Szép a széppel, csúnya a csúnyával kezdjen? (beszélgetés)
De hülye vagy! :DDDDD
Ez ütött :D
Returka egy női fórumra jött észt osztani...máriaanyámjézusisten...nem tudja még mire vállakozott:)
Szegény feje:)
Én nem vagyok túl szőrös, és emellett szőrtelenítem magamat ott ahol manapság elvárt. :)
Egyébként szerintem a szőrös hát....:S
Igen olvastam.
Mert a saját tapasztalatuk még mindig erősebb "érzelmi reakciót" "hitet" generál, ami "alátámasztja" az Ő gondolkodásukat.
Szemben azzal, hogy arctalan névtelen emberek véleményével.
Egyébként meg a szépség a bensőben lakozik. Inkább egy okos, művelt, intelligens, udvarias, tisztességes jó humorral megáldott de kevésbé jóképű férfi mint egy veleszületetten tahóbunkó, önző, nagyképű kigyúrt agyú.
De hát kinek a pap, kinek a papné...kinek meg a paplan:)
Én pl. rengeteg jóképű pasit láttam már átlagos nővel. És természetesen ez fordítva is igaz.
Szíved joga olyan nőt keresni aki neked tetszik!
De mi sem hangoztatjuk hogy gusztustalan a hátatokon a szőr,vagy amitől én undorodom,hogy a köldökben szösz van...
Emiatt engem is lehet utálni,emberek vagyunk különbözünk,csak nem kell ennyire hangoztatni!
A válaszokat is nézted? Mert sok esetben odamennek a nők, vagy más férfiak (bár korosztály szerint inkább kiscsajok és kissrácok) és akinek még van türelme, az próbálja magyarázni, akár saját példával is, hogy nincs igaza a kérdezőnek, rosszul gondolkodik.
De nem és nem értik valamiért.
Egyébként egyszerűen csak annyi, hogy nekem nem tetszik.
Sem a molett női test, sem a szemüveg, a kettő együtt sem.
Ennyi.... gondolom utáltok is emiatt, mert "miért nem vagyok empatikus".
Igen zavar,mert nem tehetek róla!
És az meg hogy valaki szemüveges nem jön automatikusan,hogy kövér is!Te mondtad hogy nem akarsz szemüveges kövér nőt!Ebből gondolom,hogy ezt a két dolgot is összevonod.
Rendben van. Szemüveges vagy és zavar téged.
Nem, nem olvastam mást, csak az empátiára reagáltam.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy férfinek nem volt még kapcsolata hogy kezdjen hozzá?
- Hogyan kezdjen egy fiatal pár önálló életet úgy, hogy mindketten minimálbéresek?
- Mihez kezdjen mostanság az ember, ami tényleg jövedelmező lehet?
- Akik nem tudják mit kezdjenek a párkapcsolatukkal, avagy menjek vagy maradjak és jórafordul minden?!
- Unokám akváriumot szeretne készíteni, tudnátok segíteni, hogy kezdjen neki lépésről-lépésre?
- Mihez kezdjen a barátnőm?