Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
Írd le privátban, full őszíntén!!
Nagyok kíváncsi vagyok! Nem fogok megsértődni.
hajrá!!
Jajj Istenem....
Csaj MINIMUM 9-es, de inkább 10-es volt, a srác meg 4-5-ös kategória.
Ne legéyl már ilyen naiv.
Egy kocka gyereknek NEM LEHET MODELL SZÉPSÉGŰ CSAJA!!!
Én nem nézek ki úgy mint egy kocka (igen jobbnak tartom magamat nála), mégsem lenne soha az életben ilyen barátnőm nekem.
Több, mint neked. Az ész nem a külső föggvénye, és értelmes emberekkel mindenki szeret beszélgetni. Hány geeket ismersz? Én jópárat, és érdekes módon nem olyan bénák, mint te, a nőkkel sem.
Tanulhatnál tőlük.
Mi mondanivalója lehet egy nem jóképű, nem stílusos, nem izmos, nem pénzes, unalmas geeknek egy BOMBANŐNEK?? :D:D:D
Mondjuk a lány véleménye érdekelne jobban, bár lehet, hogy csak azért nem küldte el a van barátom szöveggel, mert az egójának jól esett. De sokkal jobb pasiktól is biztos megkapja/megkapta, akkor miért szánt időt egy ilyen pasira???
Ez nem Hoolywood!!!
Kössz, nagyon jó fej vagy velem. Imádsz gonoszkodni igaz?
Ne utánozzam? Ezek után pont, hogy kezdek kedvet kapni hozzá. :)
"Nem hallottam miről beszéltek,"
A közös anyukájukról.
Ma a belvárosban csomó szép csajt láttam, és igazatok vannak semmi keresnivalóm a közelükben. Túl jó nők ezek hozzám. Én nem vagyok jó pasi semmilyen értelemben.
Egy másik eset a mai napon, a buszpályaudvaron láttam cigizni egy magas szőke karcsú szép lányt. Erre odamegy hozzá egy hátizsákos, csíkos pólós, átlagos arcú szemüveges srác hozzá. Ilyen geek-nek tűnő egyén. Leszólította a srác a csajt, aki éppen zenét hallgatott, a gyereket ez nem tántorította el, és dumálni kezdett a csaj nem hajotta el.
Egy dolgot sajnálok, hogy nem volt alkalmam a srácot megszólítani, és kifaggatni. :( Érdekelne volna, hogy mit csinált.
Egyáltalán mégis honnan gondolta, hogy egy fullos szőke csajnál neki, mint geek lehet esélye??
Előítéletes vagyok, de akkor is, ez ép ésszel belátható, hogy egy ilyen pasinak soha nem lesz ilyen nője, csak ha tele van pénzzel. XDXDXDXD
Viszont jó volt látni, hogy lehet utcán megszólítani lányokat.
Becsülöm a srácot a bátorságáért, mert neki sokkal több van ezek után, mint nekem, de túl magasra tette a lécet.
Nem hallottam miről beszéltek, nem tudni, hogy mire jutott a gyerek. Ezt sajnálom, hogy nem derült ki. :((
Egyébként igazatok van, nekem nem való vonzó barátnő, csak is átlagos!! Egy ideje nem húzom a szám a molettebb lányokra. Lehet nekem velük kellene próbálkoznom.
Nem, már nem emlékszem.
De miért érdekel? Én csak azért említettem meg, mert bíztos akartam lenni benne, hogy nem őrült meg:DDD
Nem baj!
Már törölt nick.
Nem te vagy, már rájöttem. Ő azért egy kicsit más volt mint te.
Köszi!
Sosem találtam volna meg, pedig én voltam az első hozzászóló:DDD
Egyébként nem találok semmit sem Team6009től.
Nem dob ki semmit a kereső. :(
Nagyon remélem, hogy igazad van.
Egyébként 25-en vannak az irodában. Legalábbis én ezt az információt kaptam.
Ez nem biztos. Nem tudom mekkora a cég, de biztos vannak a te korosztályodból is. Nálunk is elég vegyes.
Mi az irodánkban 6-an dolgozunk 2 nő és 4 férfi. Mi nők, már családosak vagyunk, én roppant fiatalos a kollégáim szerint, akik 30-44 közöttiek. A cégnél is sok harmincas van, persze a legtöbb már családos, de azért szoktunk együtt járni szórakozni, meccset nézni kivetítőkön, stb. Az idősebbektől, akik jó esetben tapasztaltabbak, bölcsebbek, sok dolgot lehet tanulni:D Mi sokat beszélgetünk a srácokkal bármiről, akár csajozásról is, programokról, stb. Mi idősebbek is tudunk tőlük tanulni, és ők is tőlünk.
Próbálj meg velük jó kapcsolatot kialakítani, mert ez a munkán kívüli életedre is jó hatással lesz.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?