Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
Az a bajom a logikáddal, hogy nincs.
Iszonyatosan szűklátókörű vagy, és ez már nem fog változni sose.
Mi bajod a logikámmal?
Mi bajod azzal, hogy aki jól néz annak magasak az elvárásai külső szinten is, s, hogy még simán beképzelt is ettől?
Írd már le!!!!
Jó neked. Gondolom a logika sose volt erősséged.
Tényleg, van bármi, amiben valaha jó voltál?
"média az oka mindennek". Hol írtam ezt?
Bocs, jóindulatú voltam, feltételeztem, hogy nem magadtól vagy ennyire sötét. Úgy látszik, mégis.
Miért lennék médiaidióta?
Ez egy annyira tipikus sületlen baromság, hogy a "média az oka mindennek". :D:D:D
A "jó nőket" tekintem homogén masszának a témát illetően, Ők egy csoportja a női nemnek, és nem lövök bakot azzal, amit ítt írogatok ezen az oldalon régóta!
Én leírtam már százszor, hogy átlagos nőkről nem feltételezek olyasmit, mint a szépekről!
Hogy ezt nem tudom elfogadni (jelen állapontom szerint), és tovább lépni más irányba!
Sokkal jobb lenne, ha nem érdekelnének!
"Te is engem."
Aztán miért?
"akartok"
Ki? Én ilyet nem írtam.
Elképesztően tiszteletlen vagy. Még arra sem veszed a fáradságot, hogy annak címezd, aki ilyesmivel tömte a fejedet.
Nem akarlak meggyőzni, nekem mindegy, mit hiszel. Ettől a tény még tény marad.
Mi mással magyaráznád pl. a zenészek sikerét a nőknél? Nem a befutottakra gondolok.
Azzal, hogy csak a kisugárzás elég, ahhoz, hogy egy pasi, nem modellkinézetű, és nem futott be karriert elég, ahhoz, hogy "felsőkategóriás" nőket hódítson meg.
Ezzel az eggyel van bajom, hogy a fentebb írtakról akartok meggyőzni.
Ráadásul buta vagy, tedd hozzá. Egy nőnél sincs esélyed.
A kisugárzás neked ismeretlen, de szerencsére vannak pasik akik rendelkeznek vele.
Melyik fontosabb?
Az a baj, hogy neked egyik sincs, bár külsőt illetően jobb vagy.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?