Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
Így már érthető.
Na, és szerinted mit kell tenni a szép nőkért?
Mert olvastam pár hozzászólást az elejéről is. És ez a véleményem.
Nem kell túllépni rajta. Felőlem kattoghatsz rajta. :) De szerintem olyat nem írtam, hogy a te hibád. Csak hogy te is tehetsz róla.
De amúgy most mi a baj? :D Hogy azt írtam, hogy ne lovagoljunk rajta? Ezért kapok ejnye-ejnyét? Ennél nagyobb támadás se érjen téged! :D
"Ennyi a történet. Se több, se kevesebb."
Erre írtam, hogy ez hülyeség.
"Ne lovagoljunk ezen. Lépjünk túl rajta! :)"
Már nem először írsz ilyet. Megtámadtak engem, erre jössz azzal, hogy gyorsan lépjünk túl rajta. Nem, nem fogok túllépni rajta szó nélkül. A múltkor, amikor arról volt szó, hogy kivel, hogy beszélnek, leírtad, hogy nem olvastad az elejétől a dolgot, aztán lazán kijelentetted, hogy az én hibám. Nem tudod, mi volt, de azért én kezdtem, most meg ez. Ejnye, ejnye.
Nem tudom, én már elvesztettem a fonalat.
Szerintem azért írta, mert én kíváncsi voltam rá, h nézel ki. És erre írta, h a célt elérted, hiszen rejtélyes maradtál és én kíváncsi voltam rád. De megcáfoltam mindezt azzal, amit írtam. Ő pedig nyugtázta, h akkor nem én vagyok a célközönséged. Ennyi a történet. Se több, se kevesebb. Ne lovagoljunk ezen. Lépjünk túl rajta! :)
Ennek mi értelme? A kérdés arra vonatkozott, hogy szerinte ki a közönség? Mert, ugye, feltételezte, hogy van közönség, akinek a műsort szánom.
Segítek: nincs egy közönségem, meg nincs műsorom sem.
Nem trollkodok.
"a nők alázása"
Nm akarok semmi ilyesmit.
Ugyan. Semmi bajom. Hanyagoljuk is a dolgot.
Inkább hozok még cicát.
Akkor mi bajod van magaddal?
Jézusom! Úgy beszélsz magadról, mintha kb. halálos betegséget hordoznál.
Nem hiszem.
Nem vagyok torz, v ilyesmi.
"mivel ő szép nőt akar"
Álmodozásról volt szó. A valóságban ez nem fontos.
Te írtad, hogy Ö hozzá hasonlóan csúnyával kezdjen.
Te se próbáld meg rám tólni, azt amit írtál.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?