Szép volt fiúk!!! Hajrá magyarok!!! (beszélgetés)
Óriási volt a hangulat, a gólnál pedig felrobbant az aréna.
Felejthetetlen élmény:)
Rajtam kívül csak 1-2 fő tippelt. Sikerre senki.
A német meccs előtt remélem, majd bátrabban tippelünk.
A magyar csapat legjobb játékosa Szoboszlai sérülés miatt lemaradt az EB- ről.
Vele ütőképesebb lesz a csapat. Szakmailag úgy látom, a magyar futball előrelépett a nemzetközi élmezőny mögé.
A magyar futball sikere kihat a politikai életre a választásokra is.
Ha üzleti szempontokat figyelembe vesznek, akkor a magyar csapatot kellene a bíróknak megtámogatnia.
Ugyanis nálunk van a legnagyobb közönség. ezzel együtt a legnagyobb bevétel a jegyeladásból.
Na ugye, hogy érdemes a magyar fociba tolni a pénzt! :p
*moderáció*
1-4
Eddig kiválóan működik a terv. :D
Miért jó nekünk, ha nyernek a portugálok?
Nyerjenek ma a németek, aztán a portugál francián a franciák, aztán a német magyaron mi, és már tovább is jutottunk.
A próféta szóljon belőled!
Csak aztán el ne bízzák nagyon magukat a fiúk. Könnyű ám átesni a ló tulsó oldalára.
Szóval, hol is van az a jutalom???
Remélem, nem akarod megtartani magadnak?
Ilyen eredményt senki sem mert tippelni, úgyhogy testvériesen el kell osztani egymás között, vagy megtartani a következő mérkőzés tippelésére.
Szép volt fiúk! Valahogy így kellett volna az előzőt is. Lesz ez még jobb is. :)
Jó meccs volt, kihoztuk talán a maximumot belőle. Mondjuk szegény Orbánnak nincs szerencséje. Lehet, ha nem nyúl bele abba a beadásba, akkor a mögötte érkező magyar felszabadít. No de, ha a meccs előtt azt mondják döntetlen lesz, rögtön aláírtam volna. :)
Mos már csak annak kell szurkolni, hogy a portugálok verjék meg a német csapatot. Ebben az esetben azt gondolom lehetne némi keresnivalónk Münchenben.
Szerintem a franciák lenézik a magyarokat, és elbízták magukat. Azt hitték, könnyen nyerni fognak, sőt, jól elvernek bennünket. Remélem, nem bízzák el magukat a mieink, hanem mindent beleadnak legközelebb !
Van egy mondás : Aki lebecsüli az ellenfelet/ellenséget, az veszíteni fog !
édesietenem, ez fantasztikus volt
én is elfáradtam bagyon
köcsög a bíró is
annak a faroknak is csak azért nem adott sárgát, hogy ne kelljen kiállítani
de amúgy is vak, és kapjabe