzel nem tudok mit kezdeni. Régebb nem így volt, most kezdődött nem rég (öregszem vagy mi...:D). Fizikailag is fárasztott, de amióta az energiaitalokat iszom, azóta a fizikai fáradtság már nincs, viszont lelkileg teljesen kikészít, teljesen lemerít. Úgy érzem, mindent odaadok magamból és semmi nem marad nekem! És az a sok nehéz sors amit elmesélnek...Túl sok lett bennem az empátia? Tehát fizikai fáradtságot legyőzte az energiaital, de mi lesz a lelkivel? Azt mi tölti fel? Valaki...valamit...segítsen, mert kiakadok teljesen:(( Már nem tudok mit kezdeni:( Ti mit csináltok, ha lelkileg lemerültetek?
Hát ennek már a neve rettenetes, már az alapján ki van zárva, hogy valaha megvegyem...És nagggyon gusztustalan lehet, blöeeeee:(
Mindenki vegye úgy, hogy írtam valami szépet neki (a muffinra, a körömre, a vizsgára), annyira üldöz a balszerencse, hogy teljesen ki vagyok készülve és nem bírok többet írni, bár a jó szándék megvan, ezért írok legalább ennyit:) Remélem nektek jobban megy az élet, csajok:( Tényleg borzalmasan ki vagyok készülve, megyek lefeküdni, jó éjt mindenkinek:) Remélem hamarosan jókat is tudok beírni nem csak a panaszkodás lesz...
Naggggyyyyoonnn guszta a muffinod. Nyitva az ajtóm,várom...
Én lusta vagyok, jővő hét végégig biztos nem sütök semmit.
A szobafestő először viszi magával a tanoncát gyakorlatra.
- Először fesd le az ablakokat - hangzik az utasítás.
Másfél óra múlva jön a tanonc:
- Kész! A kereteket is befessem?
:D
Sziasztok csajok megjöttem! Volt egy kis csicsika is délután és a muffin is elkészült, a közösre feldobtam a recit ééés a képeket is.
Én kint vettem már nacit elég jó áron volt akció hogy kettőt véve olcsóbb meg ilyesmi. Elég jók vannak, de amúgy T*kko és C&A volt ez kint is, tehát van itthon Mo-n is bolt. Max az árukészlet lehet más. Amúgy nagyobb a választék nagy méretű ruhákból szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Nagy súllyal született babák - tapasztalatok velük kapcsolatban
- Igaz-e hogy a második baba mindig nagyobb súllyal születik mint az első?
- A második baba mindig nagyobb súllyal születik?
- Nagy súllyal is lehet Zumbázni?
- Mondják, hogy a testvérek egy családban egyre nagyobb súllyal jönnek a világra. Nálatok ez igaz volt?
- Nagy súllyal született csecsemők - Egészség, fejlődés, jövő?